X

EXCLUSIV! După ce la Event 201 a prezis c0vid 19, Fundația Bill Gates „dezvăluie” noua plandemie din 2025, SEERS

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Virusul din 2025 se numește Sindromul respirator acut sever (Sindrom Entero-Respirator Epidemic Sever). 

Pandemia de Covid 19 a dezvăluit multe despre modul în care deținătorii de cunoștințe din întreaga lume se pregătesc. Una dintre dezvăluiri a fost exercițiile de pandemie efectuate anterior de diferite institute, cum ar fi Fundația Bill & Melinda Gates.

Event 201 a căpătat acum proporții mitice, alimentând discuții intense în special în SUA, despre cum este posibil ca o pandemie globală să apară la doar câteva luni după exercițiul de simulare și să aibă o asemănare atât de puternică cu cazul Covid și cu Evenimentul 201 care a precedat focarul în Wuhan.

Simularea Covid sau Event 201 a fost realizată în octombrie 2019 – cu doar două luni înainte ca coronavirusul să fie dezvăluit pentru prima dată în Whuan – de către Fundația Gates, Forumul Economic Mondial, Bloomberg și Johns Hopkins.

Ca și în cazul Event 201, participanții la simularea variolei maimuțelor au tăcut până acum cu privire la faptul că participau la o pandemie simulată, ale cărei evenimente s-au desfășurat în viața reală câteva luni mai târziu.

Noua simulare

Ca și cum nu ar fi suficient, Centrul Johns Hopkins pentru Securitate în Sănătate, în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății și Fundația Bill & Melinda Gates, a desfășurat „Catastrophic Contagion”, un nou exercițiu de pandemie la Bruxelles, Belgia, pe 23 octombrie 2022.

Acest ultim exercițiu a simulat o serie de ședințe de urgență ale consiliului consultativ de sănătate al OMS pentru a face față unei noi pandemii care apare „în viitorul apropiat”.

Participanții au încercat să răspundă unui focar localizat într-o parte a lumii, care apoi s-a răspândit rapid, devenind o pandemie cu o rată de mortalitate mai mare decât Covid-19 și afectând în mod disproporționat copiii și tinerii.

Virusul din 2025 se numește Sindrom Entero-Respirator Epidemic Sever. Acronimul este SEERS.

Ce spun instructiunile?

Deși videoclipurile sunt postate pe platforma youtube, nu le puteți vedea decât dacă le cunoaște linkul (vezi aici).

În secțiunea lecții învățate a exercițiului se precizează:

– Liderii trebuie să se pregătească acum să ia decizii dificile, critice, cu informații limitate în primele zile ale următoarei pandemii, pentru a crește șansele de a limita la sursă un focar periculos.

– Pentru a controla cu succes un astfel de focar, vor trebui întreprinse acțiuni decisive și îndrăznețe în fața datelor insuficiente, a certitudinii științifice ridicate și a potențialei rezistențe politice.

– Pregătirea pentru un răspuns eficient și exersare atât în exerciții operaționale de masă, cât și la nivel înalt urmează să înceapă acum.

– Țările ar trebui să creeze o rețea globală de lideri profesioniști în domeniul sănătății publice, care să poată lucra împreună pentru a îmbunătăți pregătirea și răspunsul la focar și să depună eforturi pentru a ajunge la un acord asupra problemelor științifice înainte de următorul focar major.

– Țările ar trebui să acorde prioritate eforturilor de creștere a încrederii în guvern și sănătatea publică, îmbunătățirea eforturilor de comunicare în domeniul sănătății publice, creșterea rezistenței populației la dezinformare.

– Țările trebuie să lucreze împreună pentru a anticipa această amenințare și să se pregătească să o combată cu propriile legi și proceduri.

Ce recomanda ei?

Statele membre ale OMS ar trebui să consolideze sistemele internaționale pentru partajarea și alocarea resurselor limitate de sănătate publică.

Colaborările globale pionier, cum ar fi ACT-Accelerator și COVAX, au fost lansate în timpul pandemiei de Covid-19.

Cu toate acestea, liderii din domeniul sănătății publice încă nu au încredere în abordările actuale ale distribuirii echitabile a contramăsurilor medicale în timpul unei viitoare pandemii.

Ei trebuie să dezvolte capacități de producție, distribuție și management în întreaga lume, acordând o atenție deosebită țărilor cu infrastructură slabă.

Acest lucru trebuie făcut acum…

El conchide: În urma exercițiului „Catastrophic Contagion” este clar că, chiar și după impactul teribil al Covid-19, trebuie făcute mai multe pregătiri, noi decizii luate și resurse suplimentare angajate.

Trebuie să depășim limitele capacității noastre de a răspunde.”

Experții au fost formați din 10 actuali și foști miniștri ai sănătății și înalți oficiali ai sănătății publice din Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India și Germania, precum și Bill Gates:

Analitic:

Anita Cicero
Awa Marie Coll Seck
Bill Gates
Donald Kaberuka
Johanna Hanefeld
K. Vijay Raghavan
Luis Gomes Sambo
Mike Ryan (OMS)
Mark Dybul
Muhammad Ali Pate
Poh Lian Lim (COVAX)
Tolbert Geewleh Nyenswah
Tom Frieden (Senior Fellow pentru Sănătatea Globală la Consiliul pentru Relații Externe)
Tom Inglesby

Cine a participat la Evenimentul 201

Andrea Lapp
Anita Cicero
Caitlin Rivers
Carol Miller
Crystal Watson
Diane Meyer
Eric Toner
Jackie Fox
Jeffrey French (pentru Fundația Bill și Melinda Gates)
Julia Cizek
Margaret Miller
Matthew Shearer
Matthew Watson
Randy Larsen
Richard Bruns
Ryan Morhard
Tara Kirk Sell
Tom Inglesby

traducere de Ciprian Cărbunaru

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button