X

Maia Sandu și-a găsit fericirea în brațele lui Klaus Schwab!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Nu o să mai aveți nimic, dar o să fiți fericiți. ” Așa sunau vorbele din gura acestui psihopat.

Au încercat orice în România. Au pus slugi analfabete la conducerea statului. L-au așezat pe Arafat în fruntea armatei de ciocli apocaliptici, au manipulat continuu populația, au distrus toate spitalele, au distrus economia, ne-au aruncat din spațiul “lor”. Zis și sănghen! Ne-au pus pumnul în gură, de câte ori au putut cu ajutorul politicienilor vânduți. Au închis bisericile, ne-au făcut cu ou și cu oțet pentru că suntem retrograzi și nespălați. Adică, ortodocși!

Ne-au amenințat că vom muri de foame, că ne vom scălda în sărăcie lucie, ne-au cocoșat de taxe și impozite, ne-au luat dreptul de a respira, de a vorbi liber, de a construi pentru noi. Ne-au aruncat membrii familiilor în saci negri, ne-au colonizat, ne-au facut depozit de fiare vechi al OTAN ului, ne-au adus pe cap, la putere pe ăia cu 2% în “alegerile libere” și pe toți analfabeții vânduți lor. Progresiștilor vieții, ca să nu zic altfel.

Au încercat pe toate căile! Nu le-a ieșit. Foamea e la ei! Sărăcia e la ei! În curte! Cozile foamei sunt în Franța, sărăcia lucie e în Germania, dezaxații sexuali sunt în Olanda, Belgia și împrejurul lor. România face pregătiri de Crăciun, în timp ce restul ue caută semipreparate pentru cuptoarele cu microunde. Vedeți că nu o să aveți curent! Geaba aveți brazi împodobiți și luminițe, când sufletele vă sunt goale! Că sunteți liberi! Atât cât întelegeți voi ăștia culți în cap, că înseamnă libertatea!

Stați la cozi pentru o farfurie de mâncare că e democrație la voi. Așa meritați! Mai băgați un booster! Ține de foame! Și cald! Dacă au văzut că nu se poate, bagă bățul prin gard cu Moldova. Vor să o facă altfel! Să ajungă la noi prin ei. Adică, prin duamna înșurubată de nebunii davoși în fotoliul prezidențial de acolo. Că e democrată și vrea cu ue! Nu. Nu vrea decât cu Davos! Atât! O progresistă sadea, care a închis 200 de școli după ce a încasat 1 milion de euro de la Soros pe vremea când era ministru al educației. Optimizase ea învățământul!

Acum “optimizează” Moldova și cere ca românii din România „să facă economie” și să-i livreze ei curent! Lasă, duamnă, că te “optimizează” ăsta cu care ești în poză, până se vor trezi și moldovenii să-ți arate cum era pe vremea lui Vodă! Vodă Ștefan! Doar că în locul turcilor de atunci, sunteți voi, ăștia de azi: neomarxiștii transformați în slugile davoșilor! Pe față!

Zoe Dantes

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Articol de propagandă rusă infectă menit să creeze tulburare și dezbinare. Era mai bine cu Vladimir Plahotniuc și Ilan Șor care au furat un miliard de dolari din bugetul Moldovei? De aia a fost aleasă Maia Sandu, că să scape țara de găștile corupte vândute rușilor.

  2. primul presedinte pro-unire moldovean, si e denigrat in toate felurile. Si va declarati unionisti, pro-romania, anti-rusi. Siiigur ca da :)

    1. Decat o unire facut prin Klaus Schwab, mai bine fara. Vedem ce-am patit in 33 de ani din partea acestor năpârci! Destul e DESTUL!

      1. Femeia asta face mai multe pt moldova si romania, decat popa papistas si hauristii pe care ii promovati, dar nah … directivele sunt directive. Oculta mondiala cred ca va dicteaza in asa fel incat sa deingrati adevaratii romani, si sa gasiti personaje dubioase spre promovare. Cu astea gen schwab si soros ca momeli. V-ati vandut oucltei … pacat

        1. Se pare că Maia Sandu își cam face imagine cu klaus schwab, nu noi. Iar pe această lgbt-ista nu am auzit-o sa pronunțe cuvântul UNIRE. Asta nu înseamnă în niciun caz ca dodon este în vreun fel mai bun. Însă nu putem alege între două slugi.
          Faptul ca menține interdicția lui George Simion de întrare în Basarabia, restricție impusă de dodon, arată că nu e nicio diferență între ei.
          Cat despre ‘hauristi’, îți urez succesori mai departe cu psd-pnl-udmr-usr, partidele votate de idioții utili.

          1. Eu am auzit-o de destule ori pronuntand acest cuvant:) Restrictia pt simion as pune-o si in Romania. Daca speranta vreti sa o puneti intr-un lider de galerie, cu atitudine de jmekeras de cartier (cunosc personajul din perioada platformei actiunea 2012, nu de cand e vedeta), fara viziune, ca nah, nu tare e de unde … atunci sunteti grav vanduti ocultei … Va platesc astia sa promovati nulitatile, ca sa generati gloate de idioti utili si sa distrugeti tara .
            Cat despre partidele astea “semi-istorice”, aici nu am argument contra. Sunt niste cuiburi de incompetenti, corupti si … nu imi ajung epitetele. Ceva mai curatei aia de la usr, ca sunt inca noi, si mai au cativa naivi

          2. aa, si era sa uit, chiar daca stergeti comentariile in spiritul “non-cenzurii” partidul asta haur, e ala care a bagat in parlament pe Nicolae Roman, baiatul cu represiunile de la timisoara ? (nationalist de altfel …) Apoi nu mai zic de fostul psd-ist ninel peia (waw, cum scapam noi de pesedei :)))
            Si apropo de unire, nu se poate face fara sa vrea si populatia din moldova. Tampenia spusa de nene simion, cu nu mai ajutati moldova, oare unde duce sentimentul pro unire ?
            Daca nu are interes sa fie anti-unire (in actiunea 2012 parea sincer), atunci … va las pe voi sa trageti concluziile :)
            Si uite asa va manipuleaza oculta mondiala sa distrugeti sperantele romaniei de mai bine :)

        2. Sigur că face mai mult pentru România și Rep. Moldova. De exemplu primește gaz din România la un preț mai mic decât se vinde la oameni în România după care vinde gazul în Transnistria ieftin și primește curent pe care Rep. Moldova îl plătește scump.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button