X

Raed lovește din nou! După MAREA VACCINARE, vine STEMI!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Raed Arafat iar e la ”cârmă”! Așa că, la fel ca toți ceilalți președinți, premieri, miniștri de Interne sau ai Sănătății de până acum, poate și Alexandru Rafila să îl ”înțepe” cât vrea… Că de clintit oricum nu îl va clinti pe ”nemuritorul” secretar de stat din fruntea atotinfluentului Departament pentru Situații de Urgență. 

După ce i-a vaccinat pe români, acum Raed Arafat le pune stenturi de 1,5 miliarde euro

Mai ales acum, când, după ce în urmă cu puțină vreme își asigurase sprijinul deplin al vicepreședintelui american, Kamala Harris, Raed Arafat și-a mai bifat un susținător de marcă în ”insectarul” propriilor personalităților care ar sări ca arse dacă vreun politician sau partid românesc ar îndrăzni să se atingă de el. Ca să nu mai spunem că, fie și în situația în care protecția oferită de Kamala Harris și, mai nou, de către președinta Consiliului European, Ursula von der Leyen, nu ar fi suficientă, atunci oricând se poate aplica direct procedurizarea ”codului roșu” privind rămânerea cu orice preț a lui Raed Arafat în fruntea DSU. Și, practic, a cam întregului sistem medical de la noi, mai ales a celui de urgență. Pentru că, așa cum de altfel au mai făcut-o, agenții MI6, fie ei operativi sau de legătură, nu ar ezita nici de această dată să le reamintească ”partenerilor” români că Raed Arafat se află încă sub ”înalt protectorat britanic”! Și, drept urmare, niciun demnitar de la București nu ar trebui să îndrăznească a depăși ”linia roșie” care delimitează ”imperiul medical” al lui Raed Arafat…

”Îi cere Kamalei încă 100 de milioane de vaccinuri”!

Astfel titram ”lovitura” din 7 iulie. Atunci când dezvăluiam că, în ciuda statisticilor mai mult jenant de anemice, decât îngrijorătoare privind ”valurile” 6, 7 și așa mai departe, în ”laboratoarele” de peste Ocean încă se lucreaxă într-un ritm nebun nu numai la producerea efectivă a noi miliarde de doze de vaccin anti – COVID…

Dar și la pregătirea psiho – mediatică a populației pentru ”cea mai grea iarnă a omenirii”… Și nu este în niciun caz vorba de tăierea gazelor de către Putin! Astfel că Uniunea Europeană, reprezentată de președinta Consiliului European, ”noua Merkel” Ursula von der Leyen, rămâne cel mai mare contributor la MAREA FINANȚĂ medicală a lumii. Separat însă de ”mulgerea vacii” europene, companiile producătoare ale BIG Pharma nu se dau în lături și de la încasarea a ”mici bacșișuri” de doar câteva miliarde de dolari. Mai ales atunci când astfel nu doar că facturează fără niciun alt efort, dar mai și scapă de miliardele de doze de vaccin aflate încă pe stoc. Și mai ales tocmai în preajma expirării acestora.

În timp ce Guvernul României nu mai știe de unde să taie bani de la buget – inclusiv de la construcția de autostrăzi, spitale, școli sau de la mărirea pensiilor și a salariilor! – pentru a aloca noi și noi sume suplimentare pentru ”distrugerea” milioanelor de doze deja expirate de vaccin anti – COVID. În timp ce ”podul aerian” transportă în continuare alte zeci de milioane de doze. Cea mai proastă veste însă, cea pe care am dat-o în urmă cu două luni fiind nu doar că Raed Arafat i-a făcut Kamalei Harris ”oferta de nerefuzat” de a mai comanda alte 100 de milioane de doze! Dar ”oferta agreată ” primită la data de 3 iulie ajunsese deja la neverosimilul preț de 49.99 USD, doza! Și atunci, oricât de neînsemnat ar fi ”paraîndărătul”, cum să nu sară oficialii americani, în frunte cu chiar ”lobbista” Kamala Harris ca arsă, dacă se pronunță cineva că, totuși, nu este normal ca pompierii să trateze bolnavii! Că doar nici medicii nu sting incendiile…

Doctorul Heiko…

La câteva luni după declararea pandemiei de COVID – 19, un oarecare ”doctor Heiko” era transferat de la clinica din orașul german Hanovra, unde își desfășura activitatea într-un anonimat public cvasitotal, la un gigant medical peste Ocean. La chiar compania americană care avea să umfle ”potul cel mare” al contractelor de zeci de miliarde semnate de către PFIZER direct cu președinta Consiliului Europei, Ursula von der Leyen. Adică nimeni alta decât soția ”doctorului Heiko” von der Leyen! Acum, o fi simplă coincidență… Cum coincidență poate să fie și ”întâlnirea” recent documentată care ar fi avut loc între secretarul de stat Raed Arafat și un ”înalt membru” al Consiliului European.

Românii, trecuți pe stenturi…

”Moment zero” care pare să îl fi convins pe Raed Arafat că, în ciuda încăpățânării demne de o cauză mai bună a continuării achiziționării altor zeci de milioane de doze de vaccin anti – COVID, totuși nu acesta ”este viitorul”! Mai ales că, la ”grafice” ajunse la sub o mie de cazuri de îmbolnăviri zilnic, va fi dificil să se mai reia atât de profitabila ”MARE VACCINARE”. În schimb, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, noua ”vedetă” a Ministerului Sănătății condus de tot mai ”neputinciosul” Alexandru Rafila va fi programul STEMI! Adică un program național generos susținut de la buget, privind implantarea de stenturi.

Acum, dacă ”tânărul însurățel” George Simion ar atinge și acest subiect și și-ar înfrânge astfel ”temerea de Raed”, probabil că propagandistul suveranist ar tuna și fulgera despre coloanele de Salvări care transportă tot mai mulți români care au suferit preinfarcturi sau chiar mai rău… Numai că, în această stare totală de ”silenzio stampa” în care propaganda operativă a vârât debila clasă politică românească, soroșista societate civilă și presa progresistă deopotrivă, singura certitudine rămâne că și acest nou program va fi, dincolo de beneficiile cu adevărat remarcabile pentru victimele infarcturilor miocardice acute care au nevoie vitală de astfel de stenturi, tot o simplă ”afacere”. Dar una pe bani mulți… Existând surse care susțin că ”suma totală” care urmează să fie alocată în următorii ani Programului STEMI coordonat de către secretarul de stat Raed Arafat putând ajunge la peste 1,5 miliarde euro. Iar dacă se confirmă și informația că ”doctorul Heiko”, soțul Ursulei von der Leyen, se ocupă mai nou și de acest domeniu de activitate, chiar că Raed Arafat poate face ce vrea în Guvernul României, că nimeni nu se mai supără! Fie el liberal, pesedist sau chiar șef de serviciu secret…

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Never say never, zice americanul. Pica ursula, pica heiko, se duce sandramaua cat ai clipi din ochi. Rabdare si rugaciune (plus insistenta la dosare, Dumnezeu da dar nu-ti baga si-n traista).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button