X

Iașiul devine avanpost pentru noua plandemie. La spitalul de Boli Infecțioase sunt interzise vizitele bolnavilor

Un spital din Iași se întoarce la restrictiile din pandemie: Vizitele bolnavilor, interzise, pe fondul creșterii accelerate a numărului cazurilor de infecții respiratorii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Spitalul de Boli Infecțioase din Iași anunță suspendarea programului de vizite pentru rudele și prietenii bolnavilor internați în această unitate medicală, pe fondul creșterii accelerate a numărului cazurilor de infecții respiratorii. 

„Începând cu data de 6 ianuarie, se suspendă programul de vizită al aparținătorilor. Rudele și apropiații pot lua legătura cu persoanele dragi vorbind cu aceștia la telefonul personal, iar pentru relații despre starea de sănătate a pacienților sunând la numărul de telefon al spitalului urmat de interiorul pavilionului unde aceștia sunt internați. Știm că atât pacienții cât și aparținătorii doresc să își vadă persoanele dragi, însă am luat această decizie pentru a evita răspândirea afecțiunilor virale care au un grad mare de contagiozitate”, a declarat miercuri medicul Florin Roșu, directorul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

„În rândul copiilor, din cei 22 de pacienți, 13 au fost deja confirmați cu virus gripal, cinci sunt în investigații medicale, iar trei dintre ei au dezvoltat complicații precum pneumonia. Sfârșitul de an și primele zile din anul în care abia am trecut ne confirmă faptul că traversăm un episod epidemiologic din punct de vedere al afecțiunilor virale care se poate transforma într-o epidemie”, a mai declarat medicul Florin Roșu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button