X

Întreaga omenire s-a trezit: Profesorii japonezi cer oprirea vaccinării după constatări înspăimântătoare!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După cum relatează technocracy. news oamenii de știință din Japonia au detectat proteina spike în tot corpul, inclusiv pe piele, la persoanele vaccinate decedate. De asemenea, a fost dovedit medical și științific că proteinele spike duc la inflamație în tot corpul.
Experții cer încetarea tuturor vaccinurilor ARNm!

Mai mulți oameni de știință din Japonia s-au pronunțat în favoarea unei anchete privind vaccinările. În prezent, profesorul Masanaka Nagao de la Universitatea de Medicină din Hiroshima și profesorul Shigetoshi Sano de la Școala de Medicină a Universității Kochi au comentat efectele secundare și decesele.
Aceste declarații au urmat izbucnirii emoționale a profesorului Masanori Fukushima de la Universitatea Kyoto, care a fost neobișnuită pentru Japonia. El a insultat public Ministerul Sănătății pentru ignoranța sa și a ales termeni precum „oprește vaccinarea, idiotule”. Oricine este familiarizat cu cultura și politețea japoneză știe că aceasta a fost o situație absolut extremă!

În primul rând, experții au constatat o temperatură ridicată a corpului în autopsii, ceea ce ar fi neobișnuit. Cu toate acestea, nu se cunosc detalii despre perioada de după deces, când au fost efectuate autopsiile. Prof. Nagao a vorbit despre 33 până la 34 de grade Celsius, care au fost măsurate la decedat. El presupune că temperatura în momentul morții trebuie să fi fost de 40 de grade, sau mai mare.

Echipa lui Nagao a subliniat de asemenea că au existat schimbări semnificative în alcătuirea genetică a sistemului imunitar al defunctului. După cum au avertizat deja Dr. Bhakdi și alții, japonezii au descoperit, de asemenea, că inflamația poate fi detectată în tot corpul decedatului, ceea ce indică o acțiune greșită a sistemului imunitar.

Numai pe baza datelor și circumstanțelor, nu este posibil să se concluzioneze că vaccinul a fost cauza morții. Cu toate acestea, este imposibil să spunem că vaccinul nu a fost cauza. Putem spune doar că nu este complet sigur, dar credem că vaccinarea a fost suficient de legată de anomaliile imune.”
Profesorul Masanaka Nagao de la Universitatea de Medicină din Hiroshima

Prof. Shigetoshi Sano este expert în dermatologie. El a reușit să detecteze proteina spike în leziunile cutanate și alte probleme ale pielii la persoanele vaccinate. În opinia sa, proteinele spike suprimă sistemul imunitar local. Acest lucru favorizează reactivarea virusurilor Herpes.
Sano atribuie, de asemenea, formarea cheagurilor de sânge proteinelor spike. Din cauza perturbării sistemului imunitar, persoanele vaccinate ar fi, de asemenea, mai susceptibile la infecții și, prin urmare, s-ar îmbolnăvi de Covid-19 mai des decât persoanele nevaccinate. Un studiu din Japonia a analizat decesele după vaccinare în perioada 17 februarie – 17 aprilie 2022. Unele cazuri de miocardită după vaccinare au fost detectate. În general, însă, contextul din acest document a fost destul de minimalizat, după cum cere narațiunea oficială.

Japan Times a raportat recent (pe 14 ianuarie 2023) că vaccinările Pfizer au fost legate de accidente vasculare cerebrale la persoanele cu vârsta de peste 65 de ani. Din nou, riscul este minimalizat și povestea utilității superioare este încordată. Din 550.000 de persoane de peste 65 de ani, 130 au suferit un accident vascular cerebral documentat în primele trei săptămâni de la vaccinare.

Rapoartele potrivit cărora în Japonia o anchetă oficială a „milioanelor de decese cauzate de vaccinuri” a fost ordonată de agențiile guvernamentale este de pe tărâmul basmelor. Această poveste vine de la mass-media alternativă cu mai puțină reputație, care nu s-a deranjat să verifice sursele pe care le copia orbește. Dimpotrivă chiar, Japonia oficială xZcontinuă să spună basmul, de mult timp respins de statisticile globale, că copiii sunt amenințați de infecțiile cu Covid. Acest lucru merge atât de departe încât se susține că varianta Omicron, de fapt inofensivă, a dus la moartea a zeci de tineri care nu aveau co-morbiditați preexistente.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, și-a exprimat opinia cu privire la relevanța Web3, metaverse și AI (inteligență artificială), un set de tehnologii în dezvoltare astăzi. Gates a declarat că AI (inteligență artificială) a fost “marea” tehnologie revoluționară care este comparabilă cu ceea ce a fost internetul în anul 2000.

    Bill Gates Props Up AI Against Metaverse and Web3 Tech – News Bitcoin News
    https://news.bitcoin.com/bill-gate-ai-metaverse-web3/

    Bill Gates consideră AI (inteligență artificială) Tech “revoluționar” Bill Gates, unul dintre co-fondatorii software-ului Behemoth Microsoft, și-a exprimat opinia atunci când vine vorba de starea și relevanța mai multor tehnologii emergente dezvoltate astăzi.
    Într-un recent Reddit AMA, Gates a arătat o preferință pentru IA (inteligența artificială) față de alte alternative, cum ar fi Web3 și metaversul, atunci când a fost întrebat despre relevanța acestui set de tehnologii dezvoltate și asemănările pe care acestea le-au împărtășit cu internetul în primii săi ani.

    Bill Gates:
    “AI (inteligență artificială) este cea mai mare. Nu cred că Web3 a fost atât de mare sau că lucrurile metaverse singur a fost revoluționar, dar AI (inteligență artificială) este destul de revoluționar.
    Sunt destul de impresionat de rata de îmbunătățire a acestor AI (inteligență artificială).
    Cred că vor avea un impact uriaș”.

    👇
    Iata de considera Bill Gates ca inteligenta artificiala va avea un impact urias:

    Bill Gates’ Total Enslavement Patent) 060606 – Cryptocurrency System Using Body Activity Data (& videos); Plus H.R. 666 (Anti-Racism in Public Health Act) & H.R. 6666 (COVID-19 Testing, Reaching, And Contacting Everyone (TRACE) Act) – Gang Stalking, Mind Control, and Cults
    https://gangstalkingmindcontrolcults.com/1-wo2020060606-cryptocurrency-system-using-body-activity-data/

    Microsoft a brevetat un sistem de extragere a criptomonedelor care utilizează activitățile umane, inclusiv undele cerebrale și căldura corporală, atunci când efectuează sarcini online, cum ar fi utilizarea motoarelor de căutare, a roboților de chat și citirea anunțurilor.
    “Un utilizator poate rezolva problema dificilă din punct de vedere computațional inconștient”, se arată în brevet.

    Microsoft Technology Licensing, brațul de licențiere al Microsoft Corp., a primit un brevet internațional pentru un “sistem de criptomonede care utilizează date despre activitatea corpului uman”. Brevetul a fost publicat de Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI) pe 26 martie 2020.
    Cererea a fost depusă pe
    20 iunie 2019.
    “Activitatea corpului uman asociată cu o sarcină furnizată unui utilizator poate fi utilizată într-un proces de extracție a unui sistem de criptomonede”, se arată în brevet, adăugând ca exemplu:
    “O undă cerebrală sau o căldură corporală emisă de utilizator atunci când utilizatorul îndeplinește sarcina furnizată de un furnizor de informații sau de servicii, cum ar fi vizualizarea reclamelor sau utilizarea anumitor servicii de internet, poate fi utilizată în procesul de extracție”.

    “De exemplu, în loc de lucrări masive de calcul necesare unor sisteme convenționale de criptomonedă, datele generate pe baza activității corporale a utilizatorului pot fi o dovadă a muncii și, prin urmare, un utilizator poate rezolva problema dificilă din punct de vedere computațional inconștient.”

    Brevetul descrie un sistem în care un dispozitiv poate verifica dacă “datele privind activitatea corpului îndeplinesc una sau mai multe condiții stabilite de sistemul de criptomonede și poate acorda criptomonedă utilizatorului ale cărui date privind activitatea corpului sunt verificate”.
    Microsoft a brevetat un sistem de criptomonede care utilizează diferite tipuri de senzori pentru a “măsura sau a simți activitatea corpului sau pentru a scana corpul uman”, cum ar fi monitoarele de ritm cardiac, senzorii termici și senzorii optici.
    Diferite tipuri de senzori pot fi folosite pentru a “măsura sau a simți activitatea corpului sau pentru a scana corpul uman”, explică brevetul. Acestea includ “scanere sau senzori funcționali de imagistică prin rezonanță magnetică (fMRI), senzori de electroencefalografie (EEG), senzori de spectroscopie în infraroșu apropiat (NIRS), monitoare de ritm cardiac, senzori termici, senzori optici, senzori de frecvență radio (RF), senzori cu ultrasunete, camere sau orice alt senzor sau scaner” care vor face aceeași treabă.

    Sistemul poate recompensa prin criptomonede un proprietar sau un operator de sarcini “pentru furnizarea de servicii, cum ar fi motoarele de căutare, roboții de chat, aplicațiile sau site-urile web, oferind utilizatorilor acces gratuit la conținuturi plătite (de exemplu, streaming video și audio sau cărți electrice) sau schimbul de informații sau date cu utilizatorii”, detaliile brevetului.

    Ideea de a extrage criptomonede folosind căldura corpului uman a fost explorată anterior de alte organizații.
    De exemplu, Manuel Beltrán, fondatorul Institutului Olandez de Obsolescență Umană, a pus bazele unui experiment în 2018 pentru a mina criptomonedele cu un bodysuit special care a recoltat căldura corpului uman într-o sursă de energie durabilă.
    Energia electrică generată a fost apoi alimentată la un computer pentru a extrage criptomonedele.

    These Dutch Researchers Are Mining Cryptocurrencies With Body Heat – Sharing economy Bitcoin News
    https://news.bitcoin.com/these-dutch-researchers-are-mining-cryptocurrencies-with-body-heat/

    Pe 26 martie 2020, la vârful pandemiei coronavirusului și în mijlocul blocajului starii de urgenta, Microsoft a primit un brevet emis de către Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale (OMPI).
    Brevetul WO 060606 declară că „Activitatea corpului uman asociată cu o sarcină furnizată unui utilizator poate fi utilizată într-un proces de extragere a unui sistem de criptomonede…”
    „Activitatea corporală” pe care Microsoft dorește să o exploateze include radiațiile emise din corpul uman, activitățile creierului, fluxul de lichide corporale, fluxul sanguin, activitatea organelor, mișcarea corpului, cum ar fi mișcarea ochilor, mișcarea feței și mișcarea musculară, precum și orice alte activități care pot fi percepute și reprezentate prin imagini, unde, semnale, texte, numere, grade sau orice alte informații sau date.
    Brevetul este o revendicare a proprietății intelectuale asupra corpurilor și minților noastre umane. În colonialism, colonizatorii își atribuie dreptul de a lua pământul și resursele indigenilor, de a le anihila cultura și suveranitatea și, în cazuri extreme, de a i extermina.
    Brevetul WO 060606 este un proces de intentie Microsoft conform căreia corpurile și mințile noastre sunt noile sale colonii.
    Suntem zacaminte de „materie primă” – prin datele extrase din corpurile noastre.
    Mai degrabă decât ființe suverane, spirituale, conștiente, inteligente care iau decizii și alegeri cu înțelepciune și valori etice cu privire la impactul acțiunilor noastre asupra lumii naturale și sociale din care facem parte și de care suntem indisolubil legați, suntem utilizatori.
    Un utilizator este un consumator fără discernamant în imperiul digital.
    https://www.counterpunch.org/2020/09/24/bill-gates-global-agenda-and-how-we-can-resist-his-war-on-life/
    Iata avem aici si patentul pentru implementa brevetul de mai sus
    WO 060606:
    👇
    (Semnul fiarei)
    WEARABLE MICRONEEDLE PATCH Patent | Application Number: 17156520
    https://www.trademarkelite.com/patent/patent-detail/17156520/20210204845/0

    1. Mitropolitul Ierotheos ne abureste:

      “Pecetluirea lui Antihrist, așadar, nu este pecetluirea unor membre ale trupului omenesc, ci totala înrobire a celor amăgiți lui Antihrist.
      Această pecete nu este pur și simplu în afară, pe trup, ci primirea lăuntrică a lui Antihrist și recunoașterea lui”.
      👇
      Prin pecetluirea cu 666 energia demonica intra in cel pecetluit, asa cum a intrat in Iuda dupa impartasire la Cina cea de Taina.
      Apoi dupa pecetluire cu 666 si indemonizare cel pecetluit il primeste launtric pe Antihrist si i se inchina, dupa cum Iuda l-a vandut pe Hristos.

      👇

      Sfantul Gavriil Georgianul ne lamureste:

      “Ei vor monitoriza toate persoanele din lume și le vor avea consemnate in listele lor (in baza de date digitala n.n.).
      Nimeni nu va putea trăi în afara acelei monitorizari a lor.
      Viața oamenilor va depinde de ei.
      Pe toate produsele va exista numărul sau semnul fiarei.
      Mai întâi va fi introdus prin linii cod de bare (cod QR n.n.) și apoi va fi implementat semnul clar.
      Aceste linii cod de bare (cod QR n.n.) reprezinta deja numărul antihristului și au codificat în ele in mod secret cei trei de 6 (666)
      Antihristul vine, iar pecetea lui va fi vizibila cu ochiul liber; deci nu va fi invizibilă.
      Pecetea va fi vizibila și vor pecetlui cu ea oamenii pe mâna dreapta sau pe frunte.

      Locul unde va fi implantata pecetea lui Antihrist nu va fi palma mâinii, ci la baza degetului arătător (al mainii drepte).
      Aceasta pecete va fi injectata cu ajutorul unui microcip sub piele și va fi vizibila.
      In prima faza, pecetea va fi primita benevol.
      Iar când Antihristul va fi intronat și va deveni conducătorul lumii, el va forța pe toată lumea să accepte această pecete.
      Cei care nu acceptă pecetea vor fi declarați trădători”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE