X

Snowden dezvăluie Agenda globală de asasinate prin sistemul HAARP

Snowden dezvăluie Agenda globală de asasinate prin sistemul HAARP

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Edward Snowden, avertizor și fugar al NSA, a eliberat documente revistei Internet Chronicle care demonstrează că Programul de cercetare Auroral Active de înaltă frecvență (HAARP), este implicat definitiv într-un program de asasinare și control mintal.

În timp ce complexul industrial al închisorilor militare a insistat în mod obișnuit că HAARP din Alaska este menit doar să studieze fenomenele naturale din ionosfera pământului, Snowden a reușit să dezvăluie o șaradă brutal de masivă.

„Stația de cercetare HAARP se poziționează strategic departe de privirile indiscrete, lângă Gakona, Alaska, fiind în fapt folosită pentru a elimina sau manipula potențialii dizidenți ai capitalismului global la scara a milioane de oameni”. Snowden a mai adăugat: „Cu aceste antene terestre, NATO este capabilă, la scară globală, să reducă la tăcere de la distanță, pe orice „autori” ai gândirii „deviante sau subversive”.

Fără să știe victimele sau cei dragi, HAARP proiectează unde radio de mare putere. Aceste unde funcționează la aceeași frecvență electronică ca truncus encephali sau trunchiul cerebral, inducând selectiv decese aparent din cauze naturale – inclusiv de către unii care le par medicilor legiști la fel de inofensivi precum accidentele vasculare cerebrale sau atacurile de cord.

„Când și dacă comunitatea de informații nu consideră asasinarea ca un efect optim”, a spus Snowden, „ei” pot pur și simplu să facă o „țintă” într-un mod nebunesc, pentru a-i discredita. Când eram în tranzit între Hong Kong și Moscova, personalul WikiLeaks și cu mine a trebuit să ne ferim de amenințarea constantă a iluziilor omucidere generate de radio.”

Aducând rapid personalul în camera sa luxoasă de la hotelul Novotel din aeroportul Sheremetyevo, fostul contractant NSA a început să se explice. Datorită acordurilor de confidențialitate cu tânărul de 30 de ani, jurnalistul Booz Allen Hamilton, de la Chronicle nu poate detalia nimic, ci numai faptul că și-a echipat întregul apartament pentru a fi o cușcă Faraday care funcționează bine.

Cușca Faraday construită la întâmplare a lui Snowden, susține el, poate bloca interferența de la câmpurile electrice statice și nestatice externe. „Fără cușca Faraday aș fi fost mort în momentul în care prima poveste a mea publicată de The Guardian a fost tipărită”, spune Snowden.

Snowden și-a întărit mărturia cu documente HAARP culese din conturile private de e-mail ale unor oficiali de rang înalt precum amiralii și generalii de brigadă al Forțelor Aeriene ale USA. Surse din cadrul comunității de informații au confirmat pentru The Internet Chronicle autenticitatea acestor documente, precum și ramificațiile lor îngrozitoare pentru demnitatea umană.

Surse familiare cu discuțiile dintre Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) și Universitatea din Alaska, care ajută la funcționarea HAARP, au sugerat că turnurile celulare, precum și TrapWire, sunt „elemente ucigașe”.

Mărturia lui Snowden pare să fie în concordanță cu cea a fratelui unui senator american, în 2009. Atunci Nick Begich, a spus în interviul „Teoria conspirației cu Jesse Ventura” că „ afectarea creierul cu schimbări de stare emoțională este foarte de ușor de realizat cu HAARP”. (M.G.G.)

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Trec prin presiuni zi de zi pentru inebunire si pentru aducere la sinucidere timp de sapte ani. Presiunile au fost exercitate de procurorul Nita Teodor dupa ce familia a fost chemata la IML in proces pentru prelucrare in timp ce eram la teste. In aceste presiuni s-a incercat si se incearca zilnic provocarea unui infarct cu treziri in socuri in mijlocul noptii , cand tot clanul a inceput sa urle diun senin asa cum a fost in noaptea de joi spre vineri.
    Nu am unde sa mai stau si pentru fiecare anunt de vanzare am trecut prin amenintari cu moartea, batai si presiuni la nivel de crima. Pentru ce mi-a facut Basescu si procurorul Nita cu eticheta de Palazu Mare nici o banca nu imi da o ipoteca si am ramas prins aici in presiuni la nivel de crima.

    1. Credință în Domnul nostru Iisus Hristos și în Preasfânta Născătoare de Dumnezeu! Trebuie încurajare și nădejde că Domnul Dumnezeu va avea grijă pentru a depăși obstacolele și că toate se vor rezolva după mare mila și dreptatea Sa. Întotdeauna să avem credință!

  2. Personal , eu nu cred in puterea acestui colos tehnologic numit HAARP. Poate are eficienta la americani. De ce nu se razbuna prin haarp pe liderii politici incomozi, precum cei de la rusi, siloviki?!! Pentru ca nu se poate. Totul e o minciuna + declaratiile lui Snowden, spion dublu.
    Totul , dar absolut totul este in puterea lui DUMNEZEU!

    Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button