X

Rafila a lansat oficial noua serie horror Plandemia 2. S-au anunțat și primele decese, bineînțeles din cauză de nevaccinare gripală. Dar oare erau vaccinate c0vid?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Astăzi s-a dat startul oficial și în România la Plandemia 2, de către Rafila, de la PSD, încă ministru al Sănătății.  Deși urmează aceeași agendă ca și precedenții miniștri de la USR, ba chiar e pion de rang I al OMS, Rafila lucrează subtil, fără alarmare oficială, în schimb folosește masiv propaganda mincinoasă a mass-media, plătită gras din bugetul statului, adică din buzunarul românilor. Este atent ca PSD să nu deconteze politic noile abuzuri ale sistemului, poate și pentru că visează la statutul de prezidențiabil pentru viitoarele alegeri.

În conferința de presă de astăzi, Rafila a făcut doar niște recomandări: evitarea aglomerației, botnița în spații închise, vechile lor obsesii de a umili oamenii. Iar ministresa de la Educație, prezentă în aceeași conferința, mai cu tupeu, vrea să pună botniță copiilor noștri.

Nu trece nicio oră de la conferință, că vuiește mass-media cu privire la primele decese ‘cauzate’ de gripă! Și ca să fie cât mai șocant, o persoană din cele două decedate, are doar 25 de ani, fără vreun istoric medical. Ambele nevaccinate gripal! Mesajul transmis: nimeni nu scapă, dacă nu se vaccinează! Dar dacă aceste persoane aveau deja administrată cel puțin o doză de ‘vaccin covid’?

Cam așa sună  propaganda:

Au fost comunicate, joi, primele două decese din cauza gripei în România. Este vorba de o tânără de 25 de ani și de o femeie de 50 de ani, ambele din București, potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile (CNSCBT), informează Mediafax.

Potrivit CNSCBT, au fost comunicate primele două decese confirmate cu virus gripal din acest sezon.

Primul caz a fost la o femeie în vârstă de 25 de ani, din București, fără condiții medicale pre-existente și nevaccinată antigripal. Ea a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip H3.

Al doilea caz a fost la o femeie în vârstă de 50 de ani, din București, care avea probleme medicale preexistente, dar era nevaccinată antigripal. Ea a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip H1.

În săptămâna 26 decembrie – 1 ianaurie au fost raportate 154 cazuri confirmate de gripă (24 cu virus AH3, 35 cu virus AH1, 92 cu virus gripal A nesubtipat și 3 cu virus gripal B).

Noi, prin asta am mai trecut și acum știm ce avem de făcut! Niciun pas înapoi! Nimic din ce ne dau ei! Nu călcați în spitalele lor infecte, căci au nevoie de cât mai multe victime pentru a putea declara iarăși epidemie și apoi pandemie! Doctorii ce au deslușit ițele plandemiei, ne vor da și acum sfaturile necesare și ce medicamente să luăm pentru o banală gripă!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. De ce domnul rafila (nu vreau sa scriu cu litere mari) nu spune cu ce se dă în atmosferă, ce împrăștie avioanele, substanțele otrăvitoare care se aruncă peste noi, doar doar vom muri cât mai mulți!!!!! Ce farisei sunt și vor să ne prostească din nou!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button