X

Au terminat de construit spitale, acum pun taxe pe ele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au terminat de construit spitale, acum pun taxe pe ele. Românii încă au mari temeri atunci când intră într-un spital public. Sistemul de sănătate este la pământ, iar pandemia a scos la iveală acest lucru.

Cu toate acestea, Ministerul Sănătății se gândește la o nouă taxă. Alexandru Rafila vrea ca pacienții care vor să primească serviciile medicale de la un anumit medic să plătească o taxă, numită coplată.

Această taxă se va aplica la pacienții care sunt deja asigurați. Așadar, românii vor scoate bani în plus din buzunar pentru dreptul la sănătate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

 1. OMS va stabili intre 5-7 decembrie noul “Tratat pandemic” care va dezlănțui o dictatură medicală planetara!

  În perioada 5-7 decembrie 2022, oficialii OMS își vor perfecționa schema de ștergere a suveranității naționale și de eliminare a tuturor urmelor rămase de libertate a cetatenilor din întreaga lume – toate în numele menținerii oamenilor “în siguranță” împotriva amenințărilor datorate bolilor precum “covid”, desigur.

  👇

  G20 și-a propus să lanseze pașaportul digital pentru vaccinuri al OMS ca parte a răspunsului său global la pandemie

  G20 a introdus planul în cadrul reuniunii sale de afaceri din noiembrie 2022 de la Bali, Indonezia.
  Acest lucru va fi apoi introdus în timpul următoarei Adunări Mondiale a Sănătății din 5-7 decembrie de la Geneva, Elveția, ca o revizuire a reglementărilor internaționale în domeniul sănătății.
  “Susținem continuarea dialogului internațional și a colaborării privind crearea unor rețele globale de sănătate digitale de încredere, ca parte a eforturilor de consolidare a prevenirii și a răspunsului la viitoarele pandemii, care ar trebui să valorifice și să se bazeze pe succesul standardelor existente și al certificatelor digitale covid-19”, se mai arată în declarație.
  Dr. Joseph Mercola a criticat planul. “Ceea ce retinem este că mesajul
  G 20 ne spune asa: atunci când va fi declarată următoarea pandemie, doar cei care au acest certificat digital de sănătate vor avea voie să circule liber și să călătorească internațional.
  Și, bineînțeles, doar cei care au fost testați și/sau vaccinați corespunzător vor avea un pașaport valabil”, a spus el.
  Mai mult, Mercola a subliniat că mandatarea pașapoartelor vaccinale la nivel mondial ar fi doar “poarta de acces pentru a finaliza controlul totalitar, deoarece întreaga rețea de control planetara din jurul oricarei persoane este legată de pasaportul de vaccin”.
  “Când adăugați toate aceste ingrediente împreună – cerințele vaccinului pentru menținerea unui pașaport valabil, a unei identități digitale, a unui scor de credit social și a monedelor digitale programabile ale Băncii Centrale (CBDCs) – veți ajunge la o rețea de control care vă va elimina libertatea de a trăi viața în funcție de propriile dorințe.”

  Pașaportul digital pentru vaccinuri este un instrument de supraveghere și control

  Potrivit Forumului Economic Mondial (WEF), pașapoartele vaccinale vor servi drept formă de identitate digitală.

  https://sociable.co/government-and-policy/g20-who-vaccine-passports-digital-identity-b20/

  O identitate digitală cuprinde tot ceea ce face ca un cetatean să fie unic în domeniul digital și este un sistem care poate consolida toate datele cele mai personale – inclusiv site-uri web pe care le vizitați, achiziții online, înregistrări medicale, conturi financiare și chiar conexiuni în social media.

  “Ei vor decide ce e bine și ce e rău; ei vor decide ce e bine pentru toată lumea.
  Ei vor dicta ceea ce este «adevărat» în orice zi și [oricine] nu va fi de acord cu ei va fi declarat un «dușman al statului»”, a declarat Paul, tatăl senatorului în exercițiu de Kentucky Rand Paul.

  Cunoscuta autoare feministă și fosta consilieră de campanie a lui Clinton, dr. Naomi Wolf, a avertizat, între timp, că acceptarea ID-ului digital sub masca pașapoartelor vaccinale va marca sfârșitul libertății în Occident.

  https://www.realclearpolitics.com/video/2021/03/29/naomi_wolf_mandatory_vaccine_passport_could_lead_to_end_of_human_liberty_in_the_west.html

  “Sunt CEO al unei companii de tehnologie, înțeleg ce face această platformă digitala”, a spus ea.
  “Nu este vorba despre vaccin, nu este vorba despre virus, ci despre controlul datelor.
  Și odată ce acest lucru se lansează, nu veți mai avea de ales decat să faceți parte din sistem.
  Ceea ce oamenii trebuie să înțeleagă este că orice altă funcționalitate in legatura cu datele dvs. poate fi încărcată pe acea platformă digitala fără nicio problemă.”
  G20 set to roll out WHO digital vaccine passport as part of its global pandemic response – NaturalNews.com
  https://www.naturalnews.com/2022-12-06-g20-roll-out-who-digital-vaccine-passport.html#

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button