X

Ilie Şerbănescu crede că războiul NATO – Rusia se va purta în România!

Ilie Şerbănescu: Războiul NATO vs. Rusia se va purta în România!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Analistul economic Ilie Șerbănescu susține că războiul direct dintre SUA, respectiv aliații NATO vs. Rusia se va desfășura de pe teritoriul României. Marile companii americane continuă să plece din țara noastră, avertizează economistul.

„Primele semnale cu privire la război s-au dat deja, crede economistul Ilie Șerbănescu. Cele mai periculoase trupe americane se află pe teritoriul României, la 5 kilometri de granița cu Ucraina. De asemenea, este binecunoscut faptul că țara noastră facilitează trimiterea de arme pe bandă rulantă în țara lui Volodimir Zelenski”, spune analistul economic.

Dar asta nu e tot, susține Ilie Șerbănescu. Multe alte semnale există deja, cu privire la extinderea războiului, care se va desfășura pe teritoriul nostru, în opinia fostului ministru.

„Eu cred că indiferent ce spunem, dacă se întâmplă războiul – aș spera să nu, să se înfrunte NATO cu Rusia, totul va porni cu implicarea României pe teritoriul României, să fie foarte clar!

Vă spun de ce: e cel mai departe loc din NATO, de America. America a participat după cel de-Al Doilea Război Mondial la 7-8 mari războaie. Niciunul nu a avut loc pe teritoriul american. E interesată să fie războiul cât mai departe.

Miercuri, un alt anunț îngrijorător a fost făcut de la vârful NATO. Jens Stoltenberg a vorbit despre posibilitatea extinderii conflictului. Acesta a anunțat că SUA este gata să apere oricând România.

„NATO nu va fi intimidată sau împiedicată să ofere sprijin Ucrainei și să susțină dreptul la autodeterminare, atâta timp cât este nevoie. În fiecare săptămână, forțele ucrainene devin din ce în ce mai puternice și sunt mai bine echipate. În același timp, continuăm să ne consolidăm propria apărare. Vorbim despre o ranforsare a prezenței NATO de la Marea Neagră la Marea Baltică, avioane de luptă pentru a păstra cerurile Europei în siguranță și mii de trupe americane, belgiene, olandeze și franceze se află în România pentru a împiedica agresiunea”, a spus secretarul general al NATO.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nu avem nevoie de ei sa ne apere ,ne apara Dumnezeu.ei vor sa aduca razboiul in tara noastra ca sa termine cu ortodoxia,de cand apara paganii pe ortodocsii?vor distrugerea noastra .sa ne rugam Domnului sa ne scape de americanii cat mai repede

  2. Parintele Elpidie a spus ca daca Romania se implica in orice parte a razboiului cealalta parte o va distruge caci este Dumnezeu manios pe noi ca l-am lasat pe Satan in viata noastra.

  3. Deci, Románia sa NU se implice in nicio parte a razboiului. Aceasta inseamna:
    Neutralitate : ieaieea dib NATO, UE , OMS, etc… si nu sclavii FMI -evreilor globalisti satanisti bankeri, ai caror bani (pestw 125 mikiarde de euro) îi dolosesc satanistii de la Bucuresti , politicienii de doua parale Ciuca, Ciolacu, MRU, Joiannis si sekuristii lor cu firme multiple in orice caz, NU se folosesc banii pentru tarā.
    Românii, oricum dorm pe ei ai AUR la fel, nu unesc tara. Románii abia supravietuiesc, pestw 90 % sunt in extrema saracie. Se stie acest lucru si se maresx zilnic preturile la pāpicā , ay ajuns duble si triple la toatw produselw alimentare. BOR se sxalsa in ecumenism si turma se duce la iad.
    Scaparea e individuala, daca omul crede ai face fapte bune si e in dreapta credinta si cu inima, nu numai cu trupul la biaerica.
    Vin vremuri si mai grele.
    Ne vor cerne si primii vor muri bogatii in vilele si casele si apartamentwle lor luxoase. De ce?! Vine antihristul, el va rezona cu cei rai si bogati si cu cei rai si unii saraci. Deci, nu esti sarac si…gata!. te mântui!
    HRISTOS = JERTFA DIN PARREA NOASTRA A ADEVARATILOR CRESTINI ORTOSICSI. Dar,….mai vorbim, DUPĀ, ce vin vremurile de cernere mare si negre.

    Razboiul va distruge România, dar nu toara tara. Unele regiuni mai mici, vor fi protejate de DUMNEZEU.

    Apoi, rusii au spus ca vor distruge NUCLEAR TOATE CEBTREKE DE COMANDĀ NATO ADICA: LONDRA WASHINGTON , coasta de vest a SUA, PARIS BRUXELLES BERLIN, si ELVETIA, mai ales primele doua orase, deci NU va fi un razboi nuclear numai pe teritoriul României!

    Ce sfat va dau si mie peraonal: faceti provizii de mancare, medicamente si ceaiuri, dar NU EXAGERATI!
    DUMNEZEU ARE ULTIMUL CUVÂNT!
    CREDINTA MULTA TREBUIE IN HRISTOS SI SA VA JERTFITI UNUL PENTRU ALTUL DIN IUBIRE PENTRU HRISTOS.

    Sa ne protejam copiii cu pretul vietii! Fara vaccinuri. Sa ne indreoram copiii spre HRISTOS. Fara a ajunge copii bleu, pacaliti de stim noi cine….
    DOAMNE AJUTĀ!

  4. @ Adam
    Încerc eu. Credem că este vorba de activista Greta Eleonora Ernham Thunberg – care militează, cică, pentru o climă sănătoasă. O găsiți pe Internet. Bleu credem că vine de la ceea ce încearcă să ne demonstreze Greta că face pentru salvarea planetei, numai că nu prea o credem, ca să nu zicem cum că deloc n-o credem. Este folosită și plătită pentru a afișa cum că luptă pentru normalitate. Fiind mai tinerică, se-nțelege că “a fost convinsă” să defileze precum o vedem. Însă articolul încheiat cu copiii bleu îl găsim tare interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button