X

Colecție de 3 000 de rapoarte oficiale cu efectele adverse mortale ale [email protected] c0vid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Jurnalista independentă Iosefina Pascal a făcut o colecție de aproape 3000 DE STUDII MEDICALE serioase care documentează EFECTELE ADVERSE ale vaccinurilor experimentale COVID-19.

Din cauza limitei de caractere de pe FB, astăzi vă pun la dispoziție 403 studii pe probleme ce țin de coagularea sângelui (TROMBOZE, AVC, hemoragii) și 50 de studii privind DECESELE cauzate de înțepare. Zilele următoare o să pun restul studiilor, a mai scris Iosefina în postarea sa.

Vom reveni cu actualizări, când vor fi publicate următoarele studii.

Studii medicale despre legătura dintre înțepare și decese:

https://haematologica.org/article/view/haematol.2021.279075

Studii despre tromboze, AVC, hemoragii:
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button