X

Germania face presiune pe Elon Musk să reintroducă cenzura pe Twitter

Germania îi transmite lui Musk că se aşteaptă ca Twitter să combată dezinformarea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul german pentru mediul digital şi transporturi, Volker Wissing, s-a întâlnit recent cu Elon Musk pentru a clarifica ce aşteaptă Berlinul de la Twitter, în special în combaterea dezinformării, de când fondatorul Tesla a preluat reţeaua de socializare, a anunţat astăzi Berlinul, potrivit Reuters, informează Agerpres.

Wissing, care s-a aflat în California la începutul anului, i-a spus lui Musk că Germania să aşteaptă ca Twitter să respecte voluntar angajamentele de luptă împotriva dezinformării, a declarat un purtător de cuvânt al Ministerului pentru Mediul Digital şi Transporturi.

Ministrul german i-a mai spus patronului Twitter că se aşteaptă ca reţeaua de socializare să adere la Regulamentul privind serviciile digitale, convenit de cele 27 de state membre ale UE şi de eurodeputaţi în aprilie 2022, care le cere platformelor online să depună mai multe eforturi pentru a contracara conţinutul ilegal pe internet.

“A fost o discuţie foarte deschisă şi lungă”, a precizat purtătorul de cuvânt într-un comunicat, adăugând că Musk i-a oferit garanţii lui Wissing.

Guvernul german va continua să observe în mod critic situaţia de la Twitter, a adăugat purtătorul de cuvânt, care nu a comentat în detaliu declaraţiile individuale ale lui Musk.

Twitter nu a răspuns deocamdată unei solicitări de a comenta.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

Un comentariu

  1. Multa vreme am crezut ca ala de la feisbuc e un pui de antihrist, dar bag de seama ca m-am inselat, se pare ca Mister Musk e mai aproape. Pozeaza in “bun”, adica opusul globalistilor, asta pana cand va lua puterea cu adevarat. Starlink – supraveghere, Telsa – amagire care se vinde si aduce bani, Twitter – manipulare. Standby! Urmeaza papa sa-l pupe in… unde incepe spatelui sa-i zica coada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button