X

Vladimir Putin amenință SUA: Înțelegerile din trecut cu privire la arme sunt nule. SUA conduce țări precum Germania sau Franța!

Vladimir Putin amenință SUA: Înțelegerile din trecut cu privire la arme sunt nule. SUA conduce țări precum Germania sau Franța!

Președintele Rusiei lansează amenințări fără precedent la adresa SUA, după anexarea celor patru provincii separatiste. Iată declarațiile lui Putin:
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

“Mă adresez celor care luptă în război. În 1991 Occidentul a crezut că Rusia nu își va mai reveni, iar Vestul nu încetează din a ne lovi. Au sperat mereu să spargă statul nostru în state mai mici. Cei din Vest sunt pregătiți să impună acest sistem hegemonial și au această motivație crudă care îi face să fie foarte agresivi și să submineze procesele internaționale. E extrem de important pentru ei ca toate statele să își cedeze suveranitatea în fața SUA. Ei nu vor o colaborare pe baze egale. Ei nu au nevoie de Rusia, noi avem nevoie de Rusia. Dezvoltarea noastră e o amenințare pentru ei. Ambiția SUA pentru dominație mondială a fost spulberată de Rusia în nenumărate rânduri.

Înțelegerile din trecut pentru neproliferarea armelor sunt anulate. Țările din Vest cred că politicile lor sunt universale. Trebuie să le reamintim că această politică neocolonială a început de multă vreme. Au atacat India, China, țări care au trebuit să își predea porturile și ale căror populații au fost colonizate. Noi suntem mândri că țara noastă nu s-a lăsat subjugată de aceste puteri. Este știut că există planuri de intervenție în Rusia și că aceste planuri au eșuat. Ceea ce fac țările din Vest e presiune și violență și această ordine mondială e violentă.

SUA a folosit arme nucleare de două ori. Au distrus orașe în Germania fără nicio nevoie militară. SUA au folosit arme chimice și au ocupat Japonia, chiar și Germania și acum vorbesc de ei ca aliați. Vedem că oamenii din aceste țări sunt interceptați, li se pun microfoane în case și birouri. Ei dezvoltă arme chimice și fac experimente pe oameni și au provocat mișcările de migrație de astăzi. La fel se întâmplă și în Franța sau alte țări. SUA cer acum noi sancțiuni.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. “Ei(SUA) dezvoltă arme chimice și FAC EXPERIMENTE PE OAMENI(or intra aici cumva și vaccinurile #anti Covid# ale lui Bill Gates?) și au provocat mișcările de migrație de astăzi(oare cu scop de destabilizare?). La fel se întâmplă și în Franța sau alte țări. SUA cer acum noi sancțiuni.”
  Se știe că omul în condiții extreme se vede nevoit să spună adevărul. Și nu că noi nu l-am fi bănuit(adevărul), dar când iese din gura unui șef de stat ca Putin parcă se întăresc mai abitir bănuielile noastre privind acest adevăr. Iaca Putin ne spune sau de fapt DEZVĂLUIE întregii lumi adevărul despre puterea mondială, SUA, care a supus toate țările sieși. Oare lumea acceptă adevărul acesta sau s-a învățat cu minciuna acceptându-o drept adevăr? L-a dezvăluit ceva mai greu, căci de abia de acum este la ananghie, dar bine că l-a spus(mărturisit) și acum, căci este nevoie ca toată lumea să știe cu cine stă la masă. Dumnezeu să dea biruința celor ce fac voia Sa, iar noi românii să rămânem ortodocși!

 2. “… Au distrus orașe în Germania fără nicio nevoie militară.”
  Hamburg – operatiunea Gomorrah:
  https://en.wikipedia.org/wiki/Bombing_of_Hamburg_in_World_War_II
  … Înainte de apariția furtunii de incendiu din Hamburg, nu mai fusese ploaie de ceva timp și totul era foarte uscat.[4] Vremea neobișnuit de caldă și condițiile bune au însemnat că bombardamentul a fost extrem de concentrat în jurul țintelor vizate și, de asemenea, a creat un vârtej și un curent de aer supraîncălzit care a creat o tornadă de foc de 460 de metri înălțime.
  … Un număr mare dintre cei uciși au murit căutând siguranță în adăposturi anti-bombe și pivnițe, furtuna de foc consumând oxigenul din orașul incendiat de deasupra.
  Vânturile furioase create de furtuna de foc au avut puterea de a mătura oamenii de pe străzi ca pe frunzele uscate.

  Ceea ce a experimentat Hamburg ca rezultat a fost o furtună de foc; vânturi cu forță de uragan și incendii masive producând căldură incredibilă. În unele zone ale orașului, temperatura poate fi de până la 1.400 de grade Celsius.

  Sticla s-a topit și cărămizile s-au transformat în cenușă.
  Viteza vântului ar fi putut atinge până la 170 de mile pe oră.
  Conflagrația a consumat oxigenul disponibil, astfel încât multe dintre victimele sale au murit din cauza otrăvirii cu monoxid de carbon sau prin inhalare de fum.
  Lowe cuantifică distrugerea: pierderea a 40.385 de clădiri rezidențiale sau aproximativ 275.000 de apartamente; 24 de spitale, 277 de școli, 58 de biserici, 77 de centre culturale (cinemate, teatre și operă) și o grădină zoologică; 45.000 de morți; 37.439 răniți; un milion de oameni evacuați din orașul distrus.
  … desi…. Locuințele distruse au fost de 214.350 din 414.500.
  … efectele focului bombei atomice aruncate asupra Nagasaki „nu au fost nici pe departe la fel de grave ca efectele raidurilor R.A.F. asupra Hamburgului din 27 iulie 1943”.

  Nu mai spun de Dreda si de syte de localitati mai mici atacate in acelasi fel.

  ARSI DE VII PENTRU CA ERAU GERMANI! Holocaust! German, real nu fantezie bolnava jidaneasca.
  Da, au fost pusi alti crestini sa implineasca acest ritual satanic a arderii oamenuilor de vii: pentru ca i-au dat afara pe paraziti!
  La asta duce “demiocratia”: DIVIZAREA cu scopul conducerii dictatoriale, fie si mascata de reguli cu pretentie de “lege”
  ====
  Poate inteleg si cei care il acuza pe Rege ca a ordonat schimbarea tactica militara; a salvat Neamul romanesc caci testarea capacitatii de bombardare a Ploiestiului, a Bucurestilor pregatea FIRESTORM in principalele orase ale Tarii….

  1. @ Gheorghe
   “Popor ingrat, ție îți spun, nu vei avea parte nici de cenușa mea!”, au fost cuvintele spuse cu demnitate de Mareșalul Ion Antonescu, condamnat de cozile de topor ale bolșevicilor iubiți de rege, pentru că a dorit să refacă România Mare. Și azi tot asta urmărim dragul nostru frate, Gheorghe, refacerea României Mari. Dacă vom reuși? Dumnezeu știe. Dar noi știm că n-am râvnit la teritorii străine, ci doar la ale noastre. Nu Rusia va avea ultimul cuvânt, ci Domnul va reda dreptului partea ce i-a aparținut de la începuturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button