X

Cultul morții – Teoria încălzirii globale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dioxidul de carbon este declarat poluant și sunt concepute scheme pentru a-l îngropa în pământ. 
Războiul este pe carbon, dar rețineți că CO2 conține de două ori mai multe molecule de oxigen decât carbonul.

Fără CO2, plantele nu pot crește și nici nu-si pot reface oxigenul necesar pentru a respira.

Azotul este cel mai abundent gaz din atmosferă, dar și el este declarat poluant.
Fără azot, agricultura se oprește scârțâie, ceea ce ar putea crea o foamete de magnitudine epică.
Cu toate acestea, încălzirea globală a cultului mortii încearcă să dea deoparte îngrășămintele azotate de la fermele din întreaga lume.

Cultul morții încălzirii globale dă vina pe oameni pentru toate aceste probleme care trebuie „corectate”.
Dacă politicile lor ar fi duse la extrem, pământul ar sfârși ca o minge de gheață sub cupola unui soare mort.

Acest cult al morții este principalul motor al ideologiei globale de depopulare, nu numai pentru oameni, ci și pentru animalele care respiră CO2.
CO2 este expirat de mai mult de catre oameni decât toate celelalte surse insumate de pe pământ.
Reducerea populației umane ar reduce, de asemenea, regnul animal, precum și vegetația.
E soluția perfectă, nu-i asa?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Leziuni vasculare și de organe cauzate de ARNm din vaxin:
    dovezi incontestabile.

    De Michael Palmer, MD și Sucharit Bhakdi, MD August 2022 –
    https://doctors4covidethics.org

    Acest articol rezumă datele din studiile de laborator și din autopsiile pacienților care au murit după “vaccinarea” împotriva Covid.

    Constatările studiilor demonstrează că:

    vaccinurile ARNm nu rămân la locul injectării, ci dimpotrivă, sunt transmise în tot corpul și se acumulează în diferite organe,

    vaccinurile ANTI-COVID pe bază de ARNm determină expunerea pe termen lung a SARS-CoV-2 la multe organe, manifestarea indusă de vaccin a proteinei spike provoacă inflamații autoimune,

    Inflamația indusă de vaccin poate provoca leziuni grave organelor, în special vaselor de sange, uneori cu un rezultat letal.

    Observăm că mecanismul de nocivitate rezultat în urma studiilor de autopsie nu se limitează doar la vaccinurile împotriva COVID-19, ci este complet general – este de așteptat ca același lucru să se întâmple și cu vaccinurile ARNm împotriva oricărui alt agent patogen infecțios.
    Această tehnologie a eșuat și trebuie abandonată.

    În timp ce rapoartele privind cazurile clinice (de exemplu, [1, 2]) și analizele statistice ale rapoartelor acumulate privind evenimentele adverse (de exemplu, [3, 4]) oferă dovezi valoroase privind daunele pe bază de ARNm cauzate de vaccinurile împotriva COVID-19, este important să se documenteze relația cauzală în cazuri individuale. Patologia rămâne regula de aur pentru dovedirea legăturii cauzale a bolii.
    În această scurtă lucrare, vor fi discutate câteva constatări cheie privind materialele de autopsie de la pacienții care au murit în câteva zile până la câteva luni după vaccinare. În acest context, unele studii de laborator sunt, de asemenea, examinate pe scurt.

    Cele mai multe dintre datele prezentate aici provin din activitatea profesorului de patologie, Dr. Arne Burkhardt

    Profesorul Burkhardt este un patolog foarte experimentat din Reutlingen, Germania. Cu ajutorul colegului său profesor Walter Lang, el a studiat numeroase cazuri de deces care au avut loc în câteva zile până la câteva luni după vaccinare. În fiecare dintre aceste cazuri, cauza decesului a fost certificată ca fiind “naturală” sau “necunoscută”. Burkhardt a intervenit doar pentru că familiile defunctului s-au îndoit de aceste verdicte și au cerut o a doua opinie.

    Prin urmare, este remarcabil faptul că Burkhardt a constatat că nu numai câteva, ci majoritatea acestor decese, se datorează vaccinării.

    Burkhardt a fost abordat de familiile pacienților care au murit după “vaccinare”.
    Materialul autopsiei a fost examinat cu standardele obișnuite ale histopatologiei și imunohistochimiei.
    Pe baza constatărilor, cele mai multe decese au fost atribuite “vaccinării” cu o probabilitate mare până la foarte mare

    În timp ce eșantionul de pacienți studiat de Burkhardt și Lang a inclus toți cei patru mari producători de vaccinuri pe bază de gene, majoritatea pacienților au primit un vaccin ARNm fie de la Pfizer / BioNTech, fie de la Moderna.
    Unii dintre pacienții decedați au primit atât ARNm, cât și vaccinuri pe bază de vectori virali în cazuri separate.

    ARNm-ul produsului Pfizer/BioNTech este copiat (“transcriere inversă”) în ADN și introdus în genomul celular

    Narațiunea oficială a vaccinului ARNm susține că ARNm modificat conținut în vaccin nu se va reproduce in vivo, expresia proteinei spike ar trebui, prin urmare, oprită odată ce moleculele de ARN injectate sunt descompuse.
    Studiile experimentale limitate disponibile [10, 11] sugerează că ARNm modificat injectat ar trebui să fie degradate în termen de zile până la câteva săptămâni de la perfuzie. Acest lucru este, evident, dificil de ținut pasul cu expresia observată pe termen lung, într-o formă sau alta, informația genetică pare să fie perpetuată in vivo.

    Un studiu recent din Suedia a arătat că celulele de origine umană pot copia vaccinul Pfizer mRNA în ADN și apoi îl pot introduce în propriul ADN cromozomial.
    Imaginea arată elementele de bază din acest studiu.
    Celulele au fost expuse la vaccin pentru intervalele de timp indicate. ADN-ul celular a fost apoi izolat, iar copiile ADN importate ale ARNm-ului vaccinului au fost detectate prin amplificarea PCR a unui segment de bază (bp) de 444 de perechi.

    Toate probele etichetate cu “BNT” au fost tratate cu vaccinul și toate produsele PCR de lungimea preconizată, după cum se arată în comparație cu un fragment de ADN (“L” lungime standard. Probele etichetate “Ctrl n” au fost probe de control: Ctrl 1- 4 conținea ADN din celule care nu au fost incubate cu vaccinul, Ctrl 5 conținea ARN (nu ADN) din celulele tratate cu un vaccin- Ctrl 6 conținea același lucru, dar a fost tratat suplimentar cu RNAse, un pas care a fost, de asemenea, efectuat în timpul purificării probelor ADN.

    Așa cum era de așteptat, niciuna dintre probele de testare nu conține produsul PCR.
    Având în vedere observarea de către Aldén a introducerii ADN-ului în fiecare probă experimentală, pare foarte probabil ca acest lucru să se întâmple și in vivo.
    Pe lângă faptul că oferă un mecanism rezonabil pentru perpetuarea manifestării proteinei spike, inserția ADN-ului prezintă, de asemenea, riscuri de deteriorare genetică, ducând la cancere și leucemii.

    În general, aceste vaccinuri nu mai pot fi considerate experimentale – “experimentul” a dus la distrugerea pe care mulți medici și oameni de știință au prezis-o de la început. Vaccinarea trebuie oprită și toate aprobările și licențele lor trebuie revocate.

    Βλάβες αγγείων και οργάνων που προκαλούνται από τα προϊόντα mRNA: Αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία – E.Y.E
    https://www.eyewideopen.org/?p=4170

    Doctors for COVID Ethics
    https://doctors4covidethics.org/

  2. Papa Francisc dixit:

    „activele financiare și lichide deținute în alte bănci decât IOR trebuie să fie mutate la banca Vaticanului în termen de 30 de zile începând cu 1 septembrie 2022″.

    Se stie in acest sens ca Nathaniel C.J. Rothschild, a postat acest mesaj pe Twitter:

    „Următoarea criză vă va lovi în timp ce dormiți și vă veți trezi săraci. Se va petrece cu viteza fulgerului.
    Muzica nu s-a oprit încă.
    Puțini își dau seama că toate piețele sunt asemenea unor castele de nisip. Așa că pregătiți-vă.”

    „Vom asista la colapsul sistemului monetar.
    Când spun asta, mă refer la o prăbușire a încrederii în monedele de hârtie din lumea întreagă; este o prăbușire a încrederii în toate monedele de hârtie”

    Astfel, Papa Francisc a ordonat ca Sfântul Scaun și entitățile afiliate să mute toate activele financiare pana la data de 30 septembrie 2022 la Institutul pentru Operațiuni ale Religiei (IOR), cunoscut în mod obișnuit ca banca Vaticanului.

    Rescriptul Papei, emis la 23 august, clarifică interpretarea unui paragraf din noua constituție a Curiei Romane, Praedicate Evangelium, promulgată în luna martie.

    De asemenea, Papa Francisc susține că vaccinarea anticovid este un „act de dragoste”!

    https://www.naturalnews.com/2022-08-22-pope-francis-vaccinated-covid-act-of-love.html#

  3. ” CO2 conține de două ori mai multe molecule de oxigen decât carbonul.”
    Nu.
    C nu are O2. CO2 are de 2 ori mai mult O decat … CO = monoxidul de Carbon.
    ————–
    “CO2 este expirat de mai mult de catre oameni decât toate celelalte surse insumate de pe pământ.”
    Nu.
    “Masa” umana totala este mai mica de 1 km cub.
    Biomasa (celalata componenta biologica, non-umana) este de mii de ori mai mare iar degradarea continua ca proces normal de transformare produce CO2.
    In plus, eruptiile vulcanice produc de milioane de ori mai mult CO2 decat “omul” / omenirea.
    =====================
    Despre N (azot) nici nu are sens sa discutam: regleaza “arderile” (biologice) si mentine continuitatea vietii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button