X

Forumul Economic Mondial sugerează că există motive „solide, raționale” pentru a microcipa copiii

Nefăcându-și nicio favoare statutului de răufăcător, Forumul Economic Mondial a publicat un articol care sugerează că ar fi o mișcare „solidă, rațională” ca copiii să fie implantați cu microcipuri.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ideea este promovată într-o  postare de blog  pe site-ul web al elitei din Davos, care discută despre viitorul realității augmentate și al unei „societăți augmentate”.

„Oricât de înfricoșător ar putea suna implanturile de cip, ele fac parte dintr-o evoluție naturală pe care au suferit-o cândva dispozitivele purtabile. Aparatele auditive sau ochelarii nu mai poartă un stigmat”, argumentează articolul, uitând poate că ochelarii și aparatele auditive nu sunt încorporate în interiorul corpului și nici nu pot fi controlate de forțele exterioare.

„Sunt accesorii și chiar sunt considerate un articol de modă. De asemenea, implanturile vor evolua într-o marfă”, scrie omul de știință Kathleen Philips, sugerând că cultura și influențatorii vor fi folosiți pentru a promova cipurile implantabile ca simbol de statut la modă.

Articolul împinge ideea că oamenii augmentați sunt inevitabili și că elitele globale trebuie să stabilească un monopol al puterii asupra tehnologiei pentru a o reglementa „etic”.

Tehnologia are nevoie de „sprijinul, viziunea și îndrăzneala potrivite”, care, bineînțeles, vor fi oferite de stăpânii voștri tehnocrați, aceiași oameni care încearcă cu disperare să  cenzureze Internetul  pentru a nu putea fi criticați.

„Tehnologia de creștere va ajuta în toate etapele vieții: copii într-un mediu de învățare, profesioniști la locul de muncă și vârstnici ambițioși. Există multe posibilități”, scrie Philips.

„Ar trebui să implantați un cip de urmărire în copilul dumneavoastră?” întreabă omul de știință, adăugând: „Există motive solide și raționale pentru asta, cum ar fi siguranța”.

După cum am  subliniat anterior , șeful Forumului Economic Mondial, Klaus Schwab, a scris în cartea sa „Marea resetare” că a patra revoluție industrială „ar duce la o fuziune a identității noastre fizice, digitale și biologice”, despre care clarifică el este microcipuri implantabile care pot citi gândurile voastre.

În timpul reuniunii de anul acesta a elitiştilor globali de la Davos, CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, i-a explicat lui Schwab cât de curând vor exista „pastile ingerabile” – o pastilă cu un mic cip de microcip care ar trimite un semnal wireless către autoritățile relevante atunci când medicamentul va fi consumat.

„Imaginați-vă conformitatea”, a spus Bourla.

„Nu a fost cu mult timp în urmă că cei care speculează cu privire la un viitor în care se întâmplă acest lucru ar fi recunoscuți drept teoreticieni ai conspirației, dar acum, cea mai vocală ieșire a elitelor mondiale prezice că implanturile de cip vor deveni în cele din urmă doar o marfă”, scrie Didi Rankovic.

După cum am  raportat anterior , o școală primară australiană a prezis „microcipuri în creierul elevilor” în decurs de 10 ani înainte de a șterge ulterior buletinul informativ care conținea profeția înfiorătoare.

* * *

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

 1. De la dorinta la putinta e cale lunga! N-or sa ajunga astia cu cipul la copilasi, pt ca nu le va permite Cel de Sus, dupa cum profetesc parintii Paisie Aghioratul si Elpidie Vaianakis ! Ceea ce va sta in calea planului criminal al acestor bestii satanice, vor fi rachetele cu focoase nucleare rusesti, care vor transforma in ruine aproape intrega Europa, dar si SUA(aici, rusii profitand si de razboiul civil devastator ce va cuprinde America)!

 2. Forumul Economic Mondial, Națiunile Unite și restul organizațiilor de aceeași factură încearcă să creeze în jurul schimărilor climatice o panică similară cu aceea creată în jurul pandemiei de covid 19.

  Reducerea severă a transporturilor auto și, de asemenea, a transportului public, precum și închiderea economiilor sub pretextul pandemiei au generat o semnificativă reducere a emisiilor de carbon, fenomen apreciat cum se cuvine de Formul Economic Mondial, care s-a grăbit să declare că acest lucru va trebui realizat în fiecare an de acum incolo.

  Emissions have fallen. Now we need to make it permanent | World Economic Forum

  https://www.weforum.org/agenda/2020/10/emissions-have-fallen-this-year-make-permanent/

  Astfel, se vorbește despre limitarea întâlnirilor dintre oameni și a călătoriilor, despre telemuncă și, bineînțeles, despre diverse interdicții și restrângeri ale orelor sau ale distanțelor care ar putea fi parcurse lunar.

  Alte masuri constând în urmărirea permanentă a ceea ce consumăm, precum și a tuturor tranzacțiilor comerciale, toate acestea măsurate în raport cu amprenta lor de carbon.

  „La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social.

  Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri.

  De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. E halucinant”, a declarat Cristian Terheș

  ID-ul digital nu este doar despre de identificare ci va monitoriza datele noastre, de la finanțe, educație, loc de munca, locația GPS, tot ce am tastat vreodată pe computer, pe rețelele sociale, starea emoțională și biometria fizică si ADN.

  https://childrenshealthdefense.org/defender/digital-dictatorship-world-economic-forum/

  Fundațiile Gates și Rockefeller finanțează deja lansarea lor globală sub masca unui „pașaport de vaccinare”.

  Digital documentation of COVID-19 certificates: vaccination status: technical specifications and implementation guidance, 27 August 2021
  https://www.who.int/publications/i/item/WHO-2019-nCoV-Digital_certificates-vaccination-2021.1

  Be vigilant: The next phase of the plandemic is digital “vaccine” passports and World War III – NaturalNews.com

  https://www.naturalnews.com/2021-12-14-next-phase-plandemic-digital-vaccine-passports-world-war.html

  De altfel, trebuie spus că MasterCard a ajutat deja la dezvoltarea unui card de credit special conceput, numit DO Black, care poate monitoriza cheltuielile și impactul acestora asupra mediului, contul fiecarui om fiind blocat odată cu atingerea ratiei personale.

  https://www.mastercard.com/news/europe/sv-se/nyhetsrum/pressmeddelanden/sv-se/2019/april/do-black-the-world-s-first-credit-card-with-a-carbon-limit/

  Europarlamentarul PNȚCD transmite că președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anuntat pe 20 ianuarie 2022, in cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, ca in februarie Comisia Europeana va propune „European Chips Act”, un act ce priveste dezvoltarea cipurilor in UE, ce se coreleaza direct cu digitalizarea.

  „Nevoia europeana de cipuri se va dubla in urmatorii 10 ani”, a spus von der Leyen. „Acesta este motivul pentru care trebuie sa crestem radical rolul Europei în ceea ce priveste dezvoltarea, producerea si utilizarea acestei tehnologii cheie.”
  Scopul este de a crea un „state-of-the-art European chip echosystem”, a spus Ursula in cadrul discursului din 2021 privind starea uniunii.
  Combinati acum acest „echosystem” cu eID si European Wallet ID (doua sisteme de identificare si control a populatiei, ce sunt in lucru in prezent in Parlamentul European), iar controlul populatiei e asigurat.
  Dupa cum vedeti, tirania e anuntata pe fata.
  Este tot mai evident ca libertatea individuala va fi inlocuita cu un control al populatiei fara precedent in istorie, control usurat de actualele tehnologii.

  New European Chips Act announced at The Davos Agenda | World Economic Forum

  https://www.weforum.org/agenda/2022/01/theres-no-digital-without-chips-new-european-chips-act-announced/

  Rockefeller-Gates WHO “Vaxx-Certificate Passport”: Towards a World War III Scenario – The Burning Platform

  https://www.theburningplatform.com/2021/11/30/digital-tyranny-and-the-rockefeller-gates-who-vaxx-certificate-passport-towards-a-world-war-iii-scenario/

  Se vorbește și despre implementarea unui sistem de credit social pentru schimbări climatice și se pare că Deutsche Bank agreează ideea, un raport al acesteia sugerând chiar necesitatea unei dictaturi ecologice în vederea implementării noilor ”măsuri”.

  https://www.netzerowatch.com/deutsche-bank-eu-green-deal-can-only-succeed-with-a-certain-degree-of-eco-dictatorship/
  👇

  „Am decis să înfiinţăm un nou centru dedicat schimbărilor climatice pentru a aduce laolaltă mai eficient diferitele tipuri de expertiză cu privire la climă care există în cadrul băncii”

  https://blacknews.ro/christine-lagarde-schimbarile-climatice-au-un-impact-clar-in-special-asupra-inflatiei/

  👇
  Prima țară din lume care declară lockdown climatic.
  Se cere „încetarea tuturor activităților în aer liber”

  https://m.dcbusiness.ro/prima-tara-din-lume-care-declara-lockdown-climatic-se-cere-incetarea-tuturor-activitatilor-in-aer-liber_646629.html
  Ne intrebam dacă va mai fi posibil să trăim într-o societate liberă, prosperă, sau o să ne reîntoarcem în perioada sclavagistă?

  1. N-au nici o sansa! In curand, vin peste slugoii lor din UE si din statele Colonii componente Revolutiile si rachetele nucleare ale rusilor, iar atunci o sa fie nevoie de niste numere de identificare normala pt mortii desfigurati total si care nu mai pot fi astfel identificati! De asemenea, pt bestiile care au permis astfel de control si dracovenii digitale, oamenii rasculati le vor pune pungi pe cap, drept taxa pt carbonul pe care-l degaja atunci cand respira!

 3. “Schimonahia NILA din Rusia

  “”Toate îmi sunt cu putinţă, întărindu-mă întru Domnul.
  Şi nu vă înspăimântaţi de nimic, copii, nu vă temeţi de ceea ce se va întâmpla, sau se poate întâmpla, sau trebuie să se întâmple după proorociile oamenilor lui Dumnezeu.
  Domnul este mai puternic decât toţi şi decât toate. El ne va da ajutor în încercări, ne va da putere de a răbda şi ne va smeri la vremea cuvenită.
  Se cere doar să fim ascultători ai voii Sale sfinte. Rugaţi-o pe Apărătoarea noastră (PreaSfånta Nāscātoare de DUMNEZEU), osârdnică şi ea nu vă va lăsa.

  Odată, faţa maicii a căpătat brusc o expresie ameninţătoare de parcă ar fi văzut cu ochii săi duhovniceşti ceva înspăimântător. Ea a lovit de câteva ori cu varga în podele, zicând:

  – Uite ce au mai inventat!
  ***Pruncilor să le pună pecetea lui antihrist! ****… Îngerul îi va răpune pe cei care se vor încumeta să facă aceasta!

  într-o zi, maica Nila şi-a cuprins capul cu mâinile şi a exclamat:
  – Vai, ce se va întâmpla!
  Ce va fi cu Rusia şi cu noi toţi?!

  A repetat aceasta de câteva ori, apoi, liniştindu-se, a zis:
  – Nu, n-am să vă povestesc nimic, DOMNUL nu binecuvântează. (n.r.: profetia maicii Nila era fācutā ìnainte de anul 1994).

  Apoi, adresându-se celor din chilie, adăugă:
  – Trebuie să aveţi grijă ca locuinţa să vă fie în apropierea bisericii. Numai aşa vă veţi mântui. Când vă este greu acasă – fugiţi la biserică.”””

  Trebuie sa gasim in biserica, preoti ne-ecumenisti, care vor sa ajute credinciosii, cu adevarat spirit crestin ortodox, întru HRISTOS.

  Alte profetii de la maica Nila din Rusia , care a murit in 1999:

  “””Rezervele nu vă vor salva, deoarece foametea nu va începe brusc. Din an în an va fi tot mai greu, recolta va scădea, tot mai puţin pământ va fi prelucrat. Toţi trebuie să se îngrijească să fie mai aproape de pământ, în oraşele mari viaţa va fi deosebit de grea. Foamea va fi atât de groaznică, încât oamenii vor da buzna prin case în căutare de ceva alimente. Vor sparge geamurile şi uşile, vor ucide oameni pentru hrană. Mulţi vor purta în mâini arme şi viaţa omului nu va mai avea nicio valoare.

  – La venirea lui antihrist se va lăsa aşa o foamete, încât se vor epuiza cerealele. Trebuie să pregătiţi flori de tei, urzică şi alte ierburi, să le uscaţi şi apoi să faceţi din ele ceai – această fiertură va fi de ajuns pentru hrană.

  Maica spunea că, la sfârşitul vremurilor, în locul Petersburgului, va fi mare. Moscova parţial se va prăbuşi, în subterana ei se află multe goluri. Iar când au întrebat-o despre casa şi orăşelul în care locuieşte, ea a răspuns:

  – Din orăşel nu va rămâne nimic. Va rămâne căsuţa mea şi încă una. Va fi război, distrugeri, însă căsuţa mea nu va fi distrusă. Eu nu voi vedea acestea, iar voi o să le vedeţi. Iată, drumul spre Egorievsk va rămâne şi căsuţa mea, şi nu-i nimic lângă ea. În timpul războiului, orăşelul va fi distrus.

  – Sosi-va timpul când chinezii vor năvăli asupra noastră şi tuturor le va veni foarte greu. Aceste cuvinte maica le-a repetat de două ori.

  – Copilaşi, am văzut un vis. Va fi război. Doamne, adolescenţii, de la paisprezece ani, vor fi recrutaţi şi trimişi pe front. Acasă vor rămâne doar copiii şi bătrânii. Soldaţii vor umbla din casă în casă, îi vor mobiliza pe toţi şi-i vor goni la război. Vor domni jaful şi nelegiuirile celor înarmaţi şi pământul va fi împre­surat cu cadavre. Copilaşii mei, cât de milă îmi este de voi! – de multe-multe ori repeta maica.

  Dintre toţi sfinţii, maica îl iubea cel mai mult pe Sfântul apostol şi evanghelist Ioan Teologul. Ea spunea că sfântul iubeşte Rusia şi că el va veni la noi în vremurile lui antihrist. Unui fiu duhovnicesc maica i-a dat o astfel de rugăciune:

  Doamne, fie voia Ta întru mine, păcătosul, în toate căile vieţii. Ajută-mi să-Ţi rămân credincios Ţie până la sfârşit. Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, mântuieşte-mă pe mine, păcătosul. Sfinte apostole Ioan Teologul, fii îndrumătorul meu, fii mijlocitor şi rugător pentru mine înaintea Domnului şi a Preacuratei Sale Maici“.

  (in: “Staretii despre vremurile de pe urmā”).

  Ca un comentariu personal de al meu, sfātuiesc femeile ce urmeaza sa nasca , sa NU se duca sa nasca la spital, daca bir ca pruncii lor sa NU ia pecetra lui antihrist/ injectarea covid si cipuirea 666 prin “vaccinare”. Sa nasca acasa sau cu doctori in clinici particulare, fara nici un fel de vaccinare pentru copiii lor.

  Doamne ajutā!

 4. “Implant de cip pentru siguranță!!?”
  A cui siguranță? Căci noi toți nu suntem ai noștri, ci a Celui Care ne-a creat, deci avem siguranța asigurată dacă suntem fideli Lui. Aaaa, acum știu, pentru siguranța celor răzvrătiți al căror tată nu mai este Dumnezeu, ci îngerul răzvrătit, Lucifer. Ei, sataniștii, au nevoie de o asemenea siguranță ca nu cumva cineva să-i răstoarne de la putere. Ei nu pot dormi liniștiți până ce nu-i vor putea urmări 24/24 pe toți oamenii, să le șție toate gândurile. Dar a mai încercat odată diavolul, adică Lucifer, să-și așeze scaunul de domnie deasupra norilor și să fie ca și Cel Preaînalt, dar știm că nu a putut. Așa va păți din nou acum numai că acum va lua cu sine în Iad și pe toți cei care lucrează pentru el și nu se pocăiesc.
  Ce nebunie este mare decât aceea de a te război cu Ziditorul tău? Evident că niciuna. Oare aud acestea cei care vin cu această sminteală? Dar cei care cred în această minciună știu pe cine urmează de vor accepta nebunia, pardon, implantul de cip?
  Fiecare om va decide pentru el, dar bine e să nu-I declari război lui Dumnezeu, așa cum Lucifer a îndrăznit mai dedemult și știm ce soartă îl așteaptă alături de cei care-l urmează. Treziți-vă, fraților și luați atitudine, adică nu primiți implantul și deschideți ochii și celor care nu știu aceste lucruri. Totul va fi răsplătit în ceruri.

 5. Doamne ajuta ! Da pt. siguranta cetateanului ,pt. binele lui in toate …. Pai da ,toata planeta este plina de fratii lui Bil Landen si peste tot fac atatea acte de terorism ,asa ca trebuie sa acceptam PLANUL LOR ,caci ei ne vor numai si numai binele nostru si cine NU este de partea lor ,,SOLIDARi ,, ,va platii scump , asa cum au platit si cei care au fost contra sistemului COMUNIST -ATEU .
  Au doborat Turnurile din America – programate tot ,,ei ,,si au ucis peste o mie de pers. ,sa porneasca sistemul de CIPUIRE A PASAPOARTELOR BIOM. ,incepand imediat si cu un ARGUMENT bine pus la punct ,in acel an 2001 .BIL LANDEN ,in toata massmedia din lume ,timp de un an de zile ,cel putin si a tinut f. bine in mintea omului ,fara cunostinte …
  Iata ca ,au reusit sa ne aduca aici ,pas cu pas ,iar lumea a inghitit mincina lor si inca vor mai inghitii multe … MASS-MEDIA -UNEALTA DIAVOLULI . Caci ,tot omul ,care traieste in afara Bisericii Adevarate ,crestine -ortodoxe ,umbla bietul de el in intuneric cu sufletul ,in minciuna diavoleasca la tot pasul …. Minciuna este arma lui SATANA si o gasesti peste tot sub diferite forme ….
  Tot omul este amagit ,nu este pana la unul – Sf. Briancianov – .Tot omul este mincinos ,Proorocul David – si eu sant primul – ,insa ma straduiesc sa reduc din mincina si amagire prin ajutorul LUI DUMNEZEU .N mai este timp mult bun si trebuie sa ne adunam ,sa ne cunoastem ,sa ne ajutam ,caci va trebuii ,iesit AFARA DIN SISTEM ,pt. a salva sufletul .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button