X

Nu vă îmbolnăviți proprii copii! Avertisment dur al medicilor pediatri. Masca este un abuz! Provoacă copiilor hipoxie, cu consecințe foarte grave!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Recomandarea Ministerului Sănătății de a introduce, din nou, masca în școli pentru copii, a început să fie pusă în practică ca o obligație mascată. Unii directori de școli au cerut profesorilor și învățătorilor să le spună părinților să-și trimită copiii cu măștile, pe motiv că recomandarea ar fi mai mult o obligație. Medicii pediatri spun că masca la copii este un abuz, care le afectează grav sănătatea.

Pe fondul unei creșteri semnificative a cazurilor în țara noastră, Ministerul Sănătății a emis o Instrucțiune privind instituirea stării de alertă epidemiologică determinată de gripă. Pe lângă măsurile pe care spitalele oricum le luaseră, s-a introdus însă și recomandarea purtării măștii de protecție în școli, atât de către copii, cât și de către cadrele didactice. Unii directori ai unităților de învățământ au perceput recomandarea ca pe o obligație, astfel că profesorii și învățătorii le-au solicitat părinților să-i trimită pe copii cu masca la școală. Medicii pediatri spun însă că masca la copii este un abuz, care le provoacă probleme grave de sănătate. În plus, contactul cu virozele este benefic pentru formarea sistemului imunitar, mai ales pe fondul unei scăderi a imunității din perioada pandemiei.

”De la atâtea măști și izolare copiii nu au avut imunitate. În mod normal, un copil trebuie să facă 4-5 viroze pe an. Sistemul imun este în permanentă acțiune. În momentul în care nu fac nimic doi ani de zile, când au scăpat de mască și au intrat în colectivitate, toți au făcut viroze. Este un fenomen explicabil și era de așteptat. Pentru mine, să obligi copiii să poarte masca la școală este un abuz. Nu poți să ții copiii cu atâta hipoxie la vârsta asta. Nimeni nu știe ce se întâmplă. Am fost la o conferință în SUA și am aflat că numărul de sinucideri la adolescente a crescut cu 40%. Restricțiile acestea determină niște conflicte psihologice la care nu se gândește nimeni”, ne-a declarat dr. Gabriela Ion, doctor în științe medicale, șef de lucrări la UMF “Carol Davila” și medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”.

Hipoxia îi tâmpește

Copiii au deja mari probleme psihologice, nu fac sport, mănâncă prost, stau cu tabletele toată ziua, spun medici pediatri. Din cauza măștilor, copiii nu-și mai oxigenează creierul, iar hipoxia asta îi tâmpește, că nu știi de ce sunt atât de agitați, de vin cu abonament la doctor toți cu tulburări de concentrare, de atenție, ne spune dr. Gabriela Ion. ”Tot timpul măști, măști, măști. Da, faci o viroză, după două luni de zile vin alte viroze, de primăvară. Ce faci atunci? Îi ții cu mască tot anul? Eu nu sunt adepta măștilor. Dacă ai o problemă de imunitate, ești gravidă, ai o boală, sigur, te protejezi. Avem adenovirus, avem VSR, avem virus gripal A, virus gripal B, sunt nu știu câte virusuri în circulație acum. Problema este la pacienții cu risc, atât. Nimeni nu-și pune problema cu ce traume psihice rămân copiii ăștia. Și dacă fac viroze, ce? Te duci, depistezi, dacă este gripă, ai tratament cu Tamiflu. Gripa a existat din 1919 încontinuu, în fiecare an”, ne-a mai precizat medicul pediatru Gabriela Ion.

În spitalul de copii nu sunt cazuri grave

Medicii arată că, de când lumea și pământul, virozele au fost și o să fie în continuare și că aceasta este o perioadă în care, fiind mai cald, circulă tot felul de virusuri. ”Înainte era frig în această perioadă și înghețau toate. Lucrez în spital și nu au fost nici pe departe cazuri atât de grave cum am văzut cu cinci ani înainte. Nu sunt. Sunt cazuri de bronșiolite, pneumonii, dar nu sunt lucruri grave. Adică se creează o psihoză, niște aberații și cei mai mulți sunt doctorii, care vor să ridice la fileu. Toate unitățile de primiri urgențe vor să-și sporească veniturile și alocațiile de la stat, că este epidemie. Este o chestie falsă în multe aspecte. În realitate, ce se întâmplă acum ține de normalitate, că aceeași epidemie este și în Germania, și în Olanda, și în Suedia, și în Polonia, dar nu este atâta isterie ca la noi. La noi e foarte multă isterie, și din partea populației, și din partea autorităților. Fiecare vrea să se bată cu pumnii în piept cu ce face el”, a afirmat dr. Gabriela Ion, medic pediatru la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Grigore Alexandrescu”.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button