X

Reacția Rusiei: Nu s-au făcut lovituri asupra Poloniei

resturi racheta

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul rus al Apărării spune că declarațiile presei și oficialilor polonezi despre presupusa cădere a rachetelor rusești în zona așezării Przewodow reprezintă o provocare deliberată pentru a escalada situația.

Nu s-au făcut lovituri asupra țintelor din apropierea frontierei de stat ucrainene-polone prin mijloace rusești de distrugere. Epava publicată în urmărire de presa poloneză de la fața locului din satul Przewoduv nu are nicio legătură cu armele rusești, transmite ministerul rus al Apărării.

Ştire în curs de actualizare…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ii cred pe rusi, pt ca papusarii oculti care detin intreaga Ucraina cu datorii cu tot(familia Rothschild) au tot interesul ca NATO sa intre in razboi direct cu Rusia, pt a-i da acesteia lovitura de gratie si a-si securiza “investitia” si sclavii de-acolo, mai ales ca Rusia reprezinta astazi principalul pol de suveranism, conservatorism si ortodoxism al Lumii, asa ca se vor deda la tot felul de inscenari, mai mult sau mai putin reusite!

  2. “Fragmentele descoperite la fața locului par să indice că ar fi vorba de o rachetă lansată de pe sistemele antiaeriene S-300.” – Activenews

    “S-300 (Cod NATO: SA-10 Grumble) este un sistem de rachete sol-aer rusesc cu rază lungă de acțiune. S-300 a fost dezvoltat pentru a echipa Apărarea Antiaeriană Sovietică cu mijloace împotriva țintelor aeriene și a rachetelor de croazieră. Unele variante au fost adaptate pentru a intercepta rachete balistice, sistemul fiind îmbunătățit permanent.”
    https://ro.wikipedia.org/wiki/S-300

    Daca e adevarat ca avem de-a face cu rachete S300, e cam nenatural sa ataci Polonia, cu S300 proiectate sa intercepteze tinte aeriene, si nu sa atace obiective la sol…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button