X

Nebunia globalistă apelează la geoinginerie pentru a reduce intensitatea soarelui, a polua cerul și a îngheța apa din oceanele Pământului!

Geoinginerie globalistă pentru a reduce intensitatea soarelui, a polua cerul și a îngheța apa din oceanele Pământului!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Compania “Make Sunsets” vrea ca societățile să o plătească pentru a polua cerul și a întuneca soarele, răcind planeta Pământ și provocând prăbușirea nivelului oceanelor, deoarece apa vitală a lumii este blocată în gheață. 

Directorul general al companiei se numește literalmente “Iseman” (Iceman), ca un fel de răufăcător globalist dintr-un film Batman. El recunoaște într-o declarație pentru MIT Technology Review că operațiunea sa este un fel de “cult” și spune că este “greșit din punct de vedere moral” să se permită ca lumina solară, căldura, habitatele oceanice și apa lichidă să persiste pe planeta Pământ la nivelurile actuale, angajându-se să polueze cerul și să diminueze lumina soarelui pentru a combate așa-numitele “schimbări climatice”.

Modul de a opri schimbările climatice, insistă el, este de a schimba radical clima printr-o operațiune de terraformare globală riscantă, nedovedită și prost concepută din punct de vedere științific, care ar afecta fotosinteza, culturile alimentare, nivelul oceanelor, fitoplanctonul și habitatul ecosistemelor acvatice din întreaga lume. Și totul se face în numele “științei” și al luptei împotriva “schimbărilor climatice”.

Această operațiune de geoinginerie este recunoscută cu ușurință (și criticată) de MIT Technology Review, o editură de tip establishment care cu greu întâlnește un experiment științific radical care să nu-i placă. De-a lungul anilor, editorul a promovat OMG-urile, vaccinurile experimentale cu covăsnicii, otrăvirea culturilor cu pesticide, tehnologia CRISPR și ingineria genetică, însă schemele de geoinginerie la scară planetară sunt, se pare, un pod prea departe. Articolul autorului James Temple critică efortul de modificare a climei ca fiind “extrem de prematur” și avertizează că un actor necinstit care urmărește astfel de experimente ar putea “da înapoi domeniul științific”, poate în mod similar cu modul în care promovarea globală a vaccinului cu ARNm a făcut ca încrederea publicului în giganții farmaceutici și în autoritățile din domeniul sănătății să se prăbușească.

Din articol: Comportamentul companiei contribuie la temerile de lungă durată că un actor “necinstit”, fără cunoștințe speciale despre știința atmosferei sau despre implicațiile tehnologiei, ar putea alege în mod unilateral să facă geoinginerie climatică, fără niciun fel de consens cu privire la faptul că este în regulă să facă acest lucru – sau care ar trebui să fie temperatura medie globală adecvată. Acest lucru se datorează faptului că este relativ ieftin și simplu de realizat din punct de vedere tehnic, cel puțin într-un mod rudimentar.

David Victor, un politolog de la Universitatea din California, San Diego, a avertizat asupra unui astfel de scenariu în urmă cu mai bine de un deceniu. Un “Greenfinger, autoproclamat protector al planetei … ar putea forța singur o mulțime de geoinginerie”, a spus el, invocând personajul Goldfinger dintr-un film din 1964 al lui James Bond, cel mai bine amintit pentru că a ucis o femeie vopsind-o în aur.

Blocați soarele, înghețați apa oceanelor și prăbușiți fotosinteza… ce ar putea merge prost?

Într-adevăr, referința la Bond pare potrivită, având în vedere că directorul executiv al Make Sunsets se pare că vrea să scufunde temperaturile de pe Pământ și să provoace înghețarea globală a apei lichide… iar numele său este literalmente “Iseman” (Iceman). La fel ca toți adepții culturilor climatice, acțiunile sale arată că disprețuiește lumina soarelui, apa lichidă, habitatul oceanic, căldura, pădurile tropicale luxuriante și dioxidul de carbon, un nutrient esențial pentru culturile alimentare și viața plantelor de pe întreaga planetă.

Ceea ce vor să realizeze adepții culturilor climatice este o adevărată “sumbră și nenorocire”. Ei doresc să întunece soarele și să arunce Pământul într-un viitor mai întunecat. Ei doresc să suprime fotosinteza, ceea ce ar provoca pierderi de recolte alimentare la nivel global și foamete ulterioară. Ei doresc ca apa din oceane să fie blocată în gheață, provocând scăderea nivelului oceanelor, distrugând habitatul marin pentru creaturi oceanice precum balenele, delfinii și recifele de corali. Aproape fără excepție, adepții cultului climei sunt anti-Pământ, anti-viață, anti-agricultură și anti-știință. Și cred cumva că poluarea cerului de către ei este un lucru pozitiv pentru planetă.

În 1815, Muntele Tambora a explodat, expulzând 31 de mile cubice de cenușă în stratosferă, potrivit NOAA. Acest lucru a dus la “anul fără vară” în America de Nord, Europa și în unele părți ale Asiei. Se estimează că 100.000 de persoane au murit de foamete, iar culturile alimentare au eșuat în întreaga lume. De la NOAA: Iarna vulcanică a provocat, de asemenea, pierderi de recolte , penurie de alimente și inundații în cea mai mare parte a Americii de Nord, a Europei de Vest și în unele părți ale Asiei. Conform surselor climatologice istorice , numărul de morți în urma evenimentului din 1815 a fost de 11.000 de morți din cauza fluxurilor piroclastice și de peste 100.000 de morți din cauza penuriei de alimente rezultate în deceniul următor.

MIT Technology Review caracterizează acest eveniment cataclismic drept “natural”, dar nu adaugă calificativul corespunzător, “dezastru”. Make Sunsets încearcă să recreeze acest dezastru natural și să provoace ceea ce este, în esență, un cataclism global provocat de om, cu efecte similare cu cele ale unei erupții vulcanice foarte mari.

Cincizeci de ani de predicții climatice eșuate

O altă problemă cu toate acestea este că planeta nu se încălzește de fapt așa cum ni s-a spus că va fi. Datele privind temperatura au fost modificate în mod obișnuit și selectate cu grijă de către adepții cultului climei. Oceanele nu au crescut deloc, iar afirmația că dioxidul de carbon este un poluant periculos s-a dovedit a fi o prostie. Un număr uimitor de 50 de ani de previziuni eșuate ale apocalipsei demonstrează că nebunii climei trăiesc în propriul lor tărâm al fanteziei iluzorii, cu știință falsă și narațiuni false. Din păcate, ei își cred atât de mult în propriile minciuni încât se simt îndreptățiți să continue experimentele radicale și periculoase de modificare a atmosferei Pământului pentru a bloca soarele și a declanșa înghețul global și pierderea recoltelor.

Într-un articol din 1969 din New York Times, Dr. Paul Ehrlick, promotorul depopulării, a afirmat că până în 1989 “toată lumea va dispărea într-un nor de abur albastru” dacă nu se va încetini creșterea populației. Mult temutul “abur albastru” nu s-a materializat niciodată. De-a lungul anilor ’70 și ’80, presa corporatistă a avertizat în mod repetat asupra “răcirii globale” și a “unei noi ere glaciare” care se apropia rapid. Și totuși, iată-ne aici, aproape 50 de ani mai târziu, când sectanții climei încearcă să provoace o nouă eră glaciară.

În 1989, Associated Press relata cu însuflețire că națiuni întregi vor fi inundate de apă oceanică până în anul 2000 din cauza creșterii rapide a oceanelor. Acele națiuni sunt încă în picioare. Cu plaje cu tot. În martie 2000, The Independent susținea că încălzirea globală se va accelera atât de rapid încât zăpada va fi un lucru de domeniul trecutului. “Copiii nu vor mai ști ce este zăpada.” Spuneți-le asta oamenilor din SUA care tocmai au îndurat o furtună de zăpadă cu adevărat epică în weekendul de Crăciun.

Exemplele pot continua la nesfârșit, de la toți suspecții obișnuiți: NYT, The Guardian, Associated Press și mulți alții. Și mai sunt și personalitățile: Al Gore care avertizează că întreaga calotă polară nordică se va topi până în 2013, de exemplu. Calota de gheață polară este încă acolo. Prințul Charles a intervenit, bineînțeles, spunând în 2009 că avem la dispoziție doar “96 de luni” pentru a salva lumea de schimbările climatice. Asta a fost acum mai bine de 12 ani. Pământul nu a fost distrus, dar regina este moartă.

Până nu demult, oricine menționa operațiunile de “geoinginerie” sau de atenuare globală era ridiculizat ca fiind un adept al teoriei conspirației, chiar dacă oficiali guvernamentali (și numeroase brevete) se refereau în mod deschis la astfel de operațiuni pentru a obține controlul vremii. Sechestrarea carbonului – procesul de extragere a CO2 din atmosferă și de blocare a acestuia – este o altă formă de terraformare, procesul de modificare a climei unei planete pentru a o face inospitalieră pentru ecosistemul său actual, adesea în vederea pregătirii unor alte forme de viață care să ocupe planeta.

Sechestrarea carbonului este un tip de terraformare și vizează procesul de fotosinteză prin care toate plantele verzi produc energie. Cele trei elemente care intră în procesul de fotosinteză sunt lumina soarelui, apa și dioxidul de carbon. Cultul climei se află acum în război cu 2 din 3 de pe această listă. Ei au declarat dioxidul de carbon drept poluant și încearcă să blocheze soarele.

Așa cum afirm în podcastul meu de astăzi, cultul climatic este de fapt un cult sinucigaș. În cazul în care și-ar atinge scopurile nefaste pentru planeta Pământ, nu ar mai crește nicio cultură alimentară la scară largă, iar ecosistemele oceanice s-ar prăbuși. Pământul ar fi cufundat într-o Epocă Întunecată rece și înghețată din cauza întunecării solare, iar civilizația modernă s-ar prăbuși în ruină. Asta își doresc adepții culturilor climatice? Se pare că da, având în vedere dezmembrarea lor neîncetată a infrastructurii energetice care menține funcționarea civilizației moderne.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button