X

Sfârșit de carieră pentru Celine Dion? Cântăreața suferă de o boală autoimună și probabil ‘nu’ are nicio cea mai mică legătură cu v@ccinul c0vid

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Artista canadiană a fost nevoită să își anuleze următoarele date cu publicul său din motive de sănătate. Nu este pentru prima dată când aceste probleme îi blochează activitatea.

Planurile lui Celine Dion pentru 2023 au fost din nou anulate. În noiembrie 2021, artista canadiană a fost deja nevoită să își anuleze o mare parte din turneu din motive de sănătate.

„Îmi pare rău că v-am dezamăgit”, le-a spus atunci Celine Dion fanilor săi, după ce veștile devastatoare despre starea ei de sănătate au obligat-o să anuleze mai multe concerte. Iar acum istoria se repetă.

Din nou, problemele de sănătate au obligat-o pe Celine Dion să anuleze aceste planuri: „Speram să fiu bine până acum, dar cred că trebuie să am mai multă răbdare și să urmez regimul pe care mi l-au prescris medicii”, a spus ea.

Cântăreaţa canadiană a fost diagnosticată cu Sindromul persoanei rigide (SPR), care este o patologie neurologică rară, caracterizată printr-o rigidizare musculară progresivă şi episoade repetate de spasme musculare dureroase, potrivit AFP.

Conform Agerpres, rigiditatea musculară fluctuează adeseori şi survine, în general, în acelaşi timp cu spasmele musculare, care pot să se producă întâmplător sau să fie declanşate de o varietate de evenimente diferite, inclusiv de un zgomot brusc sau de un contact fizic uşor.

Dacă nu este tratat, SPR poate să evolueze spre dificultăţi în deplasare şi să aibă un impact semnificativ asupra capacităţii unei persoane de a efectua activităţi zilnice de rutină.

Deşi cauza exactă a acestui sindrom este necunoscută, medicii cred că este vorba despre o maladie autoimună. Diagnosticul se bazează în principal pe examenul clinic şi este confirmat prin identificarea unor anticorpi şi a unor anomalii electromiografice caracteristice.

Un caz la un milion de persoane

Primele cazuri de SPR au fost diagnosticate în anul 1956. Sindromul persoanei rigide a fost descris în literatura medicală sub numeroase denumiri diferite.

SPR este o maladie extrem de rară. Potrivit organizaţiei americane NORD, care doreşte să aducă un sprijin persoanelor afectate de boli rare, incidenţa SPR ar fi de aproximativ 1 caz la 1 milion de persoane.

Tratamentul vizează ameliorarea simptomelor specifice care se manifestă la fiecare individ, ceea ce necesită adeseori abordări non-medicamentoase: stretching, termoterapie, hidroterapie, masaj, acupunctură, etc..

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Motivele pentru care am putea fi conduși la un colaps economic fără precedent, în viitorul imediat, sunt menționate într-un articol recent de gurul finanțelor personale Robert Kiyosaki.
    Din cauza creșterii inflației și a creșterii ratelor dobânzilor, Kiyosaki a avertizat că economiile și piețele se apropie de un accident fără precedent, pe măsură ce “cea mai mare bulă din istoria lumii” izbucnește.

    Motivele…

    Cea mai mare problemă și catalizator pentru a provoca cea mai mare bulă din istorie, potrivit Kiyosaki, este lanțurile de aprovizionare deteriorate.
    Potrivit autorului, lanțurile de aprovizionare reprezintă fundamentul economiei și sunt atât de complexe încât este dificil să se înțeleagă funcționarea lor.
    “Lanțul de aprovizionare nu face parte din economie. Lanțul de aprovizionare este economia. Se compune din părți largi, extinse și multe în mișcare pe care le puteți modela, există unele matematici pe care le puteți aplica, dar nimeni nu le poate înțelege pe toate.”
    În cele din urmă, autorul a identificat instabilitatea politică ca fiind o amenințare majoră la adresa economiei.
    În acest sens, el a evidențiat disputa dintre SUA și China privind controlul asupra economiei mondiale, un factor care va determina viitorul.
    El a menționat că există o dorință reciprocă atât din partea SUA, cât și din partea Chinei de a se decupla unele de altele, ceea ce poate duce la reziliență.
    “Ei bine, ei vor lua resurse naturale din Africa și își vor externaliza producția în Asia de Sud. Deci viața va continua, va fi mult mai puțin eficientă, dar mai rezistentă, iar acesta este compromisul”, a adăugat el.
    Per total, Kiyosaki a sustinut ca semnele unui colaps economic sunt deja vizibile, mentionand ca bursa… este pâine prăjită.

    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/655466/kiyosaki-gia-poious-logous-oikonomies-kai-agores-plisiazoun-se-krax-i-megalyteri-foyska-stin-istoria-skaei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button