X

Dmitri Medvedev ameninţă omenirea cu războiul cel mare, prorocit în Apocalipsă: „Din cauza acestor trei plăgi, focul, fumul și sulful, a murit o treime din popor”

Dmitri Medvedev ameninţă Ucraina cu citate din Apocalipsa: „Din cauza acestor trei plăgi, focul, fumul și sulful, a murit o treime din popor”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adjunctul şefului Consiliului de Securitate al Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, a scris pe canalul său Telegram că Ucraina nu va primi „garanţii de securitate”, care, potrivit politicianului, sunt „un prolog al celui de-al treilea război mondial”. În plus, Medvedev a citat și din ultima carte a Noului Testament, Apocalipsa.

„Camarila de la Kiev a dat naștere unui proiect de „garanții de securitate”, care sunt în esență un prolog al celui de-al treilea război mondial. Desigur, nimeni nu va da „garanții” naziștilor ucraineni”, a scris Dmitri Medvedev.

În plus, fostul preşedinte al Rusiei din perioada 2008-2012 a adăugat că, dacă Occidentul va continua să furnizeze arme Kievului, situația din Ucraina se va muta la un alt nivel. „Granițele vizibile și potențiala predictibilitate a acțiunilor părților în conflict vor dispărea. Situaţia își va urma propriul scenariu militar, implicând noi participanți. Așa a fost dintotdeauna”, a mai transmis Medvedev.

La sfârșitul comentariului său publicat marţi pe Telegram, Dmitri Medvedev a apelat la Biblie. În opinia sa, dacă situația din Ucraina scăpa de sub control, consecințele acestui lucru se vor observa în Occident.

„Totul va izbucni în jurul lor. Oamenii lor vor simţi durerea din plin. Va arde literalmente pământul, iar betonul se va topi. va fi foarte foarte rău. La urma urmei, se spune: „A treia parte din oameni au fost ucişi de aceste trei urgii: de focul, de fumul şi de pucioasa care ieşeau din gurile lor” (Apocalipsa 9:18).

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

 1. Conceptul de ‘razboi nuclear limitat’ a mai fost teoretizat si in anii ’70-’80 in timpul razboiului rece. Presa occidentala a dezbatut problema ‘pana-n panzele albe’. Pe vremea aceea, provoca mare ingrijorare in occident in special in Germania federala.

 2. Tot in timpul razboiului rece, la sfarsitul anilor 70, americanii dezvoltasera bomba cu neutroni, arma care nu intra in categoria armelor nucleare, dar nici in categoria celor convetionale. Era o bomba atomica cu efect mai mic, care omora tot ce e viu, dar nu distrugea cladirile, fabricile etc. INTRE TIMP SI RUSII AU FABRICAT ACEASTA BOMBA ! INAINTE DE A FI ARUNCATE IN LUPTA BOMBELE NUCLEARE TACTICE, POT FI FOLOSITE BOMBELE CU NEUTRONI. SUSPECT CA NIMENI NI SE REFERA LA ELE ! PARINTELE ILIE CLEOPA FACE REFERIRE LA EA intr-una din predicile sale. https://en.wikipedia.org/wiki/Neutron_bomb

  1. Ai atins un punct de convergență cu profețiile Păr. Argatu despre București: O jumătate de oraș va fi dărâmat, iar în casele din cealaltă jumătate, mâncarea fierbea pe foc; farfuriile erau pe masă, iar în bucătărie erau grămezi de haine lângă aragaz și pe jos-Aproximativ.
   Efectul atacului cu arme neutronice, zic eu ticălosul. Nici măcare straturi groase de plumb nu pot opri neutroni rapizi, care *explodează*celulele vii.
   În Revelație, spune că *li s-a dat poruncă șă nu vatăme pământul, ci numai pe oameni și vietătile*. Tot despre arme neutronice o fi vorba și acolo?!
   Din câte știu eu, naț_o nu are astfel de arme.Deci, *de la ruși vine ploaia* !

 3. Deși în prezent nu se cunoaște nicio țară care să le desfășoare într-un mod ofensator, toate sunt termonucleare dial-a-yield focoasele care au aproximativ 10 kilotoni și mai puțin ca o singură opțiune de apelare, cu o fracțiune considerabilă din acest randament derivat din reacțiile de fuziune, pot fi considerate capabile să fie bombe de neutroni în uz, dacă nu în nume. Singura țară cunoscută cu siguranță pentru desfășurarea focoaselor de neutroni dedicate (adică nu dial-a-yield) pentru orice perioadă de timp este Uniunea Sovietică /Rusia,[6] care a moștenit focosul cu neutroni al URSS echipat ABM-3 Gazelle program de rachete. Acest sistem ABM conține cel puțin 68 de focoase cu neutroni cu un randament de 10 kilotoni fiecare și este în funcțiune din 1995, cu teste de rachete inerte aproximativ la fiecare doi ani de atunci (2014). Sistemul este conceput pentru a distruge focoasele nucleare endoatmosferice vizate Moscova și alte ținte și este nivelul inferior / ultima umbrelă a A-135 sistem antirachetă balistică (Denumirea raportării NATO: ABM-3).[7]

  https://wikicro.icu/wiki/Neutron_bomb

 4. adevarul este de fapt ca TOTI sunt candidati manciurieni asezati de satanele mondiale in fruntea statelor. cei care nu au putut fi inlocuiti sunt posedati prin diferite mijloace – exista. sunt rulate de zeci de ani experimente mengele-cia asupra oamenilor – controlul mintii, posesie prin hipnoza etc. toate polurile de putere ale lumii sunt angrenate in acest plan de copiere a “apocalipsei”, pentru ca omenirea ispaimantata i imputinata sa se intoarca la “credinta”. eu cred ca este in fapt o INVAZIE. cred ca niste entitati interdimensionale au nevoie de energia noastra. de spiritul nostru. care este cea mai usoara cale de a controla omenirea? infometarea si dark age. de cate ori viata aici a ajuns ceva mai “sus”, aceste entitati au venit sa o distruga. ei ne-au construit ca si “sclavi”. asa ne-au modificat genetic din maimute. totul este pe peretii piramidelor lumii, cititi “biblia” lui Enoch. de ce a fost interzisa? de cine? de cine vrea sa avem valul pe ochi si sa ne supunem orbeste – crede si nu cerceta. religia este o forma politica de control al maselor. Isus NU are nici o legatura cu religia si biserica. El a propovaduit DRAGOSTEA.

  1. Dumnezeu este Atotputernic, planul alora o sa fie spulberat, cu toata tehnologia lor de control si manipulare a oamenilor (remote neural monitoring cu tehnologie satelitara folosita chiar si pe multi romani acum).
   La tot ceea ce stiu acum ca se face in Romania pe oameni as darama complet institutii, dar mergem inainte! Cu Dumnezeu inainte, niciodata altfel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE