X

ALERTĂ: Comisia Europeană solicită relansarea permisului de vaccinare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisia Europeană și președinta acesteia, Ursula von der Leyen, nu se mai feresc de orice acaparare de putere, ca și cum Uniunea ar fi devenit o putere totalitară care își calcă în picioare propriile drepturi și principiul fundamental al separării puterilor, caracteristic democrației liberale. Acest organism, care a devenit profund autoritarist, cere statelor membre să își relanseze strategiile de vaccinare și să lupte împotriva dezinformării cu privire la vaccin. Acest lucru înseamnă nimic mai puțin decât întoarcerea permisului de vaccinare în această iarnă: nebunie curată.

Documentul pe care îl publicăm mai sus este o comunicare a Comisiei Europene către Consiliul European și Parlamentul European. Comisia ENVI a Parlamentului European, care este responsabilă pentru probleme de sănătate, urmează să o discute săptămâna aceasta.

Ce spune acest document? Vă ofer aici o traducere a celor mai importante pasaje:

În plus, Comisia invită statele membre să continue să coordoneze eforturile de pregătire în întreaga UE, înainte de următorul val și de continuarea programelor de vaccinare. În special, Comisia invită statele membre să :

– Continuarea strategiilor naționale de vaccinare împotriva COVID-19 folosind vaccinurile disponibile în prezent pentru a reduce spitalizările, bolile grave și decesele;

– Reducerea deficitului de acoperire prin îmbunătățirea absorbției vaccinurilor în timpul ciclului de imunizare primară și a primei doze de rapel la persoanele eligibile, inclusiv la copiii și adolescenții eligibili;

– Menținerea unei capacități suficiente de vaccinare, fie prin reactivarea centrelor de vaccinare, fie prin utilizarea altor resurse, cum ar fi medicii generaliști;

– Administrarea cu prioritate a unei doze suplimentare (a doua sau următoare) de rapel pentru grupuri specifice de populație: persoane cu vârsta de 60 de ani și peste și persoane de toate vârstele care prezintă risc de boli grave;

– Asigurați-vă că rezidenții din centrele de îngrijire pe termen lung primesc dozele de rapel recomandate;

– Combinați campaniile de vaccinare COVID-19 și de vaccinare antigripală acolo unde este posibil, vizând în special grupurile vulnerabile și grupele de vârstă.

Comisia subliniază că statele membre ar trebui să pună în aplicare și, acolo unde este posibil, să coordoneze inițiative și strategii de comunicare eficiente pentru a promova administrarea de doze suplimentare de vaccin și finalizarea seriei primare de către cei care nu au făcut-o încă, precum și pentru a spori încrederea în vaccin, abordând în același timp dimensiunea politică a ezitării față de vaccin și a campaniilor de dezinformare legate de discursurile anti-occidentale și anti-UE. Printre provocările speciale se numără canalele prin care circulă dezinformarea în legătură cu alte crize, în special cu agresiunea militară rusă împotriva Ucrainei. (Deci anti-vaxxeri sunt putiniști și dezinformează în ambele cazuri-n.m.)

Anunțurile sunt făcute în termeni tehnici, dar sunt fără echivoc. În special, Comisia solicită „eliminarea decalajelor în ceea ce privește acoperirea vaccinală, prin îmbunătățirea absorbției de vaccinuri în ciclul de imunizare primară și în prima doză de rapel„… acesta a fost tocmai scopul permisului de vaccinare.

Este de înțeles că Comisia este nerăbdătoare să îl readucă în vigoare.

Este important de remarcat, de asemenea, prioritatea în cenzură pe care Comisia cere să o acorde presei care critică vaccinul și strategia europeană în Ucraina.

Spre un nou tratat liberticid

În plus, Comisia menționează acest aspect demn de remarcat:

De asemenea, UE s-a angajat să joace un rol de lider în negocierile privind un nou acord internațional obligatoriu din punct de vedere juridic privind prevenirea, pregătirea și reacția în caz de pandemie, precum și în ceea ce privește modificările specifice pentru consolidarea Regulamentului sanitar internațional din 2005.

În mod clar, Ursula este hotărâtă să joace rolul de elev model al globalizării sanitare. Va veni momentul în care va trebui să ne asumăm responsabilitatea pentru Roexit.

https://lecourrierdesstrateges.fr

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ce credeați că Ursula este plătită degeaba acolo? Are ordine precise și nu se dă în lături de la a le duce la “bun” Sfârșit. Stați că o să-i vedem foarte curând și pe-ai noștri de ce sunt în stare pentru a-și menține scaunele. Acum se va vedea cine a mai rămas om sau a devenit fiară.

  2. “Asigurați-vă că rezidenții din centrele de
    îmgrijire pe termen lung primesc dozele de rapel recomandate.”
    Pe de o parte dozele sunt doar recomandate, iar pe de altă parte li se cere celor care urmează planul, adică executanților, ca să se asigure că cei vizați, bolnavii adică, dar nu bolnavi de Covid, nu scapă niciunul planului lor “binevoitor” privind vaccinarea obligatorie anti-Covid chiar cu mai multe doze. Se pare că acești bolnavi fac mult rău bugetului cu medicația lor, așa că … trebuie vaccinați!!!!?
    Oare avem orbul găinilor? Nu se vede de aici o oarecare intenție tot “binevoitoare” cu acești frați sau părinți ai noștri care de nevoie s-au internat în acele centre și care sunt luați acum în colimator la propriu? Oamenilor, care citiți toate aceste recomandări(bazaconii) scornite de ue, mai simțiți omenește, adică mai știți ce este omenia? Dacă da, atunci luați atitudine, fiecare cum poate acolo unde este sau unde poate, adică nu tăceți, ci spuneți adevărul despre vaccinul ucigaș, căci sunt mulți care au pățit-o după vaccinare și probabil vor fi și mai mulți în timp, fiindcă vaccinurile lor sunt cu bătaie lungă. Treziți-vă și informați-vă, oameni buni, altfel vă săpați singuri groapa sau gripa Covid, căci între acestea două nu greșim prea mult dacă punem semnul egal. Cel care știe acestea și tace se face părtaș la omor alături de cei care au venit cu minciuna asta gogonată(Covid 19) la nivel mondial. Dacă vă convine să fiți așa, atunci n-aveți decât. Eu nu vreau să fiu acuzat nici aici și mai ales dincolo de omor și de aceea zic cele ce zic.

    1. sa le spui preotilor care predica – Matei “44. Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE