X

Studiu decisiv: Autopsiile arată că vaccinarea COVID-19 a cauzat cel mai probabil o inflamație cardiacă fatală!

Studiu decisiv: Autopsiile arată că vaccinarea COVID-19 a cauzat cel mai probabil o inflamație cardiacă fatală!

Miocardita post-vaccinare, o formă de inflamație a inimii, a fost identificată la un subgrup de persoane care au murit “în mod neașteptat” la domiciliu în termen de 20 de zile de la primirea vaccinului COVID-19. Cercetătorii au analizat autopsiile care fuseseră efectuate asupra acestor persoane și au efectuat cercetări suplimentare, inclusiv studierea unor mostre de țesut.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cercetătorii au pornit de la un grup de 35 de persoane, dar au exclus 10 din analiza ulterioară deoarece au fost identificate alte cauze ale decesului. Din cei 25 rămași, cercetătorii au identificat dovezi de miocardită la cinci dintre aceștia. Toate cele cinci persoane au primit un vaccin Moderna sau Pfizer în termen de șapte zile de la decesul lor, cu o medie de 2,5 zile. Vârsta medie a fost de 58 de ani. Niciuna dintre persoane nu a avut infecția COVID-19 înainte de a fi vaccinată, iar tampoanele nazale s-au dovedit a fi negative.

Constatările autopsiei, combinate cu lipsa dovezilor privind alte cauze ale decesului și cu modul în care vaccinarea a avut loc cu puțin timp înainte de deces, au permis cercetătorilor să spună că, pentru trei dintre cazuri, vaccinarea a fost “cauza probabilă” a miocarditei și că afecțiunea cardiacă “a fost cauza morții subite”, scrie The Epoch Times, care pune la dispozitie si intreaga documentatie.

Într-unul dintre celelalte cazuri, s-a crezut că miocardita a fost cauza decesului, dar cercetătorii au detectat un virus herpetic, o explicație alternativă pentru incidența inflamației cardiace. Cazul rămas nu a inclus o explicație alternativă pentru miocardită, dar cercetătorii au spus că impactul inflamației a fost “discret și observat în principal în grăsimea pericardică”. Aceștia au clasificat cele două cazuri ca fiind posibil cauzate de vaccinare.

“În general, o legătură de cauzalitate între miocardită și vaccinarea anti-SARS-CoV-2 este susținută de mai multe considerente”, au spus cercetătorii, inclusiv “relația temporală strânsă cu vaccinarea”; “absența oricărei alte boli cardiace preexistente semnificative”; și testarea negativă pentru orice “agent infecțios care cauzează miocardită”. Limitările au inclus dimensiunea mică a cohortei.

Studiul a fost publicat de Clinical Research in Cardiology la 27 noiembrie. Toți cercetătorii lucrează pentru Spitalul Universitar Heidelberg. Ei au fost finanțați de autoritățile germane. Moderna și Pfizer nu au răspuns la solicitările de comentarii. Excluderea meticuloasă a posibilelor cauze în afară de vaccinare semnalează faptul că aceste cazuri sunt “vârful icebergului”, a declarat pentru The Epoch Times Dr. Andrew Bostom, un expert în probleme cardiace din Rhode Island.

“Dacă există o persoană aparent sănătoasă care moare brusc în somn, în esență, acestea sunt, de obicei, cazurile care sunt autopsiate și, în mod clar, cea mai frecventă constatare este o formă de boală coronariană aterosclerotică. Dar, practic, au exclus acest lucru în aceste cazuri. Și apoi au ajuns la concluzia că cea mai plauzibilă cauză apropiată este vaccinarea”, a spus el. “Și astfel se sugerează că fenomenul ar putea fi de fapt mai amplu decât s-a suspectat a fi”.

Miocardita este o afecțiune cardiacă gravă care se poate manifesta prin dureri în piept și care, de obicei, determină persoana care o suferă să solicite îngrijiri spitalicești. De obicei, medicii sfătuiesc împotriva tuturor sau a majorității activităților fizice pentru o perioadă de timp. Printre cauze se numără bacteriile, virușii și febra.

Cercetătorii au descoperit că miocardita acută se rezolvă în aproximativ jumătate din cazuri în primele două până la patru săptămâni, dar un alt sfert prezintă probleme pe termen mai lung, iar multe dintre celelalte duc la deces sau la transplant de inimă. Incidența miocarditei în rândul celor care au primit vaccinul COVID-19 a fost mai mare decât se așteptau, au constatat cercetătorii din Statele Unite, Israel și alte țări. Cele mai mari rate au fost depistate la tineri, în special la bărbații tineri.

Estimările privind ratele tipice de incidență a miocarditei sunt cuprinse între 0,2 și 2,2 la un milion de persoane în decurs de șapte zile. Rapoartele către Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri arată rate mai mari la bărbații cu vârste cuprinse între 5 și 49 de ani și la femeile cu vârste cuprinse între 12 și 29 de ani. Cea mai mare rată a fost de 75,9 la un milion de a doua doze administrate. Rapoartele către sistem nu dovedesc cauzalitatea, dar sistemul suferă de o subraportare severă, potrivit studiilor, ceea ce indică faptul că ratele sunt chiar mai mari.

Centrele de control și prevenire a bolilor din SUA (CDC) continuă să recomande vaccinarea pentru aproape toate persoanele cu vârsta de 6 luni și peste, afirmând că beneficiile vaccinurilor depășesc riscurile. Unii experți nu sunt de acord, spunând că efecte secundare precum miocardita înclină calculul în favoarea riscurilor mai mari la anumite grupe de vârstă.

Oficialii guvernamentali au afirmat în repetate rânduri că majoritatea cazurilor de miocardită se rezolvă în câteva săptămâni, dar cercetătorii CDC au descoperit în septembrie că mulți tineri care au suferit miocardită post-vaccinare aveau încă rezultate anormale la RMN câteva luni mai târziu. Incidența a fost mult mai mică în rândul persoanelor mai în vârstă, potrivit autorităților americane, care au refuzat să facă publice rezultatele autopsiilor persoanelor care au murit după vaccinare, precum și diverse studii.

Noul studiu “sugerează că am omis unele cazuri grave de mio[cardita] în studiile noastre”, a declarat pe Twitter Dr. Tracy Høeg, un epidemiolog care consiliază Departamentul de Sănătate din Florida. Mai multe vaccinuri au fost legate de miocardită și de o afecțiune conexă, pericardită. Acestea sunt fabricate de Moderna și Pfizer și sunt cele două cele mai larg administrate în Statele Unite și Germania. Ambele vaccinuri utilizează tehnologia ARN mesager (ARNm).

Cauzalitatea înseamnă că un vaccin cauzează o afecțiune. Cercetători de top din cadrul CDC au declarat că dovezile actuale arată o legătură de cauzalitate între vaccinurile cu ARNm și inflamația inimii. Și alți cercetători au ajuns la această concluzie. Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA avertizează potențialii beneficiari ai vaccinului că “datele de postcomercializare demonstrează riscuri crescute de miocardită și pericardită, în special în termen de 7 zile de la a doua doză”.

Bostom a spus că dovezile pe care le-a analizat arată o legătură de cauzalitate. “Este la fel de sigură ca majoritatea asociațiilor despre care spunem că sunt confirmate în medicină”, a spus el. Unele studii au identificat COVID-19 ca fiind o altă cauză a miocarditei și pericarditei, dar altele au indicat că ar putea să nu fie asociată. Înainte de studiul german, alți cercetători din întreaga lume au raportat constatări din autopsiile unor persoane care au murit subit după vaccinare.

În 2021, cercetătorii americani au raportat că doi adulți au dezvoltat miocardită în decurs de două săptămâni de la vaccinarea cu COVID-19 și nu au reușit să găsească alte cauze decât vaccinarea. În 2021, cercetătorii din Coreea de Sud au raportat că, după examinarea decesului unui bărbat de 22 de ani care a murit la cinci zile după ce a primit vaccinul Pfizer, au stabilit că principala cauză a fost “miocardită, asociată cauzal” cu vaccinul.

În ianuarie, cercetătorii din Noua Zeelandă au raportat că vaccinul Pfizer a fost probabil responsabil pentru miocardita bruscă care a dus la moartea unei femei de 57 de ani, scriind că “alte cauze au fost excluse cu certitudine rezonabilă”. În februarie, cercetători din mai multe state americane au raportat că doi adolescenți care au murit la scurt timp după ce au primit vaccinul Pfizer au suferit o inflamație a inimii și că inflamația a fost cauza principală a decesului. În luna mai, cercetătorii CDC au raportat că un băiat tânăr a murit după ce a prezentat o inflamație cardiacă post-vaccinare, miocardita fiind atribuită drept cauză a decesului.

În septembrie, un cercetător german a raportat că un bărbat de 55 de ani, care a murit la patru luni după ce a primit vaccinul Pfizer, a murit de miocardită și a declarat că “aceste constatări indică faptul că miocardita, precum și evenimentele trombo-embolice în urma injectării de vaccinuri pe bază de gene inductoare de vârfuri, sunt asociate în mod cauzal cu un răspuns imunologic dăunător la agentul codificat”. Și chiar recent, cercetătorii japonezi au raportat rezultatele unui bărbat de 27 de ani care a murit la 28 de zile de la internare în urma vaccinării.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button