X

Daea a vândut tot grâul: Au mai rămas 5kg de grâu de persoană, cantitate care ar ajunge doar 10 zile! Țările UE au rezerve pentru doi ani

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul (AUR) Claudiu Târziu afirmă că Administrația Rezervelor de Stat i-a comunicat faptul că stocurile de grâu din rezerva țării constituie doar 100 de mii de tone, ceea ce înseamnă o cantitate de 5 kg pentru fiecare locuitor. Această cantitate ar fi suficientă pentru doar maximum 10 zile, afirmă el.

„Actuala guvernare a comis o nouă crimă împotriva românilor. Rezervele de stat ale țării sunt aproape goale.

În caz de calamitate sau război, România nu-și poate hrăni cetățenii! Am interpelat Administrația Rezervelor de Stat.

Aceasta ne-a comunicat că stocurile de grâu din rezerva țării constituie doar 100 de mii de tone.

Ceea înseamnă 5 kilograme de grâu pentru fiecare locuitor, o cantitate care ar ajunge pentru maximum 10 zile.

Toate celelalte țări din Uniunea Europeană au stocuri intangibile pentru minimum 2 ani de zile.

În ultimii doi ani rezervele de grâu ale statului au fost completate cu doar 26 de mii de tone, deci cu doar câte 1 kg și 300 de grame pentru fiecare locuitor.

Gândiți-vă că România este grânarul Europei și produce anual o cantitate echivalentă consumului intern pentru 3 ani, deci am putea să ne asigurăm rezerva de stat pentru situații de urgență, astfel încât oamenii să fie protejați și să supraviețuim ca popor”, a spus senatorul.

Mai rău, afirmă acesta, guvernul a ignorat cererea Ministerului Agriculturii de a suplimenta cantitatea din rezervele țării.

„Avem un război la granițele noastre și contextul regional de securitate continuă să se degradeze.

De aceea, Ministerul Agriculturii a cerut anul acesta creșterea rezervelor statului la grâu până 1,3 milioane de tone, care oricum nu ar fi acoperit necesarul pentru perioada de 2 ani.

Guvernul PSD-PNL-UDMR a neglijat însă această cerere și a redus de trei ori și jumătate stocurile de grâu din rezerva de stat, de la 350 de mii la 100 de mii de tone.

În cazul extinderii războiului din Ucraina și al unui atac al Rusiei împotriva României, am muri de foame, pentru că acest guvern nu lucrează în interes național și nu are grijă de români.

Este un alt motiv pentru care guvernarea PSD-PNL-UDMR trebuie să înceteze și să avem alegeri anticipate”, a concluzionat Claudiu Târziu.

Reamintim că fostul ministru al agriculturii, Adrian Chesnoiu, a dezvăluit faptul că o Ordonanță adoptată în 1997 de Guvernul Ciorbea limita rezerva de stat la 350.000 de tone.  Acea cantitate ar fi ajuns timp de trei săptămâni populației.

Conform senatorului AUR, acum cantitatea de grâu din rezervele de stat a scăzut și mai mult, de la 350.000 la 100.000 de tone.

În acest context, amintim și de numărul neașteptat de mare de incendii, ivite în lanurile de grâu din România, în vara lui 2022.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

 1. “…Turcia va fi lovita cu ferocitate și distrusa complet. Anterior rușii au invadat Georgia, Ucraina, Armenia și Azerbaidjan si au expulzat trupele americane. Vor fi invadate și cucerite pe rand la Nord toate țările nordice Finlanda, Norvegia, Suedia pentru că în timp ce acestea aparent păstrau o poziție neutră, au planificat cu mare succes in tarile lor o mare prigoana împotriva populației civile ruse. Dezastru care-l vor avea de suferit va soca intreaga omenire. Apoi, rușii vor invada Polonia, Republica Cehă, Slovacia, România și Republica Moldova. Popoarele statelor ortodoxe din Balcani (sârbi și români, dar bulgarii) se vor ridica să răstoarne guvernele lor (care ii transformase in sclavi), aliindu-se cu rușii…”

 2. La venirea lui antihrist se va lăsa aşa o foamete, încât se vor epuiza cerealele

  când vor începe prigoanele asupra creştinilor, grăbiţi-vă să plecaţi în exil cu primul şuvoi, faceţi-vă luntre şi punte, dar să nu rămâneţi. Cei care vor pleca primii se vor mântui. Toate acestea le veţi vedea cu ochii voştri, generaţia voastră va întâlni venirea lui antihrist.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/proorociile-schimonahiei-nila-10-ani-de-la-adormire-6-martie/

 3. Interpretarea teologică a ADN-ARNm …!

  Θεολογική ερμηνεία του DNA και του MRNA – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=o45RISdzSiY

  Nu știu care este exact formula, dar ascultați cu mare atenție ce spune pe baza interpretării teologice a ADN-ului și ARNm, cum se poate aduce o blasfemie și se opune creației lui Dumnezeu!

  Θεολογική ερμηνεία του DNA-mRNA και το … μπόλι! | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/11/23/%ce%b8%ce%b5%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%81%ce%bc%ce%b7%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-dna-mrna-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%cf%80%cf%8c%ce%bb%ce%b9/

 4. Compendiu biblic si patristic:

  Există sistemul celular al omului, care după cum bine știm astăzi de la biologi, constitue un sistem complet de memorie celulară, ca un computer.
  Acum au găsit ADN-ul in inima celulei,și acesta e sistemul de memorie al fiecărei celule.
  Vasăzică, știm că există memorie in celulă.
  De aceea și celula știe deja ce are de făcut, ce gene să aprindă, pe care să le stingă ca să devină una nas, alta ochi ș.a.m.d.
  Trupul este alcătuit din celule; tot trupul e un sistem de celule. O celulă se duce intr-o parte a trupului și se face ureche, alta ochi etc. Celulele, in mod cert au un sistem de memorie in interiorul lor.
  Știu cum să se dezvolte, unde să se ducă și unde să se oprească, in ce loc să se inmulțească și cum să-și indeplinească rolul in locul in care se află.
  In om există acest ADN, care este o bandă, o bandă spiralată.
  Există ADN in fiecare celulă, și ADN-ul se multiplică odată cu celula atunci cand are loc multiplicarea celulelor.
  Teoria predominantă in prezent este că banda aceasta e ca o bandă intr-un computer, intr-un aparat de genul ăsta, și are o anumită lungime și, adică, banda rulează și, la un moment dat banda se termină.
  Vasăzică, in felul acesta rulează viața omului, are loc permanent multiplicarea celulelor și, cand banda multiplicării se termină, omul moare.
  Da, este programat de Creator și, cand se termină, s-a terminat.
  In afară, bineințeles, de cazul in care nu e omorat cumva de vreo mașină sau nu i se intamplă vreo complicație în corp (vreun vaccin mARN injectat in corp n.n.), insă moartea naturală, a unui bătran există.
  Deci există memorie celulară, ADN-ul, care e o ca o bandă intr-un casetofon și «rulează» innoirea celulelor omului, cu dezvoltări programate ale celulei. Și pentru că există memoria asta, celulele știu ce să facă, adică cum să se inmulțească, la fel ca un computer care ar efectua operațiunea aceasta de inmulțire a celulelor.
  Aici avem ceva straniu, anume că celula se divide indivizibil.
  Celula se inparte neimpărțit in celule impărțite.
  E foarte straniu lucrul acesta, pentru că seamănă cu taina prezenței lui Dumnezeu în lume pe care o descriu Părinții Bisericii, în care Dumnezeu se împarte neîmpărțit în cei împărțiți.
  Cam același lucru il fac și celulele.
  O celulă se inmulțește fără să-și piardă propria identitate, pentru că, de fiecare dată cand oricare dintre celule inmulțește, celula in sine rămane intreagă, și toate genele, toate răman la fel (dacă nu cumva primim vreun vaccin mARN care intervine in codul genetic n.n).
  Și in celulele acestea există ADN-ul, care programează toată această dezvoltare și inmulțire a celulelor etc.
  Lucrul acesta nu ar fi fost posibil dacă celula nu ar fi avut memorie.
  Există un sistem de memorie care garantează dezvoltarea corectă a tuturor organismelor biologice din lume, a tuturor ființelor vii.
  Au găsit acu un mod nu doar de-a indentifica deficiențele ereditare in scara spiralată a ADN-ului, dar cunosc și compoziția ADN-ului, ce elemente trebuie să se găsească si unde, cunosc secventa care ar trebui să urmeze.
  Si, cand examinează oameni care se nasc cu șase degete la mani și la picioare, sau cu trei ochi, cu un ochi, cu jumătate de nas, fără urechi etc., examinează compoziția celulei și văd că
  există o anomalie in ADN, fapt pentru care omuls-a născut in felul acesta.
  Cercetărilea astea, bineînțeles, sunt speculate… materialist și în cele din urmă — se putea altfel? — împotriva lui Dumnezeu.
  A face voința lui Dumnezeu constă evident, în a asculta de legile vieții, așa cum sunt ele înscrise de Creator în codul genetic, în sangele nostru, în sufletul și trupul nostru.
  Deosebit de periculoase sunt intervențiile genetice făcute asupra omului.
  Deja se fac experiențe pe embrioni umani și se preconizează construirea unor categorii speciale de oameni.
  Dar aceasta amenință extrem de serios omul, și aceasta in forma lui primordială, cea mai lipsită de posibilitatea apărării. Aici nu mai sunt puse in pericol oarecare interese ale lui sau viața lui, ci insăși identitatea lui.
  Totodată devine perceptibilă amenințarea libertății și valorii omului. Violand specificul materialului genetic al diferitelor organisme și incercand crearea unora noi sau modificate genetic, omul intervine în expresia biologică a memoriei celulelor.
  Cu alte cuvinte, manuiește după propria judecată vehiculul material al «rațiunilor făpturilor» nepăsandu-i de cauza lor primordială și de rostul lor.
  Omul, intrucat intră in cele nepătrunse ale forțelor materiale fără cunoașterea rațiunilor personale ale lui Dumnezeu pe care acestea le exprimă, este firesc să nu le poată direcționa spre bunul lor scop final, rezultand de aici pericole incomensurabile.
  Vechii greci spuneau că toată știința ce se desparte de virtute vicleșug se arată a fi, nu
  ințelepciune.
  Desigur nicicand nu incetează să existe oameni vicleni, care provoacă rele.
  Dar multe rele ce s-au făcut și se fac in lume nu se datorează atat vicleniei anumitor oameni, cat indiferenței, iresponsabilității și ignoranței celor ce le acceptă sau le tolerează.
  Citirea codului genetic al omului creează posibilitatea intervenției directe și modificării lui.
  Astfel, pe langă informarea direcționată și diferitele metode fizico-chimice prin care se încearcă influențarea, precum și constrangerea personalității umane, există amenținarea directei determinări biologice a ei.
  Nu suntem predeterminați pentru că dacă am fi, spune Sfantul Sofionie Saharov, nu am fi după chipul și asemănarea Aceluia care este nedeterminat, nu am fi ipostatici.
  Deci un vaccin care ne modifică ADN pulverizează această dogmă a autodeterminarii omului creat de Dumnezeu, deși intelectualii contemporani neagă acest lucru!
  Folosirea acestor vaccinuri mARN in scopuri terapeutice nu atenuează catuși de puțin caracterul critic al gravei amenințări pe care o comportă față de om.
  Deja, pentru prima dată, se proiectează intervenția în codul gentic al omului, ceea ce poate duce la recombinarea materialului genetic și la transformarea naturii omului (în zombie n.n.).
  Omul devine obiectul experienței și prelucrării.
  In felul acesta obiectualizarea lui atinge punctul culminant și este promovată totala lui subordonare față de mijloacele științei și tehnologiei.

  1. Celula nu “stie” si nu are identutate.
   Celula are o constructie complexa si functioneaza fara creier si fara constiinta, pe baza de reflex, si determinare de tip instinct ontr-um mediu relationat dupa forma, ciloare, dimensiune, capacitate electrica, transparenta, permeabilitate electrica, polarizare electro-magnetica, si chiar si altele, cum ar fi simetria si anti-simetria, consistenta,,,
   Nu are memorie.
   Cum nici bolovanul nu apeleaza la memorie ca sa se rostogoleasca – desigur, la vale, nici frunza ca sa ingalbeneasca ori ca floarea-soarelui sa se “intoarca” dupa lumina Soarelui.

   ADN-ul este inca o teorie ne-confirmata stiintific ci acceptata statistic, la fel si ARN-ul.
   Nu au gasit alta rima..
   Sint elemente ne-vazute ci imaginate intr-un scenariu de grafica impresionata electric.

   Organismul are mai multe bacterii decat celule… fara ele nu ar trai celulele si – in consecinta – nu ar trai nici “animalul”.

 5. Modul în care proteinele vaccinurilor ARNm Covid dăunează creierului, provoacă cancer și miocardită

  Limfocitele, care ajută la combaterea cancerului, scad după injectare cu vaxinul mRNA.
  Vaccinul [Covid] este o injecție de exozomi artificiali…
  Creierul este unul dintre cele mai complicate lucruri din întregul univers…
  [Profesia de medic] si-a pierdut cu adevărat vocatia prin rularea acestor vaccinuri.
  Nu mai spun de efectele asupra creierului și măduvei spinării”, a conchis dr. Russell Blaylock
  Neurochirurgul american pensionar Russell Blaylock a apărut la “Doctors & Scientists” pentru apărarea sănătății copiilor pentru o prezentare aprofundată a proteinelor de ultimă oră primite prin vaxin organism.
  El a împărtășit dezvăluiri șocante despre leziuni neurologice, ratele de cancer, stop cardiac și alte probleme de sănătate care se agravează, precum și legătura lor cu tehnologia ARNm.
  Prezentarea sa intitulată
  “Proteine spike și neurodegenerare: Efectul exozomilor artificiali asupra sistemului nervos sub formă de injecție” acoperă daunele pe care proteina spike le provoacă creierului, copiilor, celor vârstnici și pruncilor nenăscuți.
  El a explicat în detaliu mecanismele care cauzează vatamarile și a folosit unele lucrări publicate pentru a demonstra pericolul.
  Apoi încheie cu câteva sfaturi pentru cei care au suferit efecte secundare din cauza vaccinului.

  https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/653074/dr-russell-blaylock-pos-oi-proteines-ton-mrna-emvolion-gia-ton-covid-vlaptoun-ton-egkefalo-prokaloyn-karkino-kai-myokarditida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button