X

Hyperledger – încă un pas spre pecetluirea cu semnul fiarei!

„… vom avea un vaccin ca un mic plasture (microneedle) pe care îl pui pe braț, lucru care va fi incredibil de benefic chiar și în anii în care nu vom avea pandemii”

Bill Gates

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Tehnologia în sine nu este nouă, deoarece a fost inițial parte a Hyperledger Indy, proiectul registrului de identitate digitală.
Cu toate acestea, acum a fost separat de Indy, astfel încât să poată fi utilizat pentru acreditări verificabile pe registre, cum ar fi Hyperledger Fabric sau Hyperledger Besu pe bază de Ethereum, sau altele.

Conceptul de bază care stă la baza AnonCreds, Indy și Project Aries este de a permite utilizatorilor să partajeze date de identitate cu alte persoane, dar numai pe baza necesității de fi cunoscut.
De exemplu, într-un bar, cineva poate dovedi că are vârsta de băut și poate împărtăși o imagine legată de acreditare fără a-și dezvălui numele și adresa.
AnonCreds, care reprezintă acreditări anonime, utilizează criptarea Zero Knowledge Proof (ZKP) pentru a activa aceste tipuri de dezvăluiri selective.

Conceptul ar putea funcționa bine pentru unele aplicații și poate mai puțin pentru altele. Dacă un proces financiar implică cunoașterea conformității clienților dvs., este posibil să fie nevoie să partajați destul de multe date și, mai mult ca sigur, numele dvs. În sectorul identității digitale, AnonCreds a atras o mică controversă.

AnonCreds pre-datează standardul de acreditări verificabile W3C și nu respectă pe deplin. De asemenea, folosește criptografia care nu este aprobată de NIST (nu este singură). Cu toate acestea, unele dintre critici au fost respinse (și aici). Iar faptul că există 25 de sponsori de proiect demonstrează amploarea sprijinului său.

În același timp, proiectul AnonCreds pare dispus să revizuiască schema de semnături (criptografie) și, în viitor, să sprijine prezentările de acreditări folosind modelul de date W3C.

Ca outsideri, am văzut diviziuni în sectorul identității digitale pe mai multe teme.
Cu toate acestea, având în vedere importanța identității digitale, dezbaterile sănătoase sunt esențiale.
Deși dorința de interoperabilitate este una importantă, există un argument că confidențialitatea este cu atât mai mult.

Iar grupurile din spatele AnonCreds sunt unele dintre cele mai serioase în ceea ce privește protejarea vieții private.

***

Central banks of France, Nigeria join enterprise blockchain association Hyperledger – Ledger Insights – blockchain for enterprise
https://www.ledgerinsights.com/central-banks-of-france-nigeria-join-enterprise-blockchain-association-hyperledger/

Băncile centrale din Franța, Nigeria se alătură asociației enterprise blockchain Hyperledger

Astăzi Hyperledger a anunțat adăugarea a opt noi membri, inclusiv Banque de France și Banca Centrală a Nigeriei.
Pe măsură ce cercetarea privind moneda digitală a băncii centrale (CBDC) se pregătește, mai multe bănci centrale au utilizat tehnologiile open source Hyperledger ca parte a programului lor de cercetare și, de asemenea, pentru soluții de producție.
De exemplu, Banca Centrală a Nigeriei folosește Hyperledger Fabric, iar Hyperledger Iroha este utilizat în mai multe soluții asiatice, inclusiv Project Bakong, sistemul de plăți al băncii centrale a Cambodgiei.

Astăzi marchează, de asemenea, începutul Forumului Global Hyperledger, cu un livestream care include o sesiune pe CBDC cu Banque de France.
Alți noi membri Hyperledger anunțați astăzi au inclus Laboratorul de Identitate Digitală din Canada și Asociația Internațională pentru Aplicații Blockchain de Încredere (INATBA), BCW Group, CasperLabs, DSR Corporation și Realto Group.

„După cum vom vedea pe scenă aici, la Hyperledger Global Forum, tehnologia și peisajul pieței pentru blockchain-ul enterprise open source continuă să devină mai robuste”, a declarat Daniela Barbosa, director executiv, Fundația Hyperledger și director general Blockchain, sănătate și identitate la Fundația Linux.

„Tehnologiile Hyperledger joacă un rol outsized în remodelarea piețelor existente și crearea unora noi.
Cei mai noi membri ai noștri aduc o diversitate de inovații în comunitatea Hyperledger, accelerând dezvoltarea tehnologiilor deschise, descentralizate, care vor fi infrastructura pentru multe generații de noi servicii și aplicații.”

***

Despre Plasturele Microneedle

Deodată cu vaccinul Microneedle se injectează şi ID digital cu Blockchain (Hyperledger).

E interesantă maniera de a combina un vaccin (de care Bill Gates e foarte obsedat) cu un ID digital (numar alfanumeric de identitate) prin microchipul injectat deodată cu vaccinul.

Prin CRISPR se poate injecta un blockchain-ID (un hash) în ADN, mai precis în partea de „non-coding” numită „junk”!

Aşa vom scăpa de contactul cu banii sau cu hartiile, cu actele, care pot transmite boli!
Cine va refuza, va fi declarat „inamic public al sănătăţii mondiale” şi ca atare va fi pedepsit sub legea marţială.

Studiul privind dovada conceptului care utilizează antigen pentru gripă sezonieră și COVID-19 este programat pentru 2022

Vaxess intenționează să intre în studiu clinic în 2022.
Un studiu minim de fază I proof-of-concept care utilizează antigene de gripă sezonieră și COVID-19.

Punctele cuantice subcutanate recte „pașapoartele de vaccinare” de la Bill Gates sunt gata pentru a fi injectate în trupurile oamenilor!

Tot asa cum coronavirusul din Wuhan (Covid-19) a fost prezentat lumii la sfârșitul anului 2019, o echipă de cercetători de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) a lansat în mod convenabil o nouă metodă de marcare injectabilă pentru a eticheta, identifica și monitoriza oamenii urmarind statutul lor de „vaccinare”.

Finanțată în mare parte de eugeniștii miliardari Bill și Melinda Gates, tehnologia (plasturilor inteligenți) patch-urilor transdermice conține puncte cuantice speciale care sunt introduse subcutanat în organism. Deși invizibile cu ochiul liber, aceste patch-uri sunt ușor de scanat cu echipamente speciale.

Gandeste-te la un plasture ca la un tatuaj invizibil pe care o persoană si l-ar putea injecta, să zicem, in mâna dreaptă sau pe frunte. Atunci când mergeți să plătiți pentru alimente, de exemplu, aceste tatuaje pot fi scanate și verificate ca parte a sistemelor de „pașaport de vaccinare” care sunt acum lansate în întreaga lume.
„Când punctele cuantice sunt luminate de lumina UV, un electron din punctul cuantic poate fi excitat la o stare de energie mai mare”, a raportat Free West Media.

„Studiile in vitro, bazate pe culturi celulare, pe puncte cuantice sugerează că toxicitatea lor poate deriva din mai mulți factori, inclusiv din caracteristicile lor fizico-chimice.”

În curând, „cei cu stadiul complet de vaccinare” vor trebui să se injecteze cu un microcip pentru a putea avea acces în societate

Potrivit lui Kevin McHugh, un membru al echipei de cercetare care a dezvoltat tehnologia, aceste patch-uri transdermice brevetate sunt o modalitate de a marca cu ușurință oamenii dar în acelasi timp stochează, de asemenea, informațiile lor medicale și de altă natură pe un microcip introdus sub pielea lor.

Tehnologia poate fi, de asemenea, utilizată pentru a monitoriza rapid istoricul vaccinării unei persoane, fiind concepută special pentru a fi utilizată în „regiuni în care cardurile de vaccinare sunt ușor de pierdut, iar echipamentul necesar autorităților pentru a citi informațiile încapsulate în microcipul din braț nu este scump”, a mai explicat Free West Media.

Se pare că cele mai recente smartphone-uri vin echipate cu camere video in infraroșu încorporate, care sunt necesare pentru a capta existenta tatuajelor cu puncte cuantice invizibile – ceea ce înseamnă ca planurile plandemice erau planificate pentru toate acestea cu mult timp înainte.
„Deoarece mulți oameni nu se asigură că vor obține o vaccinare de rapel la timp, 1,5 milioane de oameni ar putea muri în aceste regiuni în fiecare an”, susține McHugh, folosind tactica de a induce teroare si astfel sa încerce să justifice tehnologia.

McHugh spune că el și colegii săi și-au dorit de mult timp să creeze un „înlocuitor sigur” pentru indosarierea înregistrărilor de vaccinare pe hârtie. Scopul lor a fost de a crea un microcip performant capabil să stocheze înregistrările medicale în interiorul lui pentru o ulterioara scanare ușoară.

„În multe țări din lumea a treia, vaccinarea regulata este o adevărată provocare”, insistă Ana Jaklenec, o altă cercetătoare MIT care susține tehnologia.
„Pentru că nu există date stocate cu privire la momentul în care copiii au fost vaccinați împotriva bolilor”.

Până în prezent, tehnologia a fost testată doar pe animale, în special pe șobolani „vaccinați” împotriva poliomielitei. Aceiași șobolani au primit un cod de culoare pentru a fi identificati că au primit injecția.

Odată ce aceste tatuaje invizibile ce contin puncte cuantice vor fi aprobate pentru uzul uman, puteți fi siguri că acestea vor fi obligatorii chiar alături de dozele de „vaccinare” , în scopul de a atinge statutul de ” vaccinat complet”.

Doar persoanele care iau dozele de vaccin și microcipurile injectabile vor primi certificate valabile recte „pașapoartele de vaccinare”, permițându-le să cumpere si să vândă și să aiba acces în societate.

După cum mulți au prezis, toate acestea începând cu injectarea dozelor de vaccin constituie ceva obligatoriu.
Este un proces care se construiește în timp și, în cele din urmă, absolut fiecare om va fi obligat să primeasca toate acestea pentru a putea avea acces in societate.

Plasturii inteligenți microneedle quantum dot sunt un vis care devine realitate pentru Gates, care pare să fi așteptat întreaga viață pentru acest moment pentru a dezlănțui ce înseamnă inocularea cipurilor la oameni care se asimileaza astfel „vitelor” – si toate acestea deghizate sub pretextul unui „vaccin”, asa cum ne avertiza Sfântul Paisie Aghioritul….

„….se pot aștepta să aibă întregul istoric al vaccinărilor stocat permanent pe un server guvernamental undeva, datorită tatuajelor invizibile cu puncte cuantice pe care Bill Gates ne asigură că vor fi încorporate în interiorul corpului sub piele.

Un colorant special care conține puncte cuantice nanocristale ar fi fost finanțat de Gates pentru includerea lor, emițând lumină aproape în infraroșu care poate fi detectată cu ajutorul unui smartphone special echipat.
Aceste puncte cuantice pot persista timp de cinci ani sub piele, si care probabil trebuie înlocuite ulterior cu o nouă injecție pentru încă cinci ani de istoric de vaccinare stocat.
Dezvoltate de cercetători de la Massachusetts Institute of Technology (MIT) cu finanțare Gates, aceste
noi tatuaje stochează tacit si abscons înregistrările de sănătate ale oamenilor.

https://www.naturalnews.com/053024_electronic_tattoos_microchipping_medical_information.html

Toate acestea se aliniază cu prevederile cheie din Affordable Care Act (ACA), alias „Obamacare”. „Această tehnologie ar putea permite detectarea rapidă și discreta a istoricului vaccinării pacienților pentru a se asigura că fiecare copil este vaccinat”, a declarat Kevin McHugh, fost postdoctor al MIT, care lucrează acum ca profesor asistent de biotehnologie la Universitatea Rice din Houston.

https://www.rice.edu/

An implantable hydrogel biosensor, made via a DARPA-Gates funded Silicon Valley company, appears to be slated to be used in the upcoming COVID vaccine. The US Department of Defense and the Bill and Melinda Gates Foundation have partnered with Profusa, a Silicon Valley company, to develop a piece of nanotechnology made out of hydrogel .

https://m.youtube.com/watch?v=hp6WjXoW0LY

Un nou studiu publicat în revista Science Translational Medicine explică modul în care tehnologia utilizează cuprul pentru a face înregistrările medicale „la pacient”, adică în interiorul corpului lor și cum pot fi lizibile prin scanarea dispozitivelor care pot detecta lumina spectrului în infraroșu apropiat. „Punctele au doar aproximativ 4 nanometri în diametru, dar sunt încapsulate în microparticule biocompatibile care formează sfere de aproximativ 20 microni în diametru”, relatează Great Game India.

Aceasta incapsulare permite colorantului sa ramana in inserat si, ascuns sub piele, dupa ce a fost injectat impreuna cu un vaccin.

Așa cum sugerează și numele său, plasturele de microneedle conține un patchwork de microace care, atunci când este fixat pe piele, injectează „veninul” cu durere minimă.

Plasturele cu microneedle se dizolvă de asemenea singur, constituenții săi fiind un amestec de zahăr simplu și un polimer special cunoscut sub numele de PVA.

Deci, odată ce treaba este terminată, aceasta dispare practic, fără urme vizibile, făcându-l „durabil” în ochii lui Gates și al susținătorilor săi.

Toate acestea sunt un vis devenit realitate pentru Gates, care pare să-și fi așteptat întreaga viață pentru acest moment pentru a dezlănțui ce înseamnă urmărirea cipurilor pentru oameni care se asimileaza astfel „vitelor” – si toate acestea deghizate sub pretextul unui „vaccin”, desigur .

Rămâne de văzut cum se leagă acest lucru de programul „Operațiunea Warp Speed” (OWS) a pentru vaccinurile.
Vor conține toate vaxxinurile tatuajele cu puncte cuantice împinse de Gates sau vor fi doar unele dintre ele?
Cred că OWS este o șiretlic și o acoperire pentru alte operații nedeclarate!

Pecetea (semnul fiarei) de indentitate este deja implementată de Mastercard și GAVI ca un tip de program de identitate digitală biometrică, care pare să coincidă direct cu tehnologia tatuajelor cu puncte cuantice.
Programul care spune că „avansezi pe măsură ce evoluezi” face parte din Războiul Global privind eliminarea banilor numerar și are o potențială utilizare duală în scopul supravegherii și al poliției predictive pe baza istoricului tău de vaccinare, mai arată rapoartele.

„Cei care nu doresc să fie vaccinați pot fi blocați din sistem pe baza scorului punctajului lor de credibilitate sociala. ”

https://www.clearnewswire.com/458664.html

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

 1. https://anthonypatch.com/patreon/From%20the%20Rooftop.pdf

  Anthony Patch – CERN AI, Digital Biology & Demon DNA
  https://ugetube.com/watch/anthony-patch-cern-ai-digital-biology-demon-dna_SmYWxDs2EN4LNPz.html

  Anthony Patch: Quantum Entangled DNA, Trinity Patterns, & Divination Machines (Promo) – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=VpvKeidVsZY

  Researches working on vaccine patch with microneedles – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=jZY_32fvhC4

  How do microneedles deliver drugs? HD – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=cNwVvcXLiWc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button