X

[VIDEO] Proteste de mare amploare în China: zeci de mii de oameni sunt pe străzi și luptă cu poliția împotriva restricțiilor plandemice

china proteste

În China au bubuit proteste de amploare, iar zeci de mii de oameni au ieșit în stradă. Restricțiile împotriva Covid-19 și faptul că în restul lumii oamenii au libertate, toate acestea au provocat furia chinezilor. Sunt primele proteste de mare amploare împotriva regimului condus de Xi Jinping.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Transmiterea la televiziune a meciurilor Cupei Mondiale de fotbal din Qatar a dus la o creștere a tensiuni în societatea din China. Oamenii sunt nemulțumiți că nu pot participa la evenimente dedicate fotbalului și se întreabă de ce doar în China se aplică reguli stricte anti-COVID.

Mass-media de stat chineză a acordat o atenție uriașă Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, însă efectul nu a fost cel așteptat. Evenimentul fotbalistic prezentat la televizor a alimentat frustrările oamenilor legate de restricțiile COVID, potrivit BBC, informează Mediafax.

Pe lângă faptul că echipa națională a Chinei nu s-a calificat la Cupa Mondială, scenele de bucurie ale oamenilor care nu poartă măști din Qatar au iritat telespectatorii, care au fost descurajați să se adune pentru a urmări meciurile.

Mulți au folosit Cupa Mondială pentru a se plânge online de strategiile existente în China. Țara menține o politică „Zero-COVID” în care comunități întregi sunt închise, pentru a preveni răspândirea virusului. În prezent, China se confruntă cu cea mai gravă evoluție a pandemiei din ultimele șase luni, iar în ultimele două săptămâni a crescut numărul blocajelor instituite de autorități.

Fotbalul este foarte popular în China. Președintele Xi Jinping este cunoscut ca fiind un iubitor al acestui sport și a vorbit despre faptul că este un vis pentru țară să câștige Cupa Mondială. Drept urmare, meciurile din Qatar sunt difuzate de postul național de televiziune CCTV, iar mass-media de stat a încercat să amplifice „prezența” Chinei. Global Times a relatat despre cum produsele fabricate în China „de la autobuze până la aparate de aer condiționat sunt bine reprezentate la eveniment”. De asemenea, canale importante, precum CCTV, au promovat prezența steagurilor chineze la ceremonia de deschidere, precum și faptul că doi urși panda giganți au sosit în Qatar pentru a se „întâlni” cu vizitatorii.

Dar este evident că pandemia a pus o piedică sărbătorilor din China. În marile orașe, focarele au dus la închiderea afacerilor neesențiale, iar oamenii au fost îndemnați să își limiteze mișcările. Neavând baruri unde să meargă, fani „aleg să urmărească meciurile acasă, alături de familiile lor”. De asemenea, zborurile între Qatar și China sunt foarte puține împiedicându-i pe cei care vor să urmărească evenimentul pe stadion.

Ca urmare, mulți chinezi simt o izolare acută urmărind evenimentul din Qatar. O scrisoare deschisă care punea sub semnul întrebării strategia țării „Zero-CoOVID” și care întreba dacă China se află „pe aceeași planetă” cu Qatar s-a răspândit rapid marți pe mesageria mobilă WeChat, înainte de a fi cenzurată.

Pe rețeaua de socializare Weibo, asemănătoare Twitter, abundă comentariile telespectatorilor, care spun că vizionarea meciurilor din acest an îi face să se simtă separați de restul lumii.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

 1. Probabilitatea ca cineva să moară după reinfectare este mult mai mare pentru persoanele vaccinate decât pentru persoanele nevaccinate.

  Un nou studiu publicat în rev. Nature în data de 10.11.2022 concluzionează că riscurile (de spitalizare și sechele, inclusiv tulburări pulmonare, cardiovasculare, hematologice, diabetice, gastro-intestinale, renale, mentale, musculo-scheletice și neurologice) au fost în mod evident independente de stadiu de vaccinare.

  https://www.nature.com/articles/s41591-022-02051-3#Fig2

  Cu toate acestea, autorii au ascuns cele mai importante informații în tabelul suplimentar atașat și nici măcar nu au discutat aceste constatări în opera lor.
  În esență, au omis (în mod deliberat?) raportul cel mai important rezultat al acestui studiu.

  https://static-content.springer.com/esm/art%3A10.1038%2Fs41591-022-02051-3/MediaObjects/41591_2022_2051_MOESM3_ESM.xlsx

  Tabelul 4 din datele suplimentare (atașate) arată în mod clar că probabilitatea ca o persoană să moară după reinfectarea cu SARS-CoV-2 este mult mai mare pentru persoanele vaccinate decât pentru persoanele nevaccinate.

  A fost salvat fișierul atașat din motive de securitate….
  https://www.eyewideopen.org/downloads/41591_2022_2051_MOESM3_ESM.xlsx

  https://www.eyewideopen.org/?p=4526

  Η πιθανότητα να πεθάνει κάποιος μετά από επαναμόλυνση είναι πολύ μεγαλύτερη για τα εμβολιασμένα από ό,τι για τα ανεμβολίαστα άτομα. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/11/25/%ce%b7-%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bd%cf%8c%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%ce%b5%ce%b8%ce%ac%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%ac%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%ce%b1/#more-61147

 2. Prin China se dorește revenirea la restricții, adică i folosesc pe China drept vârf de lance pentru a demonstra lumii că doar prin restricții se poate scăpa de Covid. Minciună gogonată, dar în China se poate (încă) băga pumnul în gură căci au un regim neo-comunist. Apoi ne-o vor arăta ca model pe China, demonstrațiile privind dispariția Covid-ului ca urmare a restricțiilor fiind doar un joc de creion pe hârtie în mâna unui copilaș, urmând ca celelalte state de pe glob să înghită momeala(minciuna) și să se alinieze la restrucții și apoi la vaccinare cu “grafit”. De aceea nu pleacă Arafat din funcție, de aceea Rafila este încă tare. Și nu numai ei, ci și toți cei care au concurat la plandemie. Toate, de la China și până la Rusia, și țări mici, și țări medii și mari, fac planul sataniștilor, acela de a reduce populația globului. Un lucru trebuie să ne fie clar, acela pe care ni l-a transmis Părintele Justin Pârvu, anume că:”Să nu primim nimic din cele ce ne oferă puterea politică a veacului de acum”. Dacă vom face așa cu siguranță vom izbândi. Desigur că nu va fi ușor, acest refuz fiind urmat sau însemnând de fapt mucenicie. Aceasta este șansa noastră de a intra în Cer ca fii ai lui Dumnezeu din moment ce urmăm calea(credința) lui Iisus Hristos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button