X

Rafila îi scoate vinovați pe nevaccinați de morții din plandemie

Alexandru Rafila aduce noi ”trupe” OMS în România

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comportamentul ”odios” al românilor în pandemie este cel care a provocat moartea celor peste 60.000 de oameni. Aceasta este concluzia Ministerului Sănătății, strecurată aluziv într-un memorandum halucinant, în care se cere înființarea unui centru de excelență al Biroului Regional al OMS în România. De ce în România? Pentru că, după Bulgaria, aici s-a manifestat cea mai mare reticență față de vaccinarea Covid, o atitudine care trebuie cercetată și schimbată.

Organizația Mondială a Sănătății va înființa un centru de excelență al Biroului Regional European al OMS în România, probabil finanțat de țara noastră, cu ajutorul căruia să se facă un studiu asupra impactului elementelor comportamentale și culturale asupra sănătății populației. Mai exact, cercetările vor fi direcționate asupra înțelegerii mecanismelor gândirii românilor, care au dus la respingerea vaccinării Covid într-o proporție covârșitoare.

”Prin această inițiativă emblematică, OMS Europa intenționează să investească în înțelegerea perspectivelor care pot ajuta la construirea unei culturi a sănătății care să permită populației să facă alegeri sănătoase, în viața de zi cu zi și în modul în care utilizează serviciile de sănătate”, se arată în Memorandum. Obiectivele acestui centru de excelență al OMS sunt sprijinirea țărilor interesate, precum și a structurilor regionale și subregionale, pentru a identifica oportunități de adoptare și creare de bune practici în promovarea unei culturi a sănătății, elaborarea unui compendiu de bune practici pentru a face politicile, procesele, procedurile și reglementările adecvate cultural, centrate pe oameni și ușor de utilizat, cu accent deosebit pe includerea informațiilor despre experiența pacientului în elaborarea politicilor și înființarea unui centru de resurse pentru cercetările emergente privind factorii comportamentali și culturali care afectează comportamentul în ceea ce privește sănătatea.

Românii nu s-au conformat

”Pentru România, promovarea unei culturi a sănătății și a unei politici de prevenție este o temă prioritară pe agenda guvernamentală. Această prioritate derivă din incidența foarte mare a mortalității prevenibile, dar și din experiența recentă a pandemiei Covid-19, care a demonstrat consecințele devastatoare pe care comportamentul individual le poate avea asupra societății în general”, se precizează în Memorandumul Ministerului Sănătății. Comportamentul individual în această frază nu are alt înțeles decât reticența față de vaccinarea anti-Covid, manifestată de peste 60% din populație, sau chiar mai mult, din date neoficiale. Deci faptul că românii au refuzat să se vaccineze a provocat moartea celor peste 60.000 de oameni. Nu protocoalele morții din spitale, nu combaterea oricărui tratament care nu avea parafa UE, nu intubările pe bandă rulantă și nici oxigenul în exces administrat pacienților, ci refuzul vaccinării. Iar mortalitatea prevenibilă, evident, extrem de ridicată în România, nu este rezultatul unei educații sanitare precare a populației, cum se insinuează, ci a unui sistem de sănătate putred și inechitabil, pe care nimeni nu se obosește să-l schimbe din temelii.

Furnizor de expertiză

Deși o bună parte din banii PNRR pe sănătate vor intra în buzunarele experților OMS, care ne vor ajuta să implementăm reformele, Ministerul Sănătății susține că, prin acest centru de excelență, România poate deveni un furnizor de expertiză regional. ”Prin asigurarea unei platforme pentru consultări, instruire, dezvoltare de concepte, precum și furnizarea de lecții învățate, România poate acționa ca partener credibil în acest domeniu și poate deveni un pol de excelență pentru partenerii OMS”, se mai arată în Memorandum. Păi, dacă suntem atât de capabili, de ce mai plătim 21 milioane de euro din PNRR experților OMS?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. Întregul Occident a făcut lobby pentru Serbia pentru a organiza parada LGBTQ.
    Președintele Vucic a declarat că a fost impusă poporului sârb și că a fost un război hibrid împotriva țării sale.
    Și exact despre asta este vorba. Așa cum turcii s-au convertit cândva la islam, francii s-au latinizat, tot așa și astăzi puterile occidentale își impun noua religie a viitorului –
    new age – formată dintr-o multitudine de idoli – zeități.
    Divinitatea LGBTQ, feminismul, anticreștinismul, panteismul (omul zeu), rasismul etc.
    Este un război împotriva libertății in Hristos a popoarelor, un război împotriva libertății de gândire a fiecărei ființe umane care este spălată pe creier și lipsită de dreptul inalienabil de a-și dezvolta liber personalitatea crestina.

    Προσκυνητής: Όπως άλλοτε οι Τούρκοι εξισλάμιζαν, οι Φράγκοι λατινοποιούσαν, έτσι και σήμερα οι Δυτικές δυνάμεις επιβάλλουν την νέα τους θρησκεία…

    https://proskynitis.blogspot.com/2022/09/blog-post_99.html?m=1

    👇

    Sfântul Nicolae Velimirovici:

    “…apoi or să prigonească Creştinismul, să-i facă pe creştini necredincioşi şi să le stea cu călcâiul pe grumaz.

    Toate devizele europene moderne au fost alcătuite de cei care L-au răstignit pe Hristos.

    Democraţia, grevele, socialismul, atheismul, toleranţa tuturor credinţelor, pacifismul, revoluţia universală, capitalismul, comunismul – toate acestea sânt creaţiile lor sau, mai bine zis, ale tatălui lor, diavolul; toate acestea, pentru a-L defăima pe Hristos, pentru a-L nimici pe Hristos, pentru a aşeza pe scaunul lui Hristos pe messía lor evreiesc, neştiind nici până astăzi că acela e însuşi satana, tatăl lor, cel ce i-a ţinut în frâul său şi i-a lovit cu biciu-i.

    Fraţii mei, nu este deloc de mirare că ei fac toate acestea împotriva lui Dumnezeu Tatăl şi a Fiului lui Dumnezeu, Domnul Iisus Hristos, pentru că Insuşi Domnul Hristos cel înainte-văzător şi fără de greşeală a zis că tatăl lor este diavolul şi poftele tatălui lor vor să facă. E de mirare însă că europenii, botezaţi şi mirunşi, s’au dat în întregime lor…:”

    https://traditiaortodoxa.wordpress.com/2008/12/10/sfantul-nicolae-velimirovici-ce-este-europa/

    Nicolae Steinhardt:

    Am sa va spun ceva de folos…tata atunci cand m-au arestat, mi-a soptit:

    “Și vezi să nu mă faci de râs!

    Să nu fii un om fricos și să nu te caci în pantaloni!”😉

    1. Din Texas în Israel:
      Junincile roșii necesare pentru Templu sosesc

      From Texas to Israel: Red heifers needed for Temple arrive – The Jerusalem Post
      https://m.jpost.com/judaism/article-717650

      în iudaism, vițelul roșu este un semn.
      sacrificiul vacii ar sta la originea construcției celui de-al Treilea Templu care anunță sosirea lui Mesia.
      După sacrificarea acestuia, poate începe construcția celui de al Treilea Templu în Ierusalim.

    2. Timpul istoric cunoscut până acum se comprimă. Sfârșitul istoriei păcatului se apropie. Cine rămâne în Hristos va trece peste orice încercare cu bine chiar dacă va fi o perioadă de grea suferință.
      Rezistați prin rugăciune și bunăcuviință.

  2. Îl invit pe domnul Rahila să înțeleagă foarte bine că dacă sunt pus să aleg între moarte și vaccin, voi alege moartea. Dacă sunt pus să aleg între certificatul digital și moarte, aleg moartea. Dacă sunt pus să aleg între mâncare pe bază de viermi, gândaci, greieri, lăcuste și alte spurcăciuni necurate și moarte, voi alege moartea. Am avut grijă să mă documentez foarte bine de-a lungul întregii plandemii asupra vaccinurilor mARN, intereselor bigpharma și sponsorizările făcute de bigpharma sub diverse forme. Nu mă mai păcălește nici domnia sa, nici Arafat, nici Gheorghiță, nici FEM și nici Satanas. E ora adevărului și alegerii între adevăr și minciună, între Iisus și Satanas. Amin!

    1. Bravo! Asa gindesc si eu si cred ca sint multi care gindesc ca noi. Era normal ca vina sa cada asupra necapsatilor… Pentru ca ei sint cei care se opun acestor metode, sistem, si practici de convingere si de pacalire. Numai ca pacaleala nu tine la cei ca noi, personal am sute de ore de investigatii si de informare atit asupra aceste otravuri mARN , cit si asupra agendei sataniste. Nici pe mine nu ma mai pot convinge de “bunele” lor intentii prin care ne apara de un virus “imortal”( o rata f slaba a mortalitatii) cu un vaccin mortal (cu o rata imensa ).Dar cum Satan intoarce totul cu susul in jos…asta vedem si aici, iar Rafila este tot o veriga din acest lant pe care vor sa ni-l infasoare in jurul gitului.Doamne ajuta omenirea si pe romani!

  3. Romanii sunt destepti totul a fost un experiment planetar sa vada cati se supun orbeste satanistilor. Cea mai crunta dictatura care va exista vreodata e dictatura medicala . Stalin si Hitler erau mici copii pe langa ce vor sa faca satanistii. Cel mai simplu mod sa anulezi libertatile oamenilor: inventezi un virus declari pandemie si faci ce vrei ca ei(experimentezi pe ei orice prostie de vaccin, impiedici dreptul de a se intalni , inchizi bisericile, ii cipezi , ii monitorizezi,etc …in numele “binelui comun”.

  4. Demonii spun cu ură in timpul exorcizărilor ca sunt forțați sa recunoască ca utilizarea vaccinurilor produse cu ajutorul celulelor de copii avortați, deschid porți de intrare pentru demoni in trupul celui care se vaccinează și il slăbesc spiritual. Scopul lor ca cel vaccinat sa moară fără pocăință ca sa nu se poată mântui. Totodata recunosc ca sfânta împărtășanie anulează efectul vaccinului.
    Vedeți aici:
    https://www.bitchute.com/video/totVoZ5GZ7zs/
    sau aici:
    https://www.bitchute.com/video/LP324d8Sg2nX/

  5. 1 Corinteni 6:19-20 VDC
    „Nu știți că trupul vostru este Templul Duhului Sfânt care locuiește în voi și pe care L-ați primit de la Dumnezeu? Și că voi nu sunteți ai voștri? Căci ați fost cumpărați cu un preț.”
    Ca atare, tovarășul Rahila, guvernul și parlamentul României nu au nici-un drept asupra trupurilor noastre care sunt ale lui Dumnezeu și nu ne pot vaccina după bunul lor plac.

  6. Ei vor ca prin acest centru al OMS în România să cerceteze pe teren spre a găsi, precum “Bahus” din celebrul film cu dl. Brăila în rolul principal când l-a prins în plasă pe acel inspector căruia îi plăceau pipițele, punctul slab în gândirea românilor în care acționând ei(OMS) să-i facă pe români să accepte vaccinurile(moartea) lor oferite dintr-o așa “mare dragoste” ca a lor. Vroiam să zic că nu au pic de rușine, dar ce să mai vorbești de rușine când ei vor să continue ceea ce au început deja, adică uciderea pe bandă rulantă. Pe aceștia doar războiul început de Putin îi mai poate opri, căci sunt băgați peste tot în lume. Și din acest motiv războiul este de dorit în locul păcii, căci pacea sub tutela OMS-ului este de fapt moarte(iad) veșnică. Unde a dispărut Covidu” dupa data de 24 februarie, ziua când au intrat rușii în Ucraina? S-o fi speriat Covidu’ de Putin? Credem că da, căci Covidu’ nu-i altcineva decât cei ca Rafila, Tătaru, Ciucă, Johannis, Gheorghiță Velea etc, adică toți cei care au orchestrat planul ucigător pentru România. Deci ei vor să întreprindă o astfel de cercetare spre a găsi “chichița” unde acționând pe viitor să-i poată prosti(îngenunchea) cu “dragostea” lor pe românii ne-duși la biserică sau pe naivi. Dacă nu bătea războiul la ușă(graniță) ne încălecau grav alde Rafila, Arafat, Ciucă și Johannis. Dar Dumnezeu nu doarme niciodată, ci le dă la timp toate antidoturile la planurile lor mârșave. Nu sunt pro război, căci Dumnezeu ne cere să iubim pacea pentru a fi fiii Lui, dar între pacea sub Arafat, Rafila, Ciucă și Johannis, care ne conduce(această mârșavă așa-zisă pace) la Iad prin pecetluire(microcipare), și războiul lui Putin, prefer din toată inima războiul. Glonțul îți poate lua viața aceasta, dacă desigur vrea(îngăduie) Dumnezeu, dar microcipul reprezentând pecetea satanei te va conduce în Iad pentru vecie. Din acestea două prefer mai bine războiul și ați văzut(înțeles) și de ce. Cu cât ei se vor înverșuna asupra noastră cu vaccinarea, cu atât se va apropia mai tare războiul de granițele noastre, așa credem că va fi, fiindcă nu ne va lăsa Dumnezeu să cădem în mâinile ucigașilor aceștia mârșavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button