X

Apel din parlamentul britanic pentru suspendarea imediată și completă a v@ccinurilor mRNA C0VID-19 din cauza efectelor adverse!

Un parlamentar britanic solicită suspendarea imediată și completă a vaccinurilor mRNA COVID-19 din cauza efectelor adverse!

Deputatul britanic Andrew Bridgen a cerut “suspendarea imediată și completă” a vaccinurilor împotriva coronavirusului Wuhan cu ARNm (COVID-19), susținând că un înalt oficial din domeniul sănătății acoperă un raport care arată cum aceste vaccinuri cresc inflamația arterelor inimii.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bridgen, membru al Partidului Conservator și parlamentar din 2010, a pledat pentru ca Camera Comunelor, parlamentul britanic, să adopte o măsură pentru a nu mai administra copiilor mici vaccinurile mRNA COVID-19 în timpul unei dezbateri axate pe potențialele efecte nocive asociate cu aceste vaccinuri.

Guvernul conservator din Marea Britanie a aprobat recent administrarea unei doze mici de vaccin mRNA de la Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între șase luni și patru ani. Bridgen i-a cerut premierului Rishi Sunak să anuleze această decizie, susținând că vaccinurile cu ARNm sunt periculoase nu doar pentru copii, ci și pentru femeile însărcinate și cele care alăptează.

Bridgen a calificat vaccinurile mRNA drept “nesigure, neeficiente și inutile”, subliniind că guvernul britanic a primit “aproape o jumătate de milion de rapoarte de efecte adverse din partea publicului” de când vaccinurile Pfizer au fost distribuite pentru prima dată în Regatul Unit.

De asemenea, parlamentarul a pus sub semnul întrebării cât de eficiente sunt cu adevărat vaccinurile cu ARNm, menționând că datele din lumea reală din timpul valului de variante omicron post-vaccinale arată că “ar trebui să vaccinăm 7.300 de persoane cu vârsta de peste 80 de ani pentru a preveni un singur deces”.

Potrivit lui Bridgen, un membru de frunte al British Heart Foundation a suprimat în mod deliberat un raport care oferă dovezi puternice că vaccinurile cu ARNm COVID-19 pot provoca leziuni cardiace.

“De asemenea, mi-a fost adus la cunoștință de către un denunțător de la o sursă foarte sigură că una dintre aceste instituții ascunde date clare care dezvăluie că vaccinul cu ARNm crește inflamația arterelor inimii”, a spus el. “Ei ascund acest lucru de teamă că ar putea pierde finanțarea din partea industriei farmaceutice”.

Fără a oferi un nume specific, Bridgen a afirmat că această persoană are un “rol proeminent de conducere” în cadrul fundației pentru inimă și este “liderul” unui departament de cercetare în cardiologie. Mai mult, el a precizat că această persoană și-a forțat echipa de cercetare să semneze acorduri de confidențialitate “pentru a se asigura că aceste date importante nu vor vedea niciodată lumina zilei”.

“Acest om este o rușine absolută”, a spus Bridgen. “Eșecul sistemic într-o populație supramedicată contribuie, de asemenea, la risipa uriașă a banilor contribuabililor britanici”.

Ca răspuns la declarația lui Bridgen, mulți au cerut ca acesta să-și ceară scuze. Ministrul din umbră al Sănătății, Andrew Gwynne, din partea Partidului Laburist, a declarat că Bridgen răspândește “dezinformări anti-vaccin” și că nu ar trebui să i se permită să își folosească platforma ca oficial ales “pentru a răspândi acest tip de teorii ale conspirației fără fundament”.

“Ezitarea vaccinurilor costă vieți. Vaccinurile COVID sunt sigure și eficiente, iar politicienii ar trebui să facă tot ceea ce pot pentru a încuraja adoptarea lor”, a spus el. “Domnul Bridgen trebuie să își ceară scuze și să corecteze dosarul, iar Rishi Sunak ar trebui să se ocupe de teoreticienii conspirației din Partidul Conservator”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Ivermectina funcționează, chiar dacă oficina susține în mod fals contrariul

    https://www.naturalnews.com/2022-12-19-ivermectin-works-even-if-establishment-claims-otherwise.html#

    (…)
    Adevărul trebuie spus, ivermectina este un medicament minune, care este printre cele mai sigure pentru a fi fost vreodată dezvoltat de industria farmaceutică.
    A câștigat un premiu Nobel și a fost folosit încă din întreaga lume pentru a trata paraziți și alte afecțiuni. După ce administrația Trump a menționat-o Americii, instituția a început să intre în panică și să ruleze povești de succes pe ivermectină.
    Ni s-a spus că medicamentul provoacă “vătămări grave” și că este “periculos”.
    Ni s-a spus, de asemenea, că ar putea fi “combinat” cu “otravă”, potrivit FDA.

    Fiecare tactică de sperietură din narativa a fost încercată să-i descurajeze pe oameni să aleagă ivermectina si să trăiască în frică, să evite pe alții, să poarte mască și să ia “vaccinuri” nesfârșite.
    Această campanie a functionat la unii, dar nu toti.
    Chiar și Merck & Co., dezvoltatorul original al ivermectinei, a vorbit împotriva ei.
    Presiunea politică a fost pur și simplu prea mare, aparent, pentru ca oricine să nu mai îndrăznească să vorbească în favoarea ivermectinei, chiar dacă funcționează.
    …..

    De ce a fost atât de important să-i împiedice pe oameni să folosească ivermectina?
    De ce a făcut demersuri FDA si a mers atât de departe încât să încerce să intercepteze transporturile străine în Statele Unite pentru a devia oamenii sa acceseze ivermectina?
    Realitatea este că ivermectina este o amenințare la adresa întregii narative și a agendei covid.
    Planul a fost să înșele întreaga lume ca să urmeze protocoalele oficinei covid, care ar fi epurat pe majoritatea oamenilor și ar fi lăsat în urmă câțiva sclavi pentru a deveni noua clasă de servili habotnici ai globaliștilor.

    Dacă ivermectina ar fi fost pusă la dispoziție pe scară largă in farmacii la un cost ieftin, milioane de vieți ar fi putut fi salvate.
    În schimb, aceste vieți au fost puse sub ghilotina de Fauci și cadrele sale de criminali în masă, care încă până în ziua de azi considera ivermectina ca fiind maligna.
    “Ivermectina este un medicament reutilizat care ajută și ar fi putut ajuta mult mai mult”, a raportat Institutul Brownstone.
    “Merită recunoaștere, nu denigrare.”

    “Cu toate acestea, avem cu adevărat nevoie de o modalitate de a ne vaccina împotriva minciunilor și declarațiilor false ale unor personalități publice celebre, organizații și companii de medicamente.
    Din păcate, nu există astfel de vaccinuri pentru această contagiune si impotriva spalarii creierului”.

    Ivermectin works, even if the establishment falsely claims otherwise – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-12-19-ivermectin-works-even-if-establishment-claims-otherwise.html#

  2. Oamenii normali la cap stiu deja ca aceste injectii sunt de fapt biletul de calatorie pt Lumea de Dincolo si ca elitele antinationale si vandute Ocultei din marea majoritate a statelor Lumii sunt partase la acest cel mai mare Genocid din Istoria Umanitatii! Ramane de vazut cum vor reactiona in acest sens britanicii de rand, dar si celelalte popoare ale Lumii: vor continua sa se intepe in acelasi ritm de prostie, ignorantza si spalare pe creier sau, din contra, vor spune un raspicat “nu” acestor injectii mortale si se vor concentra pe actiuni impotriva elitelor lor criminale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button