X

Crimele de care este vinovat măcelarul Raed Arafat. Care este numărul la nivel mondial

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experții estimează deja 20 de milioane de morți din cauza vaccinului Covid și peste 2 miliarde vătămați

Dincolo de straturile de înșelăciune și ofuscare ni se dezvăluie un adevăr șocant, care poate să nu fie chiar atât de șocant pentru cititorii noștri informați: „vaccinurile” Covid-19 dauneaza și ucid mult mai mulți oameni decât recunosc guvernele. 

Estimările compilate din date reunite sugerează că până în acest moment, aproximativ 20 de milioane de oameni din întreaga lume au murit din cauza injectarilor, în timp ce alte 2,2 miliarde au suferit vătămări – și abia suntem la început.

Adăugați datele EUDRA și VAERS privind reacțiile adverse cu privire la decese și „alte accidente” împreună, înmulțiți cu un factor de subraportare de 40, globalizați cota de o optime a UE+SUA din 12,5 miliarde de doze globale.

VAERS (luând doar datele din SUA) 13.972 de decese și 854.084 de reacții adverse până la 5 august 2022

Rezumat VAERS pentru vaccinurile COVID-19 până la 05.08.2022 – Analiza VAERS

EUDRA (ignorați titlul și treceți la prima imagine de pe pagina de destinație) 46.999 de decese și 4.731.833 de răniți.

76.789 decese si 6.089.773 vatamari raportate în bazele de date din SUA și Uniunea Europeana în urma vaccinurilor COVID-19 – impactul vaccinului

Numărul de injecții în SUA = în jur de 600 mil. (a crescut la 608 milioane în ultimele săptămâni)

CDC COVID Data Tracker: Vaccinări în SUA

Numărul de injecții in UE = aproximativ 900 de milioane (a crescut la 915 milioane în ultimele săptămâni)

Numărul de injecții globale = aproximativ 12 miliarde (a crescut la 12,5 miliarde în ultimele săptămâni)

Vaccinări împotriva coronavirusului (COVID-19) – Lumea noastră în date

Raportul Lazăr care arată mai puțin de una din 100 de vatamari prin vaccinare sunt raportate – vezi pagina 6 din 7 care afirmă:

mai puțin de 1% dintre evenimentele adverse ale vaccinului sunt raportate. Ratele scăzute de raportare împiedică sau încetinesc identificarea medicamentelor și vaccinurilor „problema” care pun în pericol sănătatea publică”.

Asistența electronică pentru Sănătate Publică – Sistemul de Raportare a Efectelor Adverse de Vaccin (ESP:VAERS) (ahrq.gov)

Utilizarea unui factor de sub-raportare (URF) 1 din 100, ar face injecțiile îngrozitor de mortale și vătămătoare (1,4 milioane de decese și 85 de milioane de răni pentru cele 600 de milioane de doze administrate).

O încercare mai recentă de a estima factorii de sub-raportare (URF) este de aproximativ 40, aici:

Determinarea multiplicatorului de subraportare VAERS (healthimpactnews.com)

Asadar, decese în UE+SUA = 13.972 + 46.999 = 60.971 decese

și leziuni UE+SUA = 854.084 + 6.089.773 = 6.943.857 (multiple de persoană, dintre care jumătate sunt „grave”).

Înmulțiți cu 40 pentru URF și apoi cu 8 pentru a „globaliza”

Decesele la nivel global sunt de aproximativ 19,5 milioane PÂNĂ ACUM, iar leziunile la nivel global sunt de aproximativ 2,2 miliarde.

În lunile și anii următori, aceste cifre vor crește și mai mult, pe măsură ce proteinele „spike” persistente afectează progresiv corpurile celor „complet vaccinați”, lăsându-i predispuși nu numai la fiecare boală care apare (boală autoimună), ci și la cheaguri mortale (de ex. , miocardită și pericardită).

Este nevoie de un „sapaturi” mai adanci pentru a găsi cifrele menționate mai sus, deoarece guvernele lucrează ore suplimentare pentru a păstra toate datele pertinente ascunse sau cel puțin confuze. Modul în care sunt calculate leziunile și decesele post injecție variază de la o țară la alta și chiar de la municipalitate la municipalitate, ceea ce face dificilă găsirea unor cifre exacte.

Afirmațiile privind siguranța și eficacitatea vaccinurilor sunt, de asemenea, foarte distorsionate, o modalitate fiind cea în care sunt determinate „cazurile” de gripă Fauci. Pe tot parcursul presupusei pandemii, bolile și decesele au fost atribuite în mod fals „virusului”, astfel încât ulterior injecțiile să poată fi încadrate ca „leac”.

În 2020, înainte de lansarea oficială a vaccinurilor, rata anuală a „cazurilor” de covid era de aproximativ 70 de milioane – și rețineți că definiția oficială a unui „caz” este încă la fel de neclară astăzi ca la începutul “pandemiei”.

După lansarea Operațiunii Warp Speed în SUA, numărul anual de cazuri de Covid a crescut de aproape cinci ori la 330 de milioane. Rata anuală a mortalității a crescut, de asemenea, de la 1,7 milioane înainte de operațiune Warp Speed la 2,9 milioane după operațiune Warp Speed.

Acest lucru este semnificativ deoarece arată că vaccinarea NU „salvează vieți”, așa cum inca se pretinde. Opusul este de fapt adevărat, deoarece mai mulți oameni se îmbolnăvesc și mor în era ințepaturii.

În loc de o reducere de 95% (sau 91% în studii) a cazurilor și deceselor, a existat o CREȘTERE cu 370% a ratei anuale a cazurilor”, scrie Peter Halligan pe Substack. „Decesele anualizate au crescut cu 180%.”

Halligan a analizat datele din sistemul guvernamental de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS) pentru a găsi cifrele de 20 de milioane de morți și 2,2 miliarde de vatamati. Deoarece VAERS surprinde doar un procent foarte mic din evenimentele adverse reale legate de vaccin, Halligan a extrapolat estimările cifrelor reale folosind multiplicarea.

„Factura măcelarului de pe câmpul de luptă”, așa cum o numește el, indică faptul că aceste cifre sunt mult mai precise decât orice admit guvernele sau Big Pharma. Și dacă aceste cifre s-ar răspândi pe scară largă în întreaga populație, cu siguranță ar exista o mulțime de oameni supărați cu o mulțime de întrebări pentru puterile respective.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button