X

Rușii cred că noua tulpină de c0vid cu o rată a mortalității de 80% ar putea fi “scăpată” din laboratoarele biologice secrete americane

Rușii cred că noua tulpină de virus cu o rată a mortalității de 80% a fost făcută în laboratoarele biologice secrete americane

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Descoperirile oamenilor de știință germani cu privire la originea de laborator a noului coronavirus, precum și informațiile din Statele Unite despre o nouă tulpină de virus cu o rată a mortalității de 80%, confirmă faptul că Statele Unite desfășoară activități biologice militare periculoase pe teritoriul altor țări, inclusiv Ucraina, a declarat copreședintele comisiei parlamentare care investighează activitatea laboratoarelor biologice americane în Ucraina, vicepreședintele Dumei de Stat a Rusiei, Irina Yarovaya, în urma ședinței comisiei de marți.

Potrivit site-ului oficial al Dumei de Stat, Yarovaya „a atras atenția asupra celor mai recente rapoarte din Statele Unite despre o nouă tulpină de coronavirus cu o letalitate de 80%.

„Această informație creează motive suplimentare pentru a lega activitățile militare-biologice periculoase, desfășurate de Statele Unite pe teritoriul diferitelor țări și în Ucraina, cu aceste studii”, a spus Yarovaya.

Ea și-a amintit declarațiile recente ale oamenilor de știință germani care „au dovedit originea de laborator a coronavirusului”.

„Toate aceste fapte care au fost anunțate astăzi sunt dovada solidă că toate activitățile desfășurate de Statele Unite în domeniul militar-biologic necesită nu numai transparență, ci și monitorizare și evaluare serioasă”, a spus Yarovaya. Ea a amintit că anterior comisia a subliniat deja că Statele Unite impun lumii o imagine agresivă a Rusiei pentru a distrage atenția de la „cercetarea periculoasă pe care o desfășoară”. „Publicațiile oamenilor de știință germani și britanici confirmă interesul Statelor Unite de a ascunde aceste informații”, a subliniat Yarovaya.

În martie, Duma de Stat a Rusiei și Consiliul Federației au adoptat o rezoluție pentru a efectua o anchetă parlamentară specială cu privire la funcționarea laboratoarelor biologice din Ucraina și pentru a crea un grup special format din 14 membri ai Dumei și 14 membri ai Consiliului Federației. Vicepreședintele Dumei de Stat, Irina Yarovaya, și vicepreședintele Consiliului Federației, Konstantin Kosachev, sunt copreședinții comisiei.

Yarovaya a spus mai devreme că ancheta urma să elaboreze o fișă informativă care să fie trimisă președintelui rus și organizațiilor guvernamentale și internaționale. Nota va conține dovezile necesare și „expune relațiile cauză-efect, amenințările și provocările și toate organizațiile, entitățile juridice și oficialii implicați”.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov, a declarat anterior că operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina a dus la obținerea de dovezi care indică faptul că regimul de la Kiev a eliminat urgent urmele programului biologic militar din Ucraina, sponsorizat în cadrul unui program special de Departamentul Apărării al SUA.

Angajații laboratorului ucrainean au mărturisit că, pe 24 februarie, agenții patogeni ai ciumei, antraxului, tularemiei, holerei și a altor boli mortale au fost eliminați de urgență, a spus Konașenkov.

Subsecretarul de stat al SUA pentru Afaceri Politice, Victoria Nuland, în timp ce depunea mărturie în fața Comisiei pentru Relații Externe a Senatului SUA pe 9 martie, a recunoscut că există unele facilități în Ucraina care desfășoară cercetări biologice clandestine și Washingtonul era dornic să împiedice forțele ruse să preia controlul asupra acestora. facilităţi. Ea a spus că Departamentul de Stat al SUA este „destul de îngrijorat de faptul că trupele ruse, forțele ruse, ar putea încerca să obțină controlul asupra [acelor laboratoare], așa că lucrăm cu ucrainenii asupra modului în care pot preveni ca oricare dintre aceste materiale de cercetare să cadă în mâinile forțelor ruse”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. La întâlnirea anuală din 25 octombrie 2022 a reprezentanților religiilor din întreaga lume, organizată de organizația papală „Sant’Egidio” au participat din partea ortodocsilor:

    https://tasthyras.wordpress.com/2022/10/27/%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b7-%ce%b3%ce%b9/#more-59682

    Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, Mitropolitul Emanuel
    Mitropolitul Italiei Policarp
    Patriarhul Alexandriei,
    Mitropolitul Serafim Kykkotis….

    Iata spurcaciunea ecumenista pentru o pseudo-pace globală care, desigur, nu va mai veni niciodată.
    La urma urmei, scopul acestor reprezentatii teatrale pe care le fac este de a obișnui oamenii să caute o altă „pace” și de a deschide calea către Antihrist, care în numele „pacii” va inaugura pan-religia uraciunii pustirii!

    Sfantul Ierah Nifon al Constanției Ciprului din sec. IV ne arata in previziunea sa:

    «Clericii din vremurile de pe urma vor deveni instrumente ale Antihristului.
    Ei vor propovădui ascultarea oarbă (fara discernamant) avand ca pretext virtutea „păcii” spre folosul mântuirii.
    O ascultare satanică, va fi impusa credinciosilor naivi in dispreț față de învățătura Sfinților Parinti, cu multa indiferență fata Adevăr si avand o evlavie prefacuta»
    Asadar, sub pretextul „pacii” se vor formata oamenii pentru
    a-i face mai „pașnici” – adică sclavi subjugați si castrati!
    Da, asta ne va oferi „pacea” lui antihrist!
    Această „pace” ne este acum livrata soft de catre inainte-mergatorii lui Antihrist!
    Spre această „pace” suntem conduși de înaintașii lui Antihrist, care s-au lepădat de cuvintele lui Hristos:
    „Pacea Mea sa fie asupra voastră, pacea Mea să fie peste voi; nu după cum vă da lumea, ci precum va dau Eu…”

    👇

    Sfantul Siluan Athonitul ne arata:

    Pacea Mea v-o dau vouă
    (Ioan14: 27).

    Această Pace a lui Hristos trebuie cerută de la Dumnezeu, iar Hristos Domnul o dă celui ce o cere; și când o primim, trebuie cu sfințenie să o păzim și să o înmulțim!”

    👇

    Sfantul Sofronie Saharov conchide:

    Dacă ne măsurăm calitatea vieții numai prin suma senzațiilor psihofizice plăcute, si nu prin pacea conștiinței pe care o avem cu privire la realitățile Evangheliei, și mai cu seamă, la Adevărul Dintâi și Cel de pe Urmă – Hristos -, atunci vom înțelege ce anume stă în spatele cuvintelor lui Hristos: „Pacea Mea v-o dau”, spuse ucenicilor cu câteva ore înaintea morții Sale pe cruce.
    Esența Păcii lui Hristos stă în cunoașterea desăvârșită pe Care o avea despre Tatăl.
    Tot așa se întâmplă și cu noi:
    dacă cunoaștem prin har Adevărul Veșnic, toate chinurile acestei vieți vor fi îndepărtate la periferia existenței noastre, în timp ce lumina harului vieții duhovnicesti care purcede din Tatăl se va salaslui prin pace înăuntrul sufletului nostru.
    Niciun succes sau vreo bunăstare temporară nu ne poate aduce pacea constiintei autentică, dacă vom continua să lepadam Adevărul.
    Nu există prea mulți oameni cu suficient curaj duhovnicesc pentru a se abate de la calea pierzarii bătătorită si urmată de turma gloatelor
    Curajul se naște dintr-o credință fierbinte si statornică în Hristos Dumnezeul-Om!

    https://tasthyras.wordpress.com/2022/10/27/%ce%bf%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%83%ce%b5%cf%85%cf%87%ce%ae-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b7-%ce%b3%ce%b9/#more-59682

  2. Irina Yarovaya, vicepreședintele Dumei de Stat din Rusia, ce face de fapt prin acest anunț?
    1. Se justifică vaccinarea soldaților ruși ca fiind o măsură bună chiar dacă-i făcută prin ordin;
    2. Se justifică astfel războiul asupra unei țări în care se dezvoltau astfel de arme biologice, țară care lucrează sub comanda sua;
    3. panicând din nou lumea cu un nou virus covid mult mai agresiv, făcut scăpat din laboratoarele sua, de fapt autorizează noua campanie de vaccinare anti-covid cerută de conducatorii din umbra ai acestei lumi, care vor să-și ducă până la capăt planul lor de înrobire a tuturor oamenilor cu ajutorul substanțelor conținute de vaccin, antenele de comandă 5G fiind deja instalate.
    Ce observăm? Anume că la lucruri de înrobire a poulației Rusia și SUA devin din nou aliați. Până și criza economică provocată de război le vine că o mănușă acestor conducători din umbră. Oare la ce alte lucruri se mai pun de acord? Oricum ar fi, ultimul cuvânt îl va avea tot Hristos, așa că să nu ne temem, ci doar să știm “cum se dansează în familie”!

  3. Pravila Sf. Lavrentie de Cernigov

    A fost recomandată unui om care urma să fie condamnat la moarte după un timp. Sfântul Lavrentie, cu darul înainte-vederii, i-a dat această pravilă și i-a spus: ,,În primejdii să nu te temi, de te vor aresta, să nu te înfricoșezi, iar de te vor speria și te vor amenința, să fii curajos!” E o pravilă liniștitoare, bună pentru aceste vremuri.

    În numele…
    Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosului!
    Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugăciunile Preacuratei Maicii Tale și ale Tuturor Sfinților, miluiește-ne pe noi! Amin.
    Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție!

    Împărate ceresc…
    Preasfântă Treime…
    Tatăl nostru…
    Doamne, miluiește! (de 12 ori)
    Slavă Tatălui…

    Veniți să ne închinăm….

    După Rugăciunile începătoare, se spun 24 de ori: Psalmul 90, Rugăciunea Sfintei Cruci și ,,Apărătoare, Doamnă…”
    (Se pot scoate la imprimantă)

    Psalmul 90
    1. Cel ce locuieşte în ajutorul Celui Preaînalt, întru acoperământul Dumnezeului cerului se va sălăşlui.
    2. Va zice Domnului: “Sprijinitorul meu eşti şi scăparea mea; Dumnezeul meu, voi nădăjdui spre Dânsul”.
    3. Că El te va izbăvi din cursa vânătorilor şi de cuvântul tulburător.
    4. Cu spatele te va umbri pe tine şi sub aripile Lui vei nădăjdui; ca o armă te va înconjura adevărul Lui.
    5. Nu te vei teme de frica de noapte, de săgeata ce zboară ziua,
    6. De lucrul ce umblă în întuneric, de molima ce bântuie întru amiază.
    7. Cădea-vor dinspre latura ta o mie şi zece mii de-a dreapta ta, dar de tine nu se vor apropia.
    8. Însă cu ochii tăi vei privi şi răsplătirea păcătoşilor vei vedea.
    9. Pentru că pe Domnul, nădejdea mea, pe Cel Preaînalt L-ai pus scăpare ţie.
    10. Nu vor veni către tine rele şi bătaie nu se va apropia de locaşul tău.
    11. Că îngerilor Săi va porunci pentru tine ca să te păzească în toate căile tale.
    12. Pe mâini te vor înălţa ca nu cumva să împiedici de piatră piciorul tău.
    13. Peste aspidă şi vasilisc vei păşi şi vei călca peste leu şi peste balaur.
    14. “Că spre Mine a nădăjduit şi-l voi izbăvi pe el, zice Domnul; îl voi acoperi pe el că a cunoscut numele Meu.
    15. Striga-va către Mine şi-l voi auzi pe el; cu dânsul sunt în necaz şi-l voi scoate pe el şi-l voi slăvi.
    16. Cu lungime de zile îl voi umple pe el, şi-i voi arăta lui mântuirea Mea”.

    Rugăciunea Sfintei Cruci

    Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara, cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara diavolii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii si zic cu veselie.

    Bucura-te, Preacinstita si de viata purtatoare Cruce a Domnului, care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului nostru Iisus Hristos, si S-a pogorat la iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit noua pe tine, Cinstita Crucea Sa, spre alungarea a tot pizmasul.

    Ingradeste-ma, acopera-ma si ma pazeste, Doamne, cu puterea Cinstitei si de viata purtatoarei Tale Cruci, departand de la mine tot raul!

    In mainile Tale, Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, Iti incredintez sufletul meu, pazeste-ma, binecuvinteaza-ma, miluieste-ma dupa mare mila Ta si dupa multimea indurarilor Tale si viata vesnica imi daruieste. Amin

    „Apărătoare Doamnă, pentru biruinţă mulţumiri, izbăvindu-ne din nevoi, aducem ţie, Născătoare de Dumnezeu noi robii Tăi. Ci, ca ceea ce ai stăpânire nebiruită, izbăvește-ne din toate nevoile, ca să strigăm ţie: Bucură-te, Mireasă, pururea Fecioară!”

    La sfârșitul, pravilei, se spune:

    Cuvine-se…
    Slavă…
    Doamne, miluiește…de trei ori
    Otpustul…

  4. Americani care au cautat… au aflat:
    – DARPA a brevetat vaccin aerosol-izat, SARS-CoV2; e bacterie modificata, nu e … virus.
    – COVID-19 nu e boala, e sindrom = SIDA, distrugerea apararii biologice datorita contamoinarii biologice “reusite”
    1. prin inspirare
    2. prin injectare (nu e vaccinare ci otravire sistenmatica, graduala, contolata pe catgorii: varsta, sex, etnie/rasa… si alte criterii procesate digital (nu e nimic AI – inteligenta este DOAR naturala)
    —-
    Productia de bacterii ca vccin a fost amplificata prin distribuirea la celelalte laboratoare (inclusiv Wuhan) unde
    – programul american
    – finantat de americani
    si realizat
    – cu echipamente americane,
    – tehnologie americana
    – si instruire plus autorizare americana
    a produs cantitati imense care au fost imprastiata in toate aglomerarile urbane din lume – “ca sa fie bine”!

    Si este – ca se vede!
    Multi parca chiar vor sa demonstreze ca sintem prea multi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button