X

[DOCUMENTAR] Morți subit – Died Suddenly. Twitter găzduiește pagina și filmul integral

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De ce nu-i credem niciodată? Timp de secole, elita globalistă și-a difuzat intențiile de a depopula lumea – au ajuns să scrie asta și în piatră. Și totuși… se pare că unii nu-i cred nici așa.
Rețeaua Stew Peters este mândră să prezinte DIED SUDDENLY, realizat de regizorii premiați, Matthew Skow și Nicholas Stumphauzer.

Ei sunt mințile din spatele documentarelor celebre WATCH THE WATER și These Little Ones, și acum vă prezintă adevărul despre cel mai mare genocid din istoria omenirii.

Documentarul are și o pagină dedicată pe Twitter, un poate fi vizionat integral. Este singura rețea de socializare ce găzduiește acest film (deocamdată).

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. timp de secole vor sa depopuleze lumea. Dar noi suntem mai puternici, demonstrand prin cresterea exponentiala in ultimul secol. Suntem 8 miliarde, nu vor reusi!

    1. Noi suntem slabi…dar Creatorul lucrează puternic în Creația Sa și niciodată n-o va abandona în mâna Răsculatului și tovarășilor săi căzuți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button