X

Gheorghe Piperea intervine în scandalul vaccinurilor COVID: ‘Toată povestea asta cu întemeierea ştiinţifică a fost o farsă’

gheorghe piperea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit duminică seară, la Antena 3 CNN, despre noile controverse privind vaccinurile împotriva COVID-19.

“Nu doar că lumea și-a pierdut încrederea în sistemul medical, lumea nu mai merge la spital”, a spus el.

“Sunt dovezi empirice peste tot. Lumea nu se mai duce în spital pentru că le cer teste, mască și așa mai departe. Toată povestea asta cu întemeierea științifică a fost, de la un cap la altul o farsă, o minciună. Erau informații care astăzi erau date ca 100% certe, peste o săptămână erau schimbate”, a mai declarat avocatul.

The Telegraph a publicat recent informații despre apelul unor cardiologi care cer ca vaccinurile ARN mesager să fie oprite, întrucât spun că există suficiente indicii care arată că ar putea avea o legătură cu decese provocate de afecțiuni ale inimii la cei vaccinați.

Cu toate acestea, oficialii americani continuă să recomande vaccinurile.

La începutul anului CDC a avertizat că există un risc crescut de inflamare a inimii la unii tineri care au primit vaccinuri ARN mesager fie de la Pfizer, fie de la Moderna. Miocardita s-ar manifesta mai frecvent în urma vaccinării la tinerii de sex masculin de peste 16 ani.

“Acum, după doi ani de zile de cenzură, după doi ani de zile în care ni s-a impus tăcerea, după doi ani de zile în care am fost obligaţi să ne vaccinăm vin aceste știri”, a declarat avocatul Gheorghe Piperea, adăugând că CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, îşi bate joc.

“Ne insultă inteligența când spune despre faptul că după ce a făcut un vaccin care are efecte adverse, face un alt vaccin care combate efectele adverse”, a punctat avocatul.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. „Ne insultă inteligența când spune despre faptul că după ce a făcut un vaccin care are efecte adverse, face un alt vaccin care combate efectele adverse”, a punctat avocatul.
    Da, așa este maestre Piperea.
    Problema o constituie procentul celor declarați vaccinați din populația României pentru că procentul real este cu mult mai mic datorită numărului extrem de mare al celor vaccinați la chiuvetă. Anchetele au descoperit un număr extrem de mic de fals vaccinați. Nu pot crede că am fost depășiți de bulgari la procentul de nevaccinați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII