X

Ne bagă americanii în război? Ciucă predă comanda MApN Diviziei 101 Aeropurtate!


MApN geme de agenți SUA: Va fi război în România” titram”lovitura” din 3 octombrie. Atunci când dezvăluiam că zeci de agenți americani și instructori militari ai US Army s-au instalat în sediul central al Ministerului Apărării Naționale. Acolo unde, la un etaj complet securizat de acoperiții DGIA și de Poliția Militară partenerii au instalat un veritabil cartier general al ”Echipelor Tactico – Operative” care au fost relocate de urgență la București începând cu data de 26 septembrie.

”Generalii americanilor” Ciucă și Petrescu, la ordinul șefului Diviziei 101
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nici măcar șefii Armatei Române neavând permisiunea de a intra în birourile ocupate de zecile de ”instructori” fără convocarea lor specială… Și iată că nu a trecut nici măcar o lună întreagă și lucrurile se precipită tot mai îngrijorător. Mai ales după ce scenariul unei demisii dinainte anunțată s-a confirmat pe deplin. Iar cu doar 45 de zile de interimat avute la dispoziție la conducerea Ministerului Apărării Naționale, misiunea oricum mai mult decât ingrată a premierului Nicolae Ionel Ciucă pare una de-a dreptul imposibilă. Ceea ce și explică trimiterea de îndată a loialului general Petrescu peste Ocean, pentru a nu se mai pierde timpul cu ”procedurizarea” miliardului de dolari care trebuie trimis ”MUSAI” în Statele Unite ale Americii până la sfârșitul acestui an calendaristic. Avans la contractul de încredințare directă a noi ”rable” PATRIOT…

”Am dat 4 miliarde dolari pe PATRIOT și ne apărăm cu MAMBA de împrumut”!

Această dezvăluire din 6 octombrie ilustrează cel mai bine, din păcate, cruda realitate militară actuală a strategiei de apărare națională în fața războiului deocamdată doar hibrid presupus că forțele Federației Ruse l-ar duce împotriva României.

Trupele aeropurtate sosite în România sunt unele de asalt, nu defensive

O țară care încă nu are o autostradă peste Carpați, un spital pentru ”marii arși” sau destule locuri în creșe sau grădinițe nici măcar în Capitală. Dar care, totuși, a făcut un  efort financiar susținut pentru a putea achita – ÎN AVANS! – suma de 4,7 miliarde dolari pentru achiziția de sisteme PATRIOT! Numai că, în plin război purtat la doar câteva zeci de kilometri distanță de frontierele noastre, singura apărare concretă a teritoriului național se face cu sistemele franceze MAMBA, împrumutate de către Guvernul de la Paris!

Petrescu are ”CEC-ul în alb” la el!

Oficial, ” Șeful Statului Major al Apărării, generalul Daniel Petrescu va efectua o vizită oficială în Statele Unite ale Americii, în perioada 31 octombrie – 9 noiembrie. În program sunt planificate întrevederi cu președintele Comitetului Întrunit al șefilor de State Majore, șefii categoriilor de forțe, precum și cu reprezentanți ai unor thin – tank-uri din domeniul securității. Vizita se înscrie în cadrul acțiunilor de consolidare susținută a cooperării militare cu SUA”.

Am dat 4,7 miliarde pe PATRIOT, dar ne apără MAMBA

Neoficial însă, șeful SMG pleacă doar ca să se ”milogească” să primească Armata Română ceea ce a plătit generalul Ciucă acum 3 ani! Atunci când MApN a achitat 4,7 miliarde dolari pentru 5 baterii PATRIOT! Dintre care am primit doar una! Dar și aceasta având doar 3 rachete vechi Pac 2 și nefiind operațională! Sunt informații provenite dintr-un raport contrainformativ care avertizează CSAT asupra acestui pericol extrem… Cel de a avea sisteme PATRIOT doar pe hârtie! De asemenea, generalul Petrescu speră și să îi convingă pe șefii US Army să închidă rapid procedurile G2G pe alte tipuri de produse gen STINGER. Pentru că ”din spate” MApN primește oferte tot mai multe, mai ieftine, mai competitive și cu avantajoase condiții offset din partea companiilor europene! Ceea ce încurcă socotelile premierului interimar de la Apărare. Ciucă asumându-și deja achitarea ”taxei” de 1 miliard de dolari, până pe 31 decembrie 2022, drept avans pentru noi sisteme PATRIOT! Deși Armata Română nu le-a primit încă nici măcar pe cele plătite integral încă din 2019!

Cumpărăm ce nu se mai produce!

Plus un ”tain” suplimentar pentru a cumpăra, tot cu banii jos, dar la un preț majorat cu 50 %, încă un lot de PIRANHA 5. Adică încă între 150 și 200 de noi blindate de luptă pe lângă cele contractate. Dar care zac în halele unităților militare, pentru că turelele pur și simplu nu se învârtesc! În condițiile în care un astfel de transportor a fost cumpărat de România la un preț dublu față de cele achiziționate de Danemarca!

Cumpărăm PIRANHA și mai scumpe

Cu singura diferență că transportoarele PIRANHA 5 intrate deja în dotarea Armatei daneze au și turele fucncționale, dar sunt adaptate și trecerii de ape prin plutire! Și de parcă nu ar fost suficiente cele 5 miliarde de dolari pregătite până acum de Guvernul Ciucă pentru umflarea conturilor samsarilor americani de armament, generalul Petrescu are la el, în vizita în SUA, un ”CEC în alb” și pentru achiziția de echipament militar STINGER! Deși acesta nu se mai produce în SUA! Așa că vom goli doar ”stocurile” producătorilor și halele unităților militare de armele destinate casării.

Cine răspunde…?

”Elementele Diviziei 101 Aeropurtate din cadrul US Army sunt venite sub egida NATO, a comandamentului francez sau independent? În ultima situație, președintele României nu avea nevoie de o decizie a Parlamentului în acest sens? Și dacă avem pe teritoriul național trupe militare străine care nu se află nici sub comanda NATO și nici sub comandă locală, atunci cine a aprobat desfășurarea acestora?”.

Trei întrebări pe care Vasile Dîncu urma să le pună în ședința CSAT. Dar nu a mai apucat. Astfel că ”apărarea” României este asigurată de trupele DE ASALT ale SUA! Divizia 101 Aeropurtată fiind specializată strict în misiuni ”de incursiune”, ci nu în cele defensive…

Așa că, pe lângă ”piața” de 5 miliarde de dolari pe care o va efectua în SUA, generalul Petrescu va fi instruit și despre măsurile privind ”desființarea temporară” a MApN, pentru ca întreaga comandă de pe ”flancul estic” să fie preluată de Echipele Tactico Operative ale Diviziei 101 Aeropurtată.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

 1. Prea Fericite Părinte Patriarh,

  Noi,fii și fiice ai Bisericii Ortodoxe Române și ai neamului românesc, în contextul extrem de grav al primejduirii poporului nostru, prin aderarea la un conflict militar,străin de orice interes legitim al României, vă rugam și vă solicitam în numele celor peste optzeci la sută dintre români care s-au declarat împotriva intrării noastre în război, în numele poporului român, de acum și dintodeauna,care nu a luptat niciodată într-un razboi nedrept și în numele românilor oprimati din ținuturile românești deținute ilicit de Ucraina, să vă manifestați autoritatea pe care o aveți prin Harul lui Dumnezeu și prin Statutul BOR(art.26,alin.49), și să dispuneți,de urgență ca, în toate parohiile mănăstirile și schiturile din țară, să se facă procesiuni cu prapuri și icoane, după Sfânta Liturghie, pentru pace și pentru neintrarea României în război.
  Vrednicul de pomenire,protosinghel Nicodim Bujor, fost iconom la Mănăstirea Cernica,om duhovnicesc cu viață îngerească,văzător cu duhul, ascultat de Hristos și de Măicuța Lui în rugăciunile pe care le făcea, pentru care ați trimis un frumos cuvânt, la trecerea lui la cele veșnice, vorbea de acest al treilea razboi mondial, pe care îl socotea iminent,război la care,spunea el,Dumnezeu nu vrea ca România să participe. Și mai spunea părintele Nicodim, din cele descoperite lui de Dumnezeu, că dacă nu se va împiedica intrarea țării în acest război nedrept,va da pe întregul teritoriu al țării, un cutremur atât de cumplit, încât,datorită pierderilor extrem de mari umane și materiale,România nu va putea fi atrasă în război.
  Cu nădejdea că cererea noastră va fi luată în considerare,vă asigurăm de smerita noastră dragoste filială și ascultare,ai Prea Fericirii Voastre fii și fiice duhovnicesti,

  – Preot iconom stavrofor,Emanuel Florin Ganciu

 2. Domnilor, este bun faptul ca existati, dar ca trust de presa crestin de ce nu tineti cont de scriptura. Cine ridica sabia de sabie va muri. In acest caz Rusia a ridicat sabia , sunt crestini si se pare ca nu prea conteaza asta. Ucid in mod direct multi oameni nevinovati, pai cum doresti sa opresti o armata de criminali ? Arunci cu crucea dupa ei !. Ar fi mare pacat crucea este un simbol sfant. Intorci si celalalt obraz ! pai deja au fost intorsi ambii obraji. Ce ste de facut ? Raspunsul este simplu, te aperi de orice dusman care te ameninta cu disparitia. in schimb ar fi bine sa acceptati ca Dumnezeu nu va lasa balanta dreptatii decat in echilibru perfect.

 3. Era evident ca acesti slugoi de ultima spetza vor consfinti statutul de Colonie bananiera-horror al Romaniei! Doar ca, vor trebui sa plateasca toti cu capul pt aceasta inalta tradare de neam si tara!

 4. Conducerea Rusiei joacă rolul prostului în acest spectacol mizerabil de reducere a populației prin război. Conducerea Ucrainei provoacă. Pe plan mondial, există o luptă împotriva ortodocșilor. Rusia nu-și menajează propriii soldați. Și nici Ucraina. Totul e să moară cât mai mulți! Acum îi vor și pe români în acest carnaval al groazei. Acesta e un război fără onoare, așa cum a fost profețit. Aceeași politică este la nivel mondial. Altcineva trimite popoarele în război! Nu rușii, nici ucrainenii și nici românii. Dacă nu înțelegem asta, o dăm înainte cu ,,patriotismul” formatorilor de opinie pro-vaccin și pro-război și susținem nevoia de pedepsire a Rusiei. Astfel nu observăm că păpușarii ne pedepsesc chiar pe noi. Și sunt atât de uniți în rele, indiferent din care tabără fac parte. Pe noi nu ne apără nimeni în afară de Dumnezeu. Și trebuie să înțelegem asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button