X

ALERTĂ: Înțeparea copiilor împotriva ”carcalacului” devine obligatorie în SUA

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CDC (Center for Disease Control and Prevention – USA) a hotărât să bage în schema de vaccinare obligatorie a copiilor vaccinurile pe bază de ARN-mesager anti-Covid!

Mai mult decât atât, la fel de grav este că vaccinurile anti-Covid fabricate de Pfizer și Moderna au fost aprobate și de Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) pentru administrare la bebeluși.  Cele două vaccinuri puteau fi utilizate până acum în Uniunea Europeană doar la copiii de peste 5 ani. Agenția Europeană pentru Medicamente a recomandat ca vaccinul anti-Covid Pfizer să fie folosit și pentru copii între 5 luni și 4 ani, iar cel de la Moderna pentru vârste de la 6 luni la 5 ani.

Se impune vaccinarea forțată cu aceste tipuri de vaccinuri și acum sunt obligate mai multe categorii de persoane, deși vaccinul anti-gripal nu face parte din schema de vaccinare oficială nici în România și nici în SUA, deși gripa comună face parte din același tip de virusuri.

Se mimează de către guverne consultarea publică, pentru a obține o acoperire de răspundere  pentru măsurile odioase pe care le iau, dar toate aceste impuneri se fac fără o campanie de informare corectă.

Este scandalos, s-a terminat plandemia, nu se mai vaccinează adulții și începem să vaccinăm, prin tot felul de tertipuri, copiii? Și asta în ciuda faptului că acum sunt mult mai multe informații și studii cu privire la efectele adverse grave ale vaccinului asupra tinerilor, în mod special și implicit și asupra copiilor.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Acum va interveni BUNUL ȘI DREPTUL DUMNEZEU , totu-i până la copii ❗
    Slujitorii satanei trebuie opriți ❗
    DOAMNE AJUTĂ , tuturor ❗
    🙋‍♂️🙏🙏🙏🙏🙏🇷🇴✝️.

  2. Au experimentat mai întâi pe adulți și au văzut că rezultatele sunt acceptabile pentru niște criminali ca ei, adică le convine procentul de morți ca urmare a vaccinului, acum, fiindcă lumea nu a dat cu ei de pământ pentru cele întâmplate deja, pornesc către copii. Asta din cauza lumii care doarme pe ea. Păruntele Justin Pârvu spunea că:”Cu uciderea pruncilor a început Biserica, cu uciderea pruncilor se va și sfârși”. Iată că profeția se adeverește. Treziți-vă oamenilor care mai sunteți oameni, căci urgia doar începe în sua, urmând apoi peste tot. Nici pe adulți nu-i va ocoli după cum scrie aici, adică se pare că ne vor obliga la alt fel de vaccin, unul antigripal, care-i de fapt tot cel anti-Covid, doar că i-a schimbat eticheta, și aceasta o spun din punct de vedere al efectelor pe termen scurt, mediu și lung al așa-zisului vaccin antigripal vi-a-vis de cel antu-Covid. Tot Cuviosul Justin Pârvu ne spunea că trăim vremuri de mucenicie. Iată-le!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button