X

Au terminat de construit spitale, acum pun taxe pe ele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au terminat de construit spitale, acum pun taxe pe ele.  Românii încă au mari temeri atunci când intră într-un spital public. Sistemul de sănătate este la pământ, iar pandemia a scos la iveală acest lucru.

Cu toate acestea, Ministerul Sănătății se gândește la o nouă taxă. Alexandru Rafila vrea ca pacienții care vor să primească serviciile medicale de la un anumit medic să plătească o taxă, numită coplată.

Această taxă se va aplica la pacienții care sunt deja asigurați. Așadar, românii vor scoate bani în plus din buzunar pentru dreptul la sănătate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. OMS va stabili intre 5-7 decembrie noul “Tratat pandemic” care va dezlănÈ›ui o dictatură medicală planetara!

    ÃŽn perioada 5-7 decembrie 2022, oficialii OMS își vor perfecÈ›iona schema de È™tergere a suveranității naÈ›ionale È™i de eliminare a tuturor urmelor rămase de libertate a cetatenilor din întreaga lume – toate în numele menÈ›inerii oamenilor “în siguranță” împotriva amenințărilor datorate bolilor precum “covid”, desigur.

    👇

    G20 și-a propus să lanseze pașaportul digital pentru vaccinuri al OMS ca parte a răspunsului său global la pandemie

    G20 a introdus planul în cadrul reuniunii sale de afaceri din noiembrie 2022 de la Bali, Indonezia.
    Acest lucru va fi apoi introdus în timpul următoarei Adunări Mondiale a Sănătății din 5-7 decembrie de la Geneva, Elveția, ca o revizuire a reglementărilor internaționale în domeniul sănătății.
    “SusÈ›inem continuarea dialogului internaÈ›ional È™i a colaborării privind crearea unor reÈ›ele globale de sănătate digitale de încredere, ca parte a eforturilor de consolidare a prevenirii È™i a răspunsului la viitoarele pandemii, care ar trebui să valorifice È™i să se bazeze pe succesul standardelor existente È™i al certificatelor digitale covid-19”, se mai arată în declaraÈ›ie.
    Dr. Joseph Mercola a criticat planul. “Ceea ce retinem este că mesajul
    G 20 ne spune asa: atunci când va fi declarată următoarea pandemie, doar cei care au acest certificat digital de sănătate vor avea voie să circule liber și să călătorească internațional.
    Și, bineînÈ›eles, doar cei care au fost testaÈ›i È™i/sau vaccinaÈ›i corespunzător vor avea un paÈ™aport valabil”, a spus el.
    Mai mult, Mercola a subliniat că mandatarea paÈ™apoartelor vaccinale la nivel mondial ar fi doar “poarta de acces pentru a finaliza controlul totalitar, deoarece întreaga reÈ›ea de control planetara din jurul oricarei persoane este legată de pasaportul de vaccin”.
    “Când adăugaÈ›i toate aceste ingrediente împreună – cerinÈ›ele vaccinului pentru menÈ›inerea unui paÈ™aport valabil, a unei identități digitale, a unui scor de credit social È™i a monedelor digitale programabile ale Băncii Centrale (CBDCs) – veÈ›i ajunge la o reÈ›ea de control care vă va elimina libertatea de a trăi viaÈ›a în funcÈ›ie de propriile dorinÈ›e.”

    Pașaportul digital pentru vaccinuri este un instrument de supraveghere și control

    Potrivit Forumului Economic Mondial (WEF), pașapoartele vaccinale vor servi drept formă de identitate digitală.

    https://sociable.co/government-and-policy/g20-who-vaccine-passports-digital-identity-b20/

    O identitate digitală cuprinde tot ceea ce face ca un cetatean să fie unic în domeniul digital È™i este un sistem care poate consolida toate datele cele mai personale – inclusiv site-uri web pe care le vizitaÈ›i, achiziÈ›ii online, înregistrări medicale, conturi financiare È™i chiar conexiuni în social media.

    “Ei vor decide ce e bine È™i ce e rău; ei vor decide ce e bine pentru toată lumea.
    Ei vor dicta ceea ce este «adevărat» în orice zi È™i [oricine] nu va fi de acord cu ei va fi declarat un «duÈ™man al statului»”, a declarat Paul, tatăl senatorului în exerciÈ›iu de Kentucky Rand Paul.

    Cunoscuta autoare feministă și fosta consilieră de campanie a lui Clinton, dr. Naomi Wolf, a avertizat, între timp, că acceptarea ID-ului digital sub masca pașapoartelor vaccinale va marca sfârșitul libertății în Occident.

    https://www.realclearpolitics.com/video/2021/03/29/naomi_wolf_mandatory_vaccine_passport_could_lead_to_end_of_human_liberty_in_the_west.html

    “Sunt CEO al unei companii de tehnologie, înÈ›eleg ce face această platformă digitala”, a spus ea.
    “Nu este vorba despre vaccin, nu este vorba despre virus, ci despre controlul datelor.
    Și odată ce acest lucru se lansează, nu veți mai avea de ales decat să faceți parte din sistem.
    Ceea ce oamenii trebuie să înÈ›eleagă este că orice altă funcÈ›ionalitate in legatura cu datele dvs. poate fi încărcată pe acea platformă digitala fără nicio problemă.”
    G20 set to roll out WHO digital vaccine passport as part of its global pandemic response – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-12-06-g20-roll-out-who-digital-vaccine-passport.html#

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button