X

Putin a ordonat armistiţiu de Crăciun: Kievul să facă la fel

Imaginea articolului Putin a ordonat armistiţiu de Crăciun: Kievul să facă la fel

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Armele tac pe frontul din Ucraina, la ordinul dat de preşedintele Rusiei. 

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a cerut ministrului Apărării, Serghei Şoigu, să introducă un regim de încetare a focului pe toată linia frontului în Ucraina, de la ora 12 la prânz, pe 6 ianuarie, până la miezul nopţii, pe 7 ianuarie, perioadă care coincide cu sărbătorile Crăciunului pentru ortodocşi.

Informaţia a fost anunţat de Kremlin, potrivit agenţiilor ruse. „De asemenea, solicităm părţii ucrainene să declare încetarea focului şi să permită cetăţenilor să participe la slujbele de Crăciun”, a spus preşedinţia rusă.

În această dimineaţă, Patriarhul Moscovei şi al întregii Rusii, Kirill, a fost cel care a lansat un apel pentru un armistiţiu de Crăciun, pentru ca „ortodocşii să poată participa la slujbele din Ajunul Crăciunului şi din ziua Naşterii Domnului”.

Kievul a etichetat cererea liderului ortodox drept „o capcană cinică şi propagandistică”.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Creștinește așa ar fi normal, ba mai mult, încheierea războiului. Doar că… rușii s-au mai angajat la un armistițiu și față de români, în cel de-al doilea război mondial, când în ziua de Sf. Paști, aviația rusă a atacat mișelește soldații români ce sărbătoreau Învierea Domnului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. In al doilea război mondial rușii erau sovietici,e o diferență(erau la cheremul ideologiei iudeo-bolșevice…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE