X

Monitorizarea nevaccinaților: În obediență față de OMS, Sistemul Internațional de Clasificare Medicală adaugă noi diagnostice de codificare pentru cei nevaccinați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În acest moment, nu există o modalitate prea clara de a identifica cine s-a „vaccinat” pentru covid și cine a fost suficient de inteligent și de curajos pentru a spune nu tratamentelor (Vaxxin) experimentale de modificare a genelor. 

Dar acest lucru este pe cale să se schimbe căci sistemul de Clasificarea Internațională a Bolilor (ICD) va introduce un cod medical nou-nouț pentru nevaccinati.

Cu aprobarea Statelor Unite, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) implementează noul cod de diagnostic digital ca un tip de literă stacojie pentru feciorelnicii nevaxinati, care reprezintă o amenințare aparentă pentru sistem.

Odată implementat, dosarele medicale ale unei persoane nevaccinate vor primi codul „banderolă stea galbenă” care indică faptul că a refuzat să primeasca proteinele spike, grafenul și orice alte toxine se află în interiorul flacoanelor de vaxxin.
Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu codurile internaționale în contextul facturării medicale.

Cu toate acestea, acest cod de nevaccinat este mai mult un instrument de branding care permite unității medicale să știe cine mai are ADN-ul făcut după chipul lui Dumnezeu, spre deosebire de ADN-ul deteriorat făcut după chipul lui Pfizer și Moderna (recte antihrist).

„Acest sistem a fost creat inițial după cel de-al Doilea Război Mondial cu scopul de a urmări diagnosticul bolilor majore în cadrul unei populații.

Dar, de-a lungul anilor, au existat 11 revizuiri majore și, cu fiecare revizuire, datele colectate pentru fiecare cetatean al planetei au devenit mai precise și mai cuprinzătoare.”

Potrivit site-ului OMS, aproximativ 1,6 milioane de situații clinice diferite pot fi acum codificate.
Și dacă medicii și alți profesioniști din domeniul medical nu folosesc aceste coduri, riscă să nu fie compensați de serviciul de asigurări de sanatate pentru serviciile prestate.

Este un sistem obligatoriu, cu alte cuvinte, care nu tolerează neconformitatea. Acest lucru nu este de bun augur pentru cei nevaccinați care se vor confrunta cu o posibilă discriminare, atunci când vor solicita servicii de îngrijire a sănătății.

Până la adoptarea Affordable Care Act (ACA), alias Obamacare, de către Congres în 2012, sistemul ICD a fost relativ inofensiv.
După 2012, însă, „a devenit într-adevăr o bestie electronică de extragere a datelor”, dezvăluie Technocracy.news.

Digitalizarea înregistrărilor medicale a fost implementată pe deplin odată cu actualizarea la ICD-10, după două întârzieri ale Congresului în 2016. De atunci, a existat literalmente un cod numeric creat pentru aproape orice diagnostic vă puteți gândi, iar unele la care nu v-ați gândi niciodată.”

Din octombrie 2022, Codul Z28.310 este acum o realitate. Aceasta indică faptul că un pacient este nevaccinat, permițând cadrelor medicale de pretutindeni să se sesizeze.

„Acesta este codul la care medicul dumneavoastră se va conecta la sistemul informatic care este accesat de asigurătorii de sănătate guvernamentali și privați, informându-i despre starea vaccinului anti-Covid”, mai explică Technocracy.news.

„Acestea sunt coduri recunoscute la nivel internațional pentru afecțiuni medicale foarte specifice în scopuri de asigurare și guvernamentale.

Rețineți că, dacă un medic refuză să prezinte acest cod alături de o factură medicală la Medicare sau Medicaid, el sau ea se confruntă cu faptul că nu va avea rambursate prestarile de casa de asigurari de sanatate.

Potrivit dr. Zev Zelenko, toate acestea sunt folosite pentru a introduce un nou complex medical-industrial-biomedical care își propune să-i monitorizeze pe toți „la curent” cu vaxinarile lor.

De asemenea, va fi folosit ca o „poartă către transumanism”, pe măsură ce tot mai multe vaxinuri de modificare a ADN-ului similare cu „vaccinurile” covid vor aparea pe piața în următorii ani.

Iată și ce spune evreul Harari, consilier al lui Karl Scwab, șeful Forumului Economic Mondial:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Acesta este pur fascism medical.
    Desigur cā, “doctorashii” rimâni se vor supune orbeste lui antihrist , cu gândul la cei 4000 euro/ salar/ lunā/ net, care le tot intrā in conturile de plandemie, minciuni politice si malpraxis protejat de protocolul agentului strain Arafat, de vreo 3 ani încoace…
    Eu de vreo 16 ani ma tratez singur, cu Vointa lui DUMNEZEU, si nu sunt înscris in nici un sistem medical de asigurare, unde, vedeti, cå azi se omoara oamenii cu bunå “stiintā”! Desigur, nu sunt vaxxat. PreaSfânta Nāscātoare de DUMNEZEU îmi ofera vindecarea de care mai am nevoie. Tot ce trebuie, este o PUTERNICĀ CREDINTĀ IN HRISTOS si multe fapte bune, iar DUMNEZEU vede tot ce facem si tot ce gândim.
    Nu ne trebuie inchinare la idolul “doctor”, nici la idolul “televizor/sistem antihristic mincinos” si nici la idolul “bani, functie si avere”.

    Medicina naturista, alaturi de rugaciunile la HRISTOS ajuta foarte mult, nu “asigurarea” medicala si vaxxinurile.

    “Cāutati Împārātia Cerurilor si toate ceke vi se vor adāuga vouā!”.

    Cu smerenie…,si în Dreapta Credintā Crestin Ortodoxā. Ajutor din ceruri. Existā.

    Doamne ajutā!

  2. Monitorizarea și „marcarea” nevaccinaților are ca scop tratamente diferite și medicamente diferite față de vaccinați chiar atunci când de aceeași boală este vorba cu scopul de a le inocula substanțele și elementele dorite de cei care au promovat vaxxinurile. Adică un fel de vaxxinare discretă. Te internezi nevaxxinat prin serviciul de urgență în spital pentru boala X și când te externezi, ieși vaxxinat cu mARN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button