X

Patriarhul Serbiei și toți episcopii Bisericii Ortodoxe Sârbe cer comunității internaționale „să asigure sârbilor din Kosovo și Metohia libertățile universale pe care le au albanezii și toți ceilalți oameni din lume”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Patriarhul sârb, Porfirije, împreună cu toți episcopii Bisericii Ortodoxe Sârbe, au cerut astăzi comunității internaționale să asigure sârbilor din Kosovo și Metohia libertățile universale pe care le au albanezii și toți ceilalți oameni din lume, iar de la sârbi, oriunde locuiesc, să respecte Evanghelia și prin aceasta să fie pregătiți să vestească vestea bună a păcii și a iubirii fiecărui om din lume.

„Reamintim tuturor autorităților competente că aceleași drepturi universale ale omului și libertatea pe care o au albanezii și toți oamenii din lume ar trebui să aibă și sârbii din Kosovo și Metohija. Siguranța personală, securitatea proprietății și libertatea de mișcare aparțin tuturor în mod egal și, ca atare, trebuie să fie intangibil”, a spus arhiepiscopul de Peć, mitropolitul de Belgrad-Karlovac și patriarhul sârb în Pastorala de Crăciun și Anul Nou.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Rāzboiul Sfintilor cu fortele intunericului se desfasoara in Cer si pe Pāmânt- HRISTOS va veni in doua vremi+ jumatate de vremi la JUDECATA OMENIRII spune:

    PE CÂND UN RĀSPUNS OFICIAL DE LA PATRIARHIA ROMÂNĀ – BOR?!! Anyone?!! Any archibishop of Romania to declare *întru
    HRISTOS* and to be together with the real Orthodox brothers from Kiev prosecuted by the satanist globalist nazi regime of zelensky, the clown of jewish americans who wants to destroy all Orthodoxy from all countries!!!

    “””Da, cutremurător !
    Au plâns oamenii în timp ce s-a cântat Canonul Învierii, care se cântă de Paști, în mod normal.
    Ultima Slujbă în Biserica Trapezei din Lavra Pecerska din Kiev.
    A luat-o statul.
    În această dimineață, un intrus i-a tăiat gâtul preotului.
    Preot la terapie intensivă: Protopop Antonie.
    Rugați-vă pentru el !
    Pr. ortodox Antonie Kovtonuk a fost înjunghiat în timpul săvârșirii slujbelor religioase în Vinnitsa, Ucraina de vest.
    Preoților li s-a făcut cazier. Inclusiv Mitropolitului Longhin ! Dumnezeu să îl odihnească în Împărăția Sa pe Pr. Antonie !
    Biserica Ortodoxă de acolo este prigonită de mult timp, dar nu se vorbește.
    Am vorbit cu preoți de acolo care au slujit la Sfântul Nicolae Tabacul. Icoanele cu Sfinți ca: Ioan din Kronștadt, Serafim de la Sarov, Matrona din Moscova, Xenia din Sankt Petersburg și alții asemenea, inclusiv Icoana pe care scrie Botezul Rusiei de către Sfântul Vladimir au fost scoase de lucrători de la securitate sau civili în curte și incendiate !
    A ÎNCEPUT DRUMUL SPRE GOLGOTA PENTRU PREOȚII ADEVĂRAȚI ORTODOCȘI DIN UKRAINA !…”
    Sebastian Weber
    Doamne ai milă de noi!!”””

    Preluat de pe facebook.

    DOAMNE AJUTĀ!

  2. Daca M au prigonit, și pe voi vă vor prigonit!… Dar bucurați va că numele voastre sunt înscrise în ceruri! Cu Hristos prin moarte, sa ajungem la Înviere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button