X

Guvernul vă învață cu banii digitali, ca să renunțați la banii fizici! Refuzați această ofertă otrăvită!

Cardul de energie 2023: Cele trei acte necesare pentru banii de facturi - Ziarul Unirea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul pune în aplicare orbește planurile organizației criminale globaliste Forumul de la Davos de instaurare a dictaturii planetare, inclusiv prin eliminarea banilor fizici și înlocuirea lor cu banii digitali. Din acest motiv, populația este inundată acum cu tot felul sume pentru încălzire, pentru plata curentului, pentru mâncare etc., după ce, mai întâi, au fost crescute, în mod aberant, prețurile de către aceleași forțe oculte. Toți acești bani sunt pe carduri sau în vouchere și pot fi cheltuiți numai pentru anumite scopuri. V-ați întrebat de ce nu vi se dau în mână? De ce primiți deodată atâtea pomeni de la guvern și de ce vă spun ce să faceți cu banii? Vi se dau acești bani pentru a vă învăța cu banii digitali și a nu mai folosi banii fizici, pentru a vă obișnui să cheltuiți banii așa cum vă spune guvernul și pentru a deveni dependenți de guvern și a renunța în timp la muncă.

Vă amintiți anii 1990, când, pentru a vă scoate din fabrici și uzine sau de pe ogoare, vi se dădeau subvenții, salarii compensatorii, orice, numai să nu mai munciți? Vă amintiți ce s-a întâmplat când s-au terminat banii și ați vrut să vă întoarceți la muncă, dar fabricile, și uzinele, și ogoarele erau deja distruse și vândute și a trebuit să plecați slugi în străinătate? Același lucru se încearcă și acum. Dacă veți primi pomana lor pe carduri, după ce vă obișnuiți cu ea, vă vor oferi lunar o sumă de bani digitali, numită venit universal de bază (universal basic income), în schimbul căreia nu veți avea voie să faceți decât ce vă spun ei. La acea vreme nu va mai exista niciun loc de muncă în lume, pentru că toate vor fi desființate și preluate de roboți și inteligența artificială.

Acesta este planul noii ordini globaliste! Din acest motiv banii vi se dau doar pe card și cu destinație precisă, pentru a vă învăța să faceți cu banii ce vor ei să faceți, iar dacă refuzați, să vi-i poată bloca dintr-o singură comandă pe calculator.

Ce e de făcut?

Dacă situația economică vă permite, refuzați aceste cadouri otrăvite și câștigați-vă prin muncă existența. Cereți să scadă prețurile umflate în mod artificial, nu să vi se dea pomeni de acest fel. Dacă aveți nevoie de bani și doriți să îi luați și așa pe carduri și cu destinație precisă, măcar înțelegeți pentru ce vi se dau așa și nu deveniți dependenți de ei. Dacă vă obișnuiți cu ei, în scurt timp veți fi deja prinși în sistemul lor și veți fi sclavii guvernului mondial.

Dacă doriți neapărat să îi luați, cereți autorităților care vă emit aceste carduri să vă dea banii în formă fizic, argumentându-le că este un drept al dumneavoastră, pe care au obligația să vi-l respecte așa cum cereți dumneavoastră. Fiți atenți să nu deveniți dependenți de acești bani periculoși! Dacă autoritățile refuză, puneți-le în vedere că interzicerea accesului la banii pe care statul vi-i dă ca pe un drept personal, doar pentru că refuzați cardurile, este un act ilegal, pentru care îi puteți da în judecată. Guvernul are obligația să vă sprijine, pentru că politicile sale iresponsabile v-au adus în starea de sărăcie. Cu acei bani, dumneavoastră aveți dreptul să vă rezolvați problemele în ordinea priorităților familiei dumneavoastră, nu cum vă impune guvernul.

Nu acceptați să fiți manipulați și păcăliți! Luptați pentru viața și libertatea dumneavoastră!

grupul Whatsapp Pentru tine am făcut tot

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Iată, că prin șiretlic, cardurile au pătruns și în casele celor mai năpăstuiți, ultimii care mai rămăseseră neatinși de această capcană globalistă. Ceilalți, cu situație financiară mai bună, aveau deja majoritatea carduri bancare. Lucrurile vor evolua, nu se vor opri la astfel de carduri, dar principalul pas a fost făcut. Oamenii au acceptat fără să opună rezistență, căci situația financiară precară în care i-au adus anti-românii de la guvernare a primit practic o gură de oxigen prin intermediul acestor ajutoare. La fel se va întâmpla și cu pecetea lui antihrist, care tot prin constrângere și șantaj, va aduce lumea mai întâi la înfometare, apoi îi va promite salvarea pântecelui dacă primește semnul său, 666.

Ce se întâmplă acum este un preambul la vremurile din urmă, iar cei ce se “antrenează” înafara sistemului, vor face față altfel la ispitele ce vor veni. Bineînțeles, că și aceste pregătiri ale noastre sunt nule, dacă nu sunt cu Hristos.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. Acum sunt vremurile din urmā.
  Deja oecetea lui antuhrist sa pus pe 45 % din toata omenurea, adica foarre aproaoe de jumate din omenire prin injectarea cu seturile satanice covid, care sunt cu ouā/seeds de entitati satanice si prin vrajitorie si “stiintā” au pys deja oecetea cu codurile MAC, 666 cu radiofrecventa descoperite de oricine are smartphone si program Bluetooth de citire gratis de oe google play. Deci, TREZITI-VĀ ORTODOXINFO si NU MAI PROSTITI LUMEA, desi aveti BUNE INTENTII. Sunteti orbiti de ceea ce a zis Parintele Justin si alti preoti: NU SE PUNE PECETEA CU ACTE CU CIP SAU CU CIP IMPLANTARLT FIZIC CA O BUCÂTICĀ DE METAL PE MÂNĀ SI PE FRUNTE: deja s&a ous pecetea 666 prin injectarea mâinii cu vaxx covid si pe frunte prin betele PCR contaminate cu aceleasi seruri 666 satanice si Cesiu radioactiv.

  Deci, actele cu cip sunt o completare a oamenilor lepādati de HRISTOS prin “vaccinarea” covid. Satana e smeker. Totul este spre “binele” omului.

  Deci ACUM SI AZI SUNT VREMURIKE DIN URMĀ CU DEJA PECETLUIREA 666 A JUMATE DE OMENIRE DEJA FĀCUTĀ.

  Nici un duhovnic si sfânt ortodox din trecut sau prezent , numai Parintele Elipidie a spus de pecetluirea 666 prin vaccinuri si iminenta intronare a lui antihrist in iunie 2023. ANUL ACESTA + RAZBOI NUCLEAR NATO/ RUSSIA , ANUL ACESTA SAU ANUL VIITOR 2024.

  Desigur, lumea va primi si alte vaxx 666.

  Nu primeste nimeni metal injectat peâna dreapta sau pe frunte , dar “vaccinuri” pentru “bine” primeste, in care vaxx/ “vaccinuri” este deja inclusa pecetea 666 prin dispozitive nsnometrice 10 la putereainus noua metri, invizibile cu ochiul liber si entitati oua de drac care se instaleaza in 6 (sase) ore si paraziteazavpentru vevie AFN uman creat de DUMNEZEU.

  Conform cu Sfânta Scriptirā / BIBLIA Ortodoxā nemodificatā, vor rāmâne doar un numar de 144 000 oameni nepecetluiti care vor supravietui razboiului nuclear ce vine si vir fi salvati de HRISTOS si imediat JUDECATA LUMII din toatā istoria lumii de 7500 de ani , aproximativ, de la Crearea lui ADAM si Eva de cātre DUMNEZEU. Asta nu inseamna cā, aceia care sunt azi din cealalta jumātate de omenire incā nepecetluita , si care vor muri in razboiul nuclear, se vor mântui întru HRISTOS!

  Lupta pentru MÂNTUIRE este mare.

  Nu trebuie acceptat nici un card de ajutor digital de la guvern. Desi sarac, eu petsonal nu accept nici un card de la guvern. Falsa “pomanā”. Nu are lumea bani de avocati sa cearā “drepturi,” intr-o tarā colonie SUA/NATO/OMS / UE , colonia Romanika, in care judecatorii sunt corupti.

  Scaparea este la HRISTOS si unirea românilor!
  “”””” Biserica Mea (ortodoxia) , NU o vor învinge nici portile iadului!”””””

  DOAMNE AJUTĀ la cine merita si are fapte bune intru Prea Sfânt Numele lui HRISTOS!

  Jos cu arhiereii si patriarhul mason in vile/palate patriarhale/ mitropoliane si masini luxoase! Nu le este frica de Urgia lui DUMNEZEU ?!!

  Vremurile de pe urmā au si venit , odata ce p jumatate de omenire s-a pecetluit 666 cu vaxx covid. Cresterea preturilor este artificialā. Trebuie rezistat la foamea ce va veni si la razboiul nuclear ce se anunta in 2024 .

  Cu HRISTOS înainte! Salvarea este individualā, idata ce arhiereii sunt ecumenisti, tac si ne-au tradat. Se mai pot face anumite celule de rexustenta si Ortodoxia de catacombe.

  Daca lumea nu se intoarce la Credinta in HRISTOS, nu va fi bine absolut deloc! Suntem in plinā Apocalipsā!

  Nu trebuie acceptat nimic de la guvern! Nu bor da bani fizici. Ei vor dispare+ se va induce foamea populatiei prin preturi mari si razboi conventional + nuclear. Asa e planul.

  Cei deja vaxxati cu 666 covid seruri vor muri in maxim 3 ani de la primirea acestor seruri. Nu se vor mântui sufletele lor, pentru ca este lepādare de HRISTOS CEL VIU si pentru ca este pācat impotriva DUHULUI SFÄNT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button