X

[DOWNLOAD] Două broșuri pentru a înțelege vremurile actuale și ce trebuie să facem pentru a ne salva sufletele

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru a descărca broșura, apăsați pe unul din cele 2 linkuri: Link1 | Link2

Vă oferim și varianta nouă a unei broșuri, ce cuprinde sfaturi de la mai mulți sfinți și duhovnici, pentru a rezista duhovnicește în aceste vremuri.

Pentru a descărca broșura, apăsați pe unul din cele 2 linkuri: Link1 | Link2

Să multiplicam si noi aceste brosuri si să dăm la oameni ca să afle Adevarul si sa nu descurajam de reactile lor negative ca este raul din ei care actionează…trebuie sa avem multa rabdare si milă cu ei căci e greu si să nu uităm si noi din ce intuneric ne-a scos Dumnezeu si câtă răbdare a avut si are cu noi…..

Mărturisirea face parte din datoriile creștinului, mai ales în vremuri grele. Că putem să facem noi toate rugăciunile și toate pravilele, dar dacă noi nu mărturisim atunci când trebuie, ni se socotește ca un fel de lepădare, trădare.

Eu socotesc că tocmai această mărturisire este o baie de spălare a păcatelor noastre. Mărturisirea nu au făcut-o numai Sfinții, ba dimpotrivă, de la cel mai păcătos până la cel mai desăvârșit, deopotrivă. Nu se converteau și cei care torturau? Nu știu de unde s-a născut în veacul nostru această filosofare a mărturisirii.

Bineînțeles că dacă ai o pregătire mai austeră cu tine însuți, mărturisirea ta va fi mai rodnică.

Poporul român nu va putea renaște dacă nu vom mărturisi cu tot curajul credința pe care o avem. Căci pe aceasta se bazează puterea celui rău: pe intimidarea noastră, pe frică, pe supunerea oarbă, pe paralizanta convingere că nu se mai poate face nimic.

Nu ne lipsește decât un singur lucru: curajul de a-L marturisi pe Hristos și a lupta pentru El ca Domnul să plinească neputințele noastre și să ne aducă biruință. Hristos a spus: Nu vă temeți că vă veți pierde sufletul în această slujire! Cel care slujește altuia, salvează sufletul pentru viața veșnică.

Pr. Dionisie Ignat, care ne-a proorocit că vremurile de pe urmă sunt vremurile de acum. „Nu sunt exagerări!” spunea părintele și „nu trebuie nicicum să ne înfricoșăm.” Vin ani grei, dar nu vă temeți, spunea părintele. Căci cei care se tem „sunt neîndumnezeiți”, deci să purceadă a se pregăti. Tot părintele spunea că „proorocirile sunt ca să te pregătești”, nu să te tulburi, căci Domnul Hristos va fi cu noi până la sfârșitul veacurilor, așa cum spune Sfânta Scriptură.A spus să mărturisim aceste lucruri, fiindcă mulți se vor trezi la realitate și își vor salva sufletele, iar creștinii buni vor fi și mai buni, îmbunătățindu-și viața duhovnicească și mai mult, cunoscând aceste lucruri.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button