X

CAPUL lui Iohannis vrem! Iar restul plandemiștilor la OCNĂ! Să înceapă autopsiile, necropsiile și NURNBERG 2!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Români, nu CEDAȚI tocmai acum! SISTEMUL a fost nevoit să recunoască crimele, deși cifrele sunt praf în ochii credulilor, față de realitatea extrem de gravă. Conform estimărilor din SUA, cifrele oficiale acoperă doar 1% din totalul cazurilor reacțiilor adverse, cauzate de injectarea covid. Reacții adverse soldate zilnic cu decese subite, indiferent de vârstă sau condiție fizică! Este genocid planetar, iar în România este GENOCID NAȚIONAL care se va desfășura mulți ani de-acum încolo!

Trebuie să cadă capete! Cel mai important este cel al tartorului de la Cotroceni, alogenul Klaus Werner Iohannis – uitat să-i fie numele în vecii vecilor! Acest mameluc împăiat care INSTIGA întreaga populație și instituțiile statului la înțepare în masă, în timp ce circula printre “profesioniștii din sănătate” un avertisment despre efectele mortale ale serurilor experimentale! Și individul nu a făcut decât să apese pedala de accelerare a vaccinării, impunând certificatul verde, instrument ce obstrucționa dreptul la muncă, la mișcare, la educație și în consecință DREPTUL LA VIAȚĂ! A suprimat și dreptul la informare, guwernerul lui șpăguind din plin mass-media ticăloasă care ascundea și cenzura tot adevărul care a ieșit acum la iveală, OFICIAL!

Trebuie să răspundă toți acei ciocli apocaliptici care propagau isteria la ore de maximă audiență, garantând 100% infailibilitatea serurilor covid, ca singura șansă de protejare în fața unui banal guturai, care nu s-a prins de niciun om zdravăn la trup și mai ales la cap, care știa că cel mai important factor în cazul oricărei boli este un SISTEM IMUNITAR puternic. Dar specialiști de carton, precum Jurma, Gheorghiță, Mahler, Marinescu, Musta și restul sclavilor nu au vehiculat nicio astfel de măsură de întărire a sistemului imunitar al populației, prin aport de vitamine, sport, alimentație bio, odihnă și mai ales combaterea fricii, a stresului, a terorii ce au fost inoculate oamenilor de dimineață până seară la latrinele radio-tv sau oficine online! Ascunderea adevărului cu premeditare, faptă în urma căreia au murit și mor subit acum oameni pe capete, se numește CRIMĂ ÎN MASĂ premeditată, iar pedeapsa trebuie să fie fără milă! La OCNĂ cu toți!

Parlamentarii ce încă se mai numesc creștini și români ar trebui să inițieze URGENT proiect de lege care să dispună începerea necropsiilor și autopsiilor celor decedați subit în urma vaccinării covid! Sunt nenumărate familii ale căror membri și-au pierdut viața în urma vaccinării covid și doresc să se facă lumină și să fie despăgubiți măcar material, dacă oricum locul gol lăsat de cei dragi nu-l poate umple nimeni.

Tot politicienii cu ajutorul juriștilor nevânduți din această țară trebuie să înceapă pregătirile cu omologii lor din alte state ale lumii, pentru un organizarea unui TRIBUNAL INTERNAȚIONAL, care să judece crimele din plandemie și în urma vaccinării, pe modelul Tribunalului de la Nurnberg, de după cel de-al doilea război mondial. Suntem martorii unui nou curent dictatorial, neo-nazist și neo-bolșevic în același timp, la nivel planetar, care a pus la cale operațiuni de ucidere în masă, prin injectarea cu seruri experimentale, ale căror conținut nu se cunoaște în totalitate și prin ‘medicamente’ sau tratamente spitalicești ce au dus la moartea a milioane de oameni, în circumstanțe incerte, la care aproape nimeni din-afara sistemului nu a avut acces. Totodată, sunt numeroase victime ca urmare a întreruperii tratamentelor vitale pentru boli deosebit de grave, pentru că multe spitale au fost transformate în totalitate pentru suport covid.

Nu trebuie uitate nici blasfemiile săvârșite în timpul plandemiei la adresa Bisericii și a membrilor ei, prin obstrucționarea dreptului de exercitare a credinței, prin interzicerea unor înmormântări creștinești (să ne aducem aminte trupurile băgate în saci negri și aruncate în gropi, unele comune, apoi acoperite cu excavatorul) și încercarea antihristică de a schimba rânduielile bisericești. Slavă Domnului că nu ne-am lăsat credința călcată în picioare, cu excepția unor purtători de vorbe, care oricum nu vorbeau de capul lor. Dar aceasta este altă poveste, soră cu cea a popei Burducea.

Pentru a se întâmpla toate aceste acte reparatorii, oameni buni, trebuie să mișcăm noi primii! Să punem presiune pe factorul politic prin proteste, petiții, emailuri, plângeri penale și alte acțiuni în instanță și răspândirea adevărului cu orice preț, mereu, oriunde și oricui! Efectele vaccinurilor nu se vor opri, iar tot mai mulți oameni se vor trezi și ni se vor alătura! Sunt oameni chiar din sistem, care s-au dumirit și au prins curaj de mărturisire. Să-i primim și pe ei în rândurile noastre, după o cercetare obiectivă.

Trebuie să cadă capuri de căpetenii! Iar primul este al lui Iohannis! De-ar exista lege, ar merita GHILOTINA!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Exista lege!
  Hula impotriva lui Dumnezeu nu se iarta!
  Iohanis et covid-Co. au planificat si executat distrugerea Creatiei!
  Ei nu sint “dusmani personali” pe care noi am putea sa ii iertam sau pe care – la o eventuala spovedanie – vreun preot sa-i poata ajuta cerand Domnului iertare.

  Agatati pe stalpi, TOTI – fara exceptie!
  iohanis, sfatuitorii din comisiii, comitete, comandamente, “grupuri” s.a.m.d., prim-ministrii cu toti ministrii care au votat si cei care n-au votat dar nu au plecat/demisionat, toti parlamentarii care au votat/hotarat ca Neamul sa fie distrus!
  Sa nu uitam – toti medicii care s-au pus pe injectat – mibrea de arginti! – si care in loc sa salveze oamenii, i-au “executat” … lent.
  La fel – funie si pusi pe stalpiu – medicii si asistentele care au aplicat protocolul asasinarii desi stiau ca nu nu a fost verificat nici validat si care au vazut ca omoara, nu insanatoseste!
  Toti au stiut ca vaccinarea clasica nu este eficienta – cine supravietuieste nu avea nevoie, cine nu supravietuieste ar fi trait “bine-mersi” fara violarea corpului…! – iar cea “noua” NU ESTE VACCINARE ci distrugerea fiziologiei umane care are functia imunitara imposibil de perfectat prin mijloace umane …. omul habar n-are cum, ce si de ce se intampla cu organismul – doar pareri, ipoteaze, credinte… cu tupeu numite “stiinta”!

  Sa amintesc faptul ca cel mai “tare” instrument optic “bate” la nivel de micron = 1/1.000.000 dintr-un metru.
  Conform religiei vir[us]ologice, desel biologic “virus” are dimensiuni NANO-metgrice, adica de nivelul de marime de 1/1.000.000.000 dintr-un metru.
  Adica, virusul e de 1.000 de ori mai mic decat se poate vedea cu aparatele OPTICE.
  Altceva este “parere”, impresie… iar interpretarile sint credinta, nicidecum stiinta.
  Nimeni nu a vazut vreun virus iar injectiile cu aparenta (dar falsa) eficienta de sub 20% mai bine nu s-ar face … ca sa fie o eficienta reala de ne-omorare de 80%!

 2. Mai eficient lucreaza IPS Irineu si Sinodul B O Ruse. O legatura arhiereasca facuta discret si toti acesti criminali isi vor primi rasplata de la Dumnezeu. Azi nu se mai poate lupta pe fata cum a facut dreapta interbelica. Desi i-au executat doar pe criminali si tradatori DOVEDITI, pana azi sunt calomniati.
  PS: Am inteles ca exista niste afurisenii arhieresti din partea rusilor peste antihristi ucrainieni. La standarte “sangele si pacatele savarsite de ei sa cada asupra lor si asupra urmasilor lor”.

 3. S-a aflat în sfârșit că în Spania, oamenii politici, judecătorii și corpurile de securitate fie nu s-au vaccinat, fie s-au vaccinat cu ser fiziologic făcând teatru la televizor ca să convingă poporul să se vaccineze cu serurile bigpharma. Adică au fost avertizați să nu se vaccineze că le va fi rău.
  https://www.alertadigital.com/2023/01/12/un-medico-revela-que-los-cuerpos-de-seguridad-del-estado-politicos-y-jueces-no-fueron-inoculados-o-lo-fueron-con-suero-fisiologico-segun-documentacion-oficial/
  La noi o fi altfel???

 4. Există lege!
  După LoviLutia din 1989, nu există legi in monitorul oficial care să înființeze legal multe instituții ale statului.
  De exemplu, poliția nu are în monitorul oficial o lege care să arate înființarea ei, practic din punct de vedere legal nu există, adică este ilegală.
  De asemenea constituțiile după 1989 nu sunt legale și valide, din punct de vedere legal România este Republica Populară Română iar Constituția valabilă este cea din 1923.
  Căutați în monitorul oficial numerele din 1990-1994 să vedeți ce legi și alte acte au fost apărute.
  O lege este validă și legală doar după apariția în monitorul oficial. Dacă nu apare, din punct de vedere legal nu există.
  Iar dacă nu apare o lege în monitorul oficial care să desființeze vechea organizație ( de exemplu Miliția), aceasta este încă în funcțiune din punct de vedere legal.
  Prin urmare pedeapsa cu moartea este încă în vigoare.

  1. ” D-na avocat stie ca Romania este singura tara de pe Terra Condusa de un ONG !? Ce valabilitate au legile votate de acest ONG !?
   D-na avocat stie de LEGEA 28 15/03/1991! : https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/1476 !? Prin aceasta lege Romania a devinit un SRL !!!!! Iar un SRL NU este persoana juridica !
   D-na avocat stie cele 2 Constituții ale României din 1991 și 2003 NU SE BUCURĂ DE LEGIMITATE ȘI NU AU INTRAT NICIODATĂ ÎN VIGOARE, fiindcă:
   – au fost încălcate actele emise de Frontul Salvării Naționale în zilele Revoluției, anume Decretul-Lege nr.2/27 decembrie 1989 care stipula că „sunt și rămân desființate toate structurile de putere ale fostului regim dictatorial”, adică inclusiv Constituțiile din perioada comunistă, forma de guvernământ republicană și funcția de Președinte al României;
   – adoptarea „Constituției României 1991” s-a făcut fără respectarea prevederilor legii anterioare (care, în momentul 1991, era Constituția României din 1923);
   – au existat numeroase nereguli grave, consemnate oficial și pe deplin verificabile, în lucrările Adunării Constituante;
   – Constituția României 1991 nu a fost publicată în Monitorul Oficial, așa cum cere legea (fusese publicat numai un proiect al său).
   D-na avocat stie ca nicio “institutie” a statului NU poate prezenta :
   1. Actul de constituire al xxxxxxxxxxxxxxxxxcare sa contina in clar :
   2. Daca xxxxxxxxxxx este de jure sau de facto;
   3. Daca xxxxxxxxxxxx este Persoana Juridica de drept public sau privat;
   4. Dovada denumirii (STATUTUL) si sediul, patrimoniul precum si alte atribute de identificare ale xxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxx
   5 Cine sunt fondatorii Persoanei Juridice xxxxxxxxxxxxxxxxxx?
   6. Domeniul de activitate al xxxxxxxxxxxxxxxxxx;
   7. Durata de infiintare a persoanei juridice xxxxxxxxxxxxxxx ;
   8.Daca Persoana Juridica xxxxxxxxxxxxxxx este inregistrata;
   9.Daca xxxxxxxxxxx are personalitate juridica ;
   10.La ce data a dobandit xxxxxxxxxxxx capacitate de folosinta si care este continutul capacitatii de folosinta?
   11.Care sunt activitatile autorizate pe care le desfasurati in cadrul xxxxxxxxxxxxxxx ?
   O informeaza cineva pe d-na avocat ,care,zic eu, unu’ din popor, AR TREBUI sa STIE aceste probleme !?

   13.Constituția României din 1923);”… pai și rege cine era?
   toarnă de ramai fără credit social. Apoi, ăștia cu vile și mașini și avioane și toate cele boierești vor avea amprentă mare de carbon. ”
   Revin cu postarea originală cu trimitere exactă la lege.

  2. legea 218/2002
   Articolul 12
   (1) În municipiul București se organizează și funcționează ca unitate cu personalitate juridică Direcția generală de poliție a municipiului București, condusă de un director general, ajutat de adjuncți.
   (2) În județe se organizează și funcționează, ca unități cu personalitate juridică, inspectorate de poliție, conduse de un inspector-șef, ajutat de adjuncți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button