X

În ianuarie 2023, la Davos, Soros și Schwab vor încerca tranziția spre guvernul mondial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Reuniunea anuală din 2023 va avea loc la Davos, în perioada 16-20 ianuarie. Sunt așteptați peste 2.500 de lideri politici, din mediul de afaceri și societatea civilă.

În ianuarie 2022, evenimentul s-a numit “Istoria la un moment de cotitură” și exact de asta am avut parte peste fix o lună – Federația Rusă a invadat Ucraina. Ne reamintim cu toții discursul lui Klaus Schwab, care a spus că „Acest război este, într-adevăr, un punct de cotitură în istorie și va remodela peisajul nostru politic și economic în următorii ani”.

„Pandemia Covid-19 și războiul din Ucraina au declanșat transformări semnificative. Dacă nu sunt abordate riscurile sistemice, promisiunea unui deceniu de acțiune poate deveni un deceniu de incertitudine și fragilitate. Davos 2023 va oferi o platformă unică pentru a genera soluții orientate spre viitor și pentru a aborda cele mai presante provocări globale prin cooperarea public-privat”, promite elita globală, care insistă că se reunește la Davos „pentru a face față crizelor actuale în cascadă, dar, mai important, pentru a genera schimbări tangibile pe termen lung”.

Principalele teme de discuții pentru Davos 2023 vor include:

1. Crizele energetice și alimentare în contextul unui nou sistem pentru energie, climă și natură;
2. Inflație ridicată, creștere scăzută, economie cu datorii ridicate în contextul unui nou sistem de investiții, comerț și infrastructură;
3. Dificultățile industriei în contextul unui nou sistem de valorificare a tehnologiilor de frontieră pentru inovarea și reziliența sectorului privat;
4. Vulnerabilități sociale în contextul unui nou sistem de muncă, abilități și îngrijire;
5. Riscuri geopolitice în contextul unui nou sistem de dialog și cooperare într-o lume multipolară.

Anul acesta, în cele 400 de sesiuni și grupuri de lucru la Davos, s-a discutat (și) despre obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale Organizației Națiunilor Unite. Mesajul a fost că toți lucrează pentru guvernarea globală și controlul digital. Se spune că omenirea a ajuns astăzi într-un punct critic de inflexiune, iar numărul mare de crize necesită acțiuni îndrăznețe. De aceea Soros îi aduce la aceeași masă pe liderii politici și oamenii de afaceri, ca să stabilească în detaliu pașii de urmat.

În realitate, elita de la Davos se joacă de-a găsitul soluțiilor pentru problemele pe care tot ea le-a creat. Invitații lui Soros și Schwab au fost instruiți să creadă și să susțină o formă globalistă de guvernare nealeasă de nimeni, în care afacerile unui grup restrâns sunt forța motrice. La ce să ne așteptăm de la Davos 2023? La o nouă rundă de anunțuri globaliste care vor provoca alte și alte ravagii, fără a remedia, de fapt, nimic. Soluțiile elitei sunt predictibile – identitatea digitală, CBDC-urile (criptomonedele controlate de băncile centrale) la pachet cu eliminarea banilor cash și eliminarea emisiilor de carbon.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. G20 LEADERS TALKING ABOUT DIGITAL IDENTIFY – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=uWhTZlB4RVY
  “ADN-ul va fi identitatea ta”
  comentariile globalistului Klaus Schwab nu sunt chiar atât de vechi.
  Pentru cei care nu știu că este președintele Forumului Economic Mondial
  https://summit.news/2020/11/16/klaus-schwab-great-reset-will-lead-to-a-fusion-of-our-physical-digital-and-biological-identity/
  Hmm….acel cod QR propus poate fi pus in leagătura cu datele tale financiare si ADN-ul tău; se aseamănă foarte mult cu codurile QR folosite de pașapoartele sanitare lansate în întreaga lume…
  Mă întreb dacă acestea ar putea fi integrate, corelate astfel încât totul despre tine – de identitatea bio-fizica, starea de sănătate, date financiare, social media ar putea fi toate legate împreună.
  Și mă întreb dacă un astfel de sistem ar putea fi folosit pentru a obliga o persoană să respecte “regulile”…

  👇

  Propuneri de includere a ADN-ului în sistemele naționale de identificare biometrică: implicații asupra drepturilor omului

  https://www.mydnarights.org/resources-your-dna-as-your-id/

  👇

  Ripple XRP
  ADN-UL VA IDENTITATEA TA
  GLOBAL DIGITAL ID SYSTEM
  AICI VOM AJUNGE!!!

  Ripple XRP YOUR DNA WILL BE YOUR DATA GLOBAL DIGITAL ID SYSTEM INBOUND HERE WE GO!!! – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=9r1iMRyfsMA
  👇
  Blackstone cumpără ADN-ul ADN-ul tău va fi identitatea ta. Agenda 2030
  Așteptați până când Blackstone devine cea mai mare companie de asigurări de pe planetă.
  Ei vor avea toate datele tale, până la ADN-ul dumneavoastră și le vor folosi împotriva ta.
  Acest lucru nu se poate termina cu bine.
  https://t.co/DMYW3QQ6ws

  https://twitter.com/vikki0164/status/1566657158254858241

  More Bang for Your Buck: From AncestryDNA to MyHeritage – The DNA Geek
  https://thednageek.com/more-bang-for-your-buck-from-ancestrydna-to-myheritage/
  https://twitter.com/ErrolWebber/status/1442379223746834433?s=20&t=dC_XRjjGH0g36iOno5CY9g

 2. Dictatura prin algoritmi – Sistemul de credit social din China – Incredibilia.ro
  https://incredibilia.ro/sistemul-de-credit-social-china/

  „Aceasta poate fi o modalitate nouă prin care guvernul să administreze economia și societatea. Scopul este guvernarea prin algoritmi”,
  afirma pentru The New York Times în iulie 2018 economistul Martin Chorzempa, de la Institutul Peterson pentru Economie Internațională.

  https://www.nytimes.com/2018/07/08/business/china-surveillance-technology.html

  Exposing China’s Digital Dystopian Dictatorship | Foreign Correspondent – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=eViswN602_k&feature=youtu.be

  Prigonirea Bisericii va fi pe fata si intr-ascuns, in taina si aratata, lovind in oameni luati in parte si lovind in toti, peste tot si prin toate mijloacele. Vor fi un anumit numar de mucenici: cati la numar, numai Dumnezeu stie; vor fi de asemenea si multi apostati, care vor primi pecetea Fiarei; intr-un numar foarte mare vor fi cei indiferenti, care si ei se vor supune in toate lui Antihrist.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/cand-oceanul-raului-va-inunda-intreaga-lume-atunci-va-veni-sfarsitul-lumii/

  Tehnologia biometrică este utilizată pentru a identifica un individ pe baza caracteristicilor fiziologice și comportamentale, cum ar fi geometria mâinilor, modelul retinei, amprenta și termogramele faciale. Persoana ar trebui să fie prezentă fizic pentru identificare pentru a avea acces în sistem.
  Sistemul nu necesită nicio parolă sau număr PIN pentru identificare. Sistemele acționează ca sistem de identificare, precum și de autentificare în conformitate cu situația.
  Biometria funcționează pe metodologia de identificare automată și captare a datelor (AIDC) pentru a permite unei organizații să gestioneze în mod eficient materialele, forța de muncă și timpul.

  Biometrics – Global Market Trajectory & Analytics
  https://www.researchandmarkets.com/reports/5141259/biometrics-global-market-trajectory-and

  👇

  Freshful anunță introducerea unei noi funcții, Scan Barcode
  https://www.connect.ro/2022/08/08/freshful-anunta-introducerea-unei-noi-functii-scan-barcode/

  👇
  Specialiştii explică faptul că într-un viitor apropiat va deveni o obişnuinţă, acesta fiind deja instalat pe telefoane, un exemplu fiind Microsoft Lumia 950.

  Cel care doreşte să retragă bani trebuie doar să îşi folosească smartphone-ul pe care şi-a instalat aplicaţia băncii, să selecteze suma pe care vrea să o retragă din cont şi apoi trebuie să se uite la senzor.
  Bancomatul are un scanner retinal.

  https://m.mediafax.ro/life-inedit/bancomatul-viitorului-cum-ne-vom-putea-ridica-banii-fara-a-folosi-niciun-fel-de-card-video-15081633
  👇
  Amprentele degetelor, trăsăturile faciale, irisul și retina ochilor, tiparul venelor de la mână, dar și tiparele de mers, de respirat, de mișcat mouse-ul sau tastatura sunt toate niște indicatori biometrici care te identifică. Cu ajutorul lor, orice persoană poate dovedi fără drept de apel cine este. Dar poate de asemenea și să fie identificată și să i se facă un profil.
  http://panorama.ro/noul-val-biometrie-descuie-scanare-amprenta/

  ID-ul digital nu este doar despre de identificare ci va monitoriza datele noastre, de la finanțe, educație, loc de munca, locația GPS, tot ce am tastat vreodată pe computer, pe rețelele sociale, starea emoțională și biometria fizică si ADN.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/digital-dictatorship-world-economic-forum/

  Este vorba despre un ID digital – care cuprinde per ansamblu tot ceea ce este specific fiecărui individ (înregistrări de sănătate, penale, bancare, personale și private etc.), fiind gestionat de o agenție de stat sau in extremis, de sectorul privat”, relatează The Burning Platform despre tehnologie.

  Digital Tyranny and the Rockefeller-Gates WHO “Vaxx-Certificate Passport”: Towards a World War III Scenario – The Burning Platform
  https://www.theburningplatform.com/2021/11/30/digital-tyranny-and-the-rockefeller-gates-who-vaxx-certificate-passport-towards-a-world-war-iii-scenario/

 3. Reporter:
  Despre relații premaritale: vreau poziția dumneavoastră.

  Mitropolitul de Limassol:
  Uite, Biserica a avut întotdeauna locul ei, că binecuvântează căsătoria heterosexuala.
  A bărbatului cu femeia…
  Înainte de căsătorie, nu binecuvântează aceste relații, Desigur, Biserica nu funcționează ca un jandarm, nici ca o curte de justitie, Biserica, așa cum am spus, acționează ca o mamă iubitoare și înțelege atât condițiile timpului nostru, cât și circumstanțele în care trăiesc copiii noștri.
  Dar Biserica îi cheamă pe copii cu respect, dragoste și înțelepciune să se cunoască și să vină la Taina Cununiei, a Căsătoriei și să facă familia binecuvântată pe care o vor face cu ajutorul lui Dumnezeu.

  Reporter:
  Deci nu sunteți împotriva relațiilor premaritale precum înțeleg.

  Mitropolitul de Limassol:
  Nu sunt pentru desfasurarea lor!

  Reporter:
  Nu sunteti în favoarea lor, dar dacă nu sunteti în favoarea lor, sunteti împotrivă.

  Mitropolitul de Limassol:
  Nu înseamnă ca sunt împotrivă, e greu!

  👇

  Deci ca episcop să nu este împotriva relațiilor premaritale.
  El chiar înțelege dificultatea.
  Și ce face Biserica în continuare? Pe cine cununa, pe cine incununeaza?
  Din moment ce nu a existat nici cea mai mică cumpătare sau infranare, nici cea mai mică pocăință.
  A fost aceasta pozitia Parintilor Bisericii?
  Ce le veți spune în continuare copiilor, care se luptă în circumstanțele actuale?
  Îi veți hirotoni și pe cei care se balacesc?
  Ce preoți vor ieși după ce vor avea impedimente privind Taina Preoției?
  Cum le veti face catehizarea?
  Ce fel de familie binecuvântată vor face?
  La ce fel de pocăință va mai veni omul care face parte din Biserică, avand in vedere ca și curvia este trecută cu vederea?
  Și mai ales prostituția de astăzi, a generației de astăzi, care… traieste libertin (da, e greu!).
  Cand va avea loc aceasta metanoia?
  Cum se vor feri nu comită adulter?
  Cum de nu va comite păcate
  impotriva firii?
  Cum va rezista ca sa nu se fereasca sa nasca prunci, sa evite procrearea?
  Ce fel de arhiepiscop al Ciprului va deveni, Mitropolitul de Limassol?
  Ce fel de diplomație este aceasta? Va avea de dat răspuns….

  Δεν είναι εναντίον των προγαμιαίων σχέσεων ο Μητροπολίτης Λεμεσού! Το θεωρεί …βαρύ! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/12/08/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%bd%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%af%ce%bf%ce%bd-%cf%84%cf%89%ce%bd-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%bc%ce%b9%ce%b1%ce%af%cf%89%ce%bd-%cf%83%cf%87/#more-61910

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button