X

SCANDALOS: Taxa pe soare – OUG adoptat, pe șest, de Guvern, în plină criză energetică

Taxa pe soare | OUG adoptat, pe șest, de Guvern, în plină criză energetică

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www. facebook.com/george.simion.unire/videos/850446662660066

Surpriză neplăcută din partea Guvernului. Chiar acum, în minivacanță Guvernul PNL-PSD introduce o nouă taxă prin OUG, taxa pe soare. Este vorba despre o taxă care ar putea fi introdusă prin OUG de către actualul Guvern, o ordonanță care ar fi fost dată cu o zi înainte data de 1 decembrie.

Acestă taxă pe soare face referire la prosumatori, acei oameni care folosesc panourile solare pentru energia regenerabilă și despre care statul român spune că în acest moment ar trebui să aibă un contor diferit față de cel care este deja conectat la energia electrică.

Aceștia motivează că, în funcție de consumul de energie pe care îl au aceste persoane, energie regenerabilă, trebuie să poată plăti o taxă către stat.

Până în anul 2024 ar trebui să fie montate astfel de contoare inteligente.

Reamintim faptul că, din anul 2024, aceste contoare vor deveni obligatorii.

Cei care folosesc energia regenerabilă vor fi nevoiți să aibă în locuințe astfel de contoare, dacă folosesc energia din panourile fotovoltaice.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button