X

Fost consilier al lui Zelenski: Ucraina are foarte mici șanse să câștige războiul și poate dispărea ca stat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Creditat înainte de război cu șanse de a fi premier al Ucrainei, Alexei Arestovici, principal consilier al lui Volodimir Zelenski, a demisionat recent, după ce a afirmat că sistemul ucrainean de apărare a deviat o rachetă rusească spre un bloc din Dnepropetrovsk, care s-a prăbușit.

Zilele trecute a spus, în cadrul unui interviu, lucruri incendiare, despre cum puterea de la Kiev nu mai este controlată de Zelenski, ci de puterile străine. Prevede dispariția Ucrainei ca stat.

Având acces la mai multe informații clasificate, el afirmă, într-un interviu acordat lui Iuri Romanenko, pe canalul Youtube al grupului de presă Alpha Media, că Ucraina nu doar că are foarte mici șanse să câștige războiul, ci și poate dispărea ca țară.

„Sunt deja o persoană neoficială, pot spune ce vreau. Dacă toată lumea crede că avem garanția de a câștiga războiul, atunci din 14 a încetat să mai fie așa”, a spus el.

Potrivit lui Arestovici, guvernul Zelenski ar trebui să țină seama de avertismentele președintelui polonez Andrzej Duda că Ucraina ar putea înceta în curând să mai existe. Fostul consilier a mai menționat că în Ucraina a început o luptă pentru putere, care va duce la înfrângere în cel mai scurt timp posibil.

Fostul șef al propagandei militare a administrației Zelenski dezvăluie mesajul dat de către președintele Poloniei, Andrzej Duda, că urmează luni decisive ale războiului și că nu se știe dacă Ucraina va supraviețui ca țară.

Vorbind despre moartea ministrului de interne și a adjuncților săi într-o catastrofă aviatică, fostul lucrător al serviciilor secrete, Arestovici, s-a întrebat: „Nu vi se pare că suntem într-o poveste pe care nu o mai scriem noi?”

Recent, rușii au cucerit orașul strategic Soledar, care a deschis calea unei ofensive ample spre vest. Ținta este acum Bahmut, un centru industrial important din Donbas.

De atunci, trupele rusești au înregistrat victorii pe toată linia frontului.

În interiorul puterii de la Kiev sunt lupte fratricide, spun multe surse din serviciile secrete.

Concluzia interviului dat grupului de presă ucrainean este că răul a început după ce străinii au început să controleze administrația Zelenski.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Mincinosilor! Divoli ce sunteti! Umpleti stirile cu minciuni rusesti!
    In fiecare zi!
    Stiu ca nu veti afisa comentariul meu democratic, pt ca e impotriva rusilor si a minciunilor voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button