X

Institutul bolșevic elie wiesel reeducă procurorii pentru a-i “forma profesional” cu privire la legislația despre inexistentul holocaust din România

Institutul Elie Wiesel adună procurorii din România pentru a-i "forma profesional" cu privire la legislația despre holocaust

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Institutul Elie Wiesel a adunat procurorii din România pentru a-i “forma profesional” cu privire la legislația despre Antisemitism și Holocaust. În realitate este o reeducare a procurorilor pentru a pedepsi pro-românismul, o tăiere cerebrală împrejur.

Să ne așteptăm la copii opriți pe stradă pentru că poartă tricouri cu Codreanu sau Antonescu? Să ne așteptăm la vizite de la poliție pentru meme postate pe internet?

Guvernul de slugi își cedează autoritatea și se pune la dispoziția teroriștilor de la Elie Wiesel, pe care-i împuternicește să persecute românii care-și afirmă identitatea cu mândrie.

Dar acești teroriști neobolșevici au mușcat mai mult decât pot înghiți, aici e România, nu-i Fâșia Gaza. Și chiar dacă regimul de la București este unul eminamente antiromânesc, care se pune la dispoziția antiromânilor din țară și din afară, poporul îl stimează pe Corneliu Zelea Codreanu, în ciuda minciunilor aruncate de gozerii de la institutul Elie Wiesel, Românii îl susțin în proporție covârșitoare pe colonelul Vasile Zărnescu. Un popor milenar, cu istorie de lupte și jertfe, nu va putea fi convins să-și accepte propria dispariție.

Noua generație se va asigura de asta.

Noi ne vom asigura de asta.

Tu te vei asigura de asta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Adica, exact ca intr-o Colonie de ultima spetza, slugoii din fruntea acesteia au pus lupul iudaic drept paznic ideologic la turma de oi mioritice! Practic, nu mai ma mira nimic la slugoii astia antiromani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button