X

ALERTĂ! Se încearcă introducerea obligativității v@ccinului ROR

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mesaj de la Medici pentru Consimtamant Informat

In data de 29 august 2022, Ministerul Sanatatii a postat in transparenta decizionala proiectul de

ordin privind aprobarea Planului de acțiune pentru eliminarea rujeolei, rubeolei și de prevenire a infecției rubeolice congenitale / sindromului rubeolic congenital și a Instrucțiunii privind vac cu ROR in cadrul asistenței medicale primare. 

Proiectul isi propune sa „elimine” rujeola si rubeola si contine un plan detaliat pentru vac impotriva rujeolei atat a copiilor, cat si a adultilor, cu mai multe doze succesive. De stiut ca în România există, cel putin la momentul prezent, un singur tip de vac impotriva acestor boli, anume triplul vac rujeola-oreion-rubeola (ROR), care contine 3 virusuri vii atenuate. Nu exista monovac impotriva rujeolei (adica vac care sa vizeze numai rujeola).

Pe perioada transaprentei decizionele, adica până in data de 7 septembrie 2022, observatiile pot fi trimise la adresa de e-mail

[email protected]

Asociatia noastra va face cerere de organizare a unei dezbateri publice pe acest proiect de ordin.

Orice asociatie legal constituita, precum si persoanele fizice pot face cerere de organizare a unei dezbateri publice.

https://www.ms.ro/acte-normative-in-transparenta/#b6dfbb32nk

Proiectul de ordin contine 4 documente. Esentialul se afla in cele 2 Anexe atasate mai jos, preluate de pe site-ul MS.

Va incurajez sa cititi cele 4 documente ale acestui proiect de ordin, mai ales cele 2 anexe postate mai jos, care se regasesc si pe site-ul MS, la linkul din anunt. O sa realizati ca acest proiect de ordin este un fel de introducere, pe usa din dos, a Vac cvasi-obligatorii cu ROR. Ce nu s-a reusit prin nevotarea legii vac obligatorii, se vrea a fi introdus pas cu pas prin diferite ordine de ministru al sanatatii si hotarari de Guvern.
Intrucat e vorba de asistenta medicala primara, medicii de familie vor fi probabil cei mai implicati, vor trebui sa duca la indeplinire ordinul.
Va rog sa va implicati prin:
– in primul rand prin a solicita MS organizarea unei dezbateri publice pe aceasta tema
– prin difuzarea acestui mesaj pe alte grupuri, mai ales la medici, mai ales la medici de familie si la grupuri de activism civic in general.

PS: va incepe o noua campanie isterica. In anexa nr 2 la pct 5.3. – Mobilizarea pentru vac. Medicul de familie: …
 Lunar, pentru copii care nu se prezinta la vac DUPĂ CHEMARI REPETATE din partea MF, acesta va SOLICITA SPRIJINUL primăriei- UAT – asistent social.
 In cazul refuzului la vacc, va SOLICITA parintelui/apartinătorului SEMNAREA formularului de REFUZ

Asistenta medicală a cabinetului medical:
 contactează de minimum 3- 4 ori în decurs de o lună, până la prezentare, familiile copiilor catagrafiați indicând data și ora programării vac, finalizat cu un SMS
 comunică AMC/MS lista copiilor care trebuie chemați pentru vac. În cazul în care nu există AMC/MS în teritoriul arondat, se poate deplasa la domiciliul familiei pentru a anunța data și ora programării vac, în funcție de situație.

Pun aici link urile cu documentele.
Vedeti ca sunt linkuri de download documente, nu link uri care deschid pagini:

Ordinul: https://www.ms.ro/wp-content/uploads/2022/08/Ordin1.docx

Anexele la ordin:
1 – strategia – Planul de actiune: https://www.ms.ro/wp-content/uploads/2022/08/Anexa-1_Plan-de-actiune_eliminare-rujeola-rubeola.doc

2. Instructiunile privind vac : https://www.ms.ro/wp-content/uploads/2022/08/Anexa-2_Instructiune-privind-vaccinarea-cu-ROR.docx

Referatul de aprobare: https://www.ms.ro/wp-content/uploads/2022/08/Referat-de-aprobare1.docx

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Cei ce au copii si vor sa fie sanatosi este bine sa se documenteze temeinic asupra a ceea ce inseamna aceasta procedura vaxx ce vor sa o faca obligatorie de parca am fi vaci si boi cu totii… nimic nu poate sta in calea unui om cand vine vorba de copilul lui, absolut nimic..daca o vaca nu se poate opune cand i se ia vitelul si este dus la abator, noi, pentru ca suntem oameni si avem constiinta, nu avem dreptul sa ne mai numim astfel daca nu putem opri acele “personaje” vremelnice prin Ministerul Sanatatii care ar semna astfel de documente evident sub semnul unor ordine coordonate – cine nu stie inca trebuie sa verifice cati copii ce sufera de “tulburare cu spectru autist” sunt inregistrati in Romania: peste 30.000 !!!!! in conditiile in care majoritatea romanilor auzisera de autism doar prin filme….

    1. Se pare ca in Romania sunt in urmă cu procentul de copii autisti, comparat cu cel din vest.
      Vaccinurile ROR sunt cauza principala a autismului, mai ales cand sunt facute copiilor de sub doi ani. Studiile americane au recomandat separarea celor 3 vaccinuri, iar a doua zi nu se mai gaseau de cumparat separat, in SUA. Deci la nivel înalt se caută sa fie cât mai mulți autisti.
      Părinți, nu va injectați copiii și nu îi faceți autisti! Veți da răspuns la Judecată !
      Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button