X

Prăznuirea mărturisitorului Tache Rodaș, intrat cu Maica Domnului de mână în Biserica Slavei Cerești

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ziua de 21 noiembrie este o zi de sărbătoare pentru Neamul românesc, care s-a încununat cu doi mari sfinți, mărturisitori ai lui Hristos în temnițele comuniste, pătimitorii Domnului neînvinși de nicio forță potrivnică, străină de neam și de Biserica, în care astăzi Maica Domnului nostru Iisus Hristos, a intrat la vârsta de 3 ani să își sfințească sufletul și trupul, spre mântuirea noastră.  Pe lângă Părintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, îl amintim pe invincibilul Tache Rodaș, a cărui cuvinte să ne însuflețească pe toți:

Şi dumneavoastră poate veţi suferi prigoniri. Atât vă sfătuiesc: să nu turnaţi pe nimeni. Orice vă întreabă să răspundeţi: „Nu ştiu, nu am văzut, nu am auzit, nu cunosc”. Şi aşa veţi scăpa de căderi şi compromisuri mari. Să vă ajute Dumnezeu şi Maica Domnului să duceţi mai departe idealul nostru!

România a fost, este și va fi creștină. România este tot ce am. Tot ce-i românesc, nu piere!

Sus în cer, sus în cer e patria mea.

Maica Domnului ne ajută, să fiți convinse! Să nu pătăm Biserica Ortodoxă Română!

Mergeți la Aiud! Mulți s-au jertfit în temnițele comuniste, au fost nevinovați. Singura vină este a satanei. Să nu trădăm țara!

Nu confunda interesul personal cu interesul țării!

Să nu faceți propagandă! Să arătați tăria adevărului. Mi-am păstrat credința și am învins. Mi-am acceptat suferința și am învins. Nu vreau să mă laud. Vreau să știți adevărul.

Eu am fost cinstit. Nu am reproșat nimănui nimic. Nu am pârât. Trădarea se plătește.

Eu am mers la luptă. Mi-am iubit camarazii. Noi nu am mințit, nu am făcut rău nimănui. Lumea nu a avut loc de noi. Nu am pierdut nimic. Am dat puțin și am câștigat mult.

Sunt și voi fi bine. Nu plâng de suferință, plâng de bucurie. Au omorât atâția! Credeau că dacă îi omoară, va dispărea creștinismul. Biserica creștină nu are sfârșit.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button