X

Mesaj curajos: Sunt semne că „refrenul malefic” din pandemie revine din această toamnă. Români, NU fiți naivi! NU mai mușcați din această nadă!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Senatorul Sorin Lavric (AUR) a avertizat, într-o înregistrare video, că sunt semne că din această toamnă o să fie reluat tot „refrenul malefic” din pandemie referitor la restricții, măști și vaccinare.

Acesta a trecut în revistă tot ce s-a întâmplat în ultimii doi ani, prezentând adevărul din spatele așa zisei pandemii, începând cu „măsluirea statisticilor”, obligativitatea purtării măștilor sau campania pentru vaccinare.

„Astăzi, acei români care s-au vaccinat sunt cu sabia lui Damocles deasupra capului, pentru că a apărut sindromul morții subite, sindrom de care autoritățile în frunte cu Rafila, Arafat și Iohannis nu pomenesc nimic. Dacă ar recunoaște că este o relație cauzală directă între vaccinuri și creșterea alarmantă a cazurilor de morți subite ei știu că sunt pasibili de închisoare”, a subliniat Sorin Lavric.

La finalul înregistrării, senatorul Sorin Lavric reia apelul către români prezentat încă de la început.

„Rugămintea mea este să nu fiți naivi. Nu mai mușcați din această nadă. Nu vă mai lăsați păcăliți pentru că veți plăti cu viața voastră! Este o relație cauzală între vaccin și sindromul morții subite! Țineți minte asta! Numai așa îi puteți proteja pe copiii voștri”, a spus senatorul Sorin Lavric (AUR).

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

 1. „Cum ar putea fi realizată falsa invazie extraterestră?

  Imaginați-vă holograme proiectate pe cer cu nave de mărimea unor orașe

  . Sincer, nu știu dacă o astfel de înșelătorie este de fapt planificată. Speranța mea este că, pe măsură ce tot mai mulți oameni vor deveni conștienți de această potențială înșelătorie, dacă este într-adevăr planificată, nu vor cădea în capcana ei.

  Permiteți-mi să o spun altfel. Dacă va avea loc în curând o invazie extraterestră sau un eveniment de contact masiv, repetați după mine. „Eu nu cred!”

  Fragment extras din:
  https://josephsansone.substack.com/p/the-fake-alien-invasion-of-2024

  1. OZN,
   Daca va fi vre-un astfel de eveniment, personal nu cred ca vor fi holograme proiectate pe cer.
   Ori exista o tehnologie, creata de oameni, diferita de ce utilizam noi, manuita de niste oameni si aia modificati prin cine stie ce laboaratoare, care atunci cand prostimea de noi ne vom uita ca maimuta la om, ori ar mai fi o varianta mult mai credibila:
   Realitatea augmentata “livrata” oamenilor prin grafenul deja introdus in oameni odata cu vaccinul anticovid.
   Eu daca as fi om de stiinta m-as gandi ca realitatea agmentata s-o “livrez” omului direct in simturile sale, nu prin monitoare asa cum au facut aici:
   https://www.youtube.com/watch?v=3Ow0ET-ob3E

 2. Intenția e buna , datele depășite….de pandemie se știa din 2012 și Criza e doar Artificiala …resurse sunt și având în vedere tehnologia ” actuala” ieșim mult mai ieftin ….Matematic România salvează din nou Europa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button