X

Sindromul morții subite e politically correct!

Sindromul morții subite e politically correct!

Când spui că cineva s-a stins de sindromul morții subite, de fapt spui că nu știi cauza decesului sau, și mai „științific, că știi, dar tre’ ascunzi cauza pentru că nu e corect politic să o dezvălui.

Deci, plecarea din sânul familiei a persoanelor tinere și sănătoase e trecută la decese asimptomatice sau, mai nou, la NCîAP (neclasificat în altă parte).

Adevărul ar putea fi cunoscut în justiție, dar nimeni nu și-a luat inima în dinți, nici individual, nici în procese colective (class actions) ca să sesizeze instanțele. Pur și simplu, nu există reclamanți pentru astfel de acțiuni.

Eu, unul, nu înțeleg de ce anume te-ai mai putea teme când ai rămas fără singurul copil, la scurt timp după ce s-a „imunizat” cu un ser experimental.

Ce anume mai ai de pierdut? De vreme ce lumea a uitat de fiat justitia et pereat mundi, atunci tot acest val al deceselor consecutive „imunizării” vor rămâne asimptomatice/NCîAP, așa cum decesele din orice alte cauze au fost trecute la Covid doar pentru că s-a făcut un test (complet) nefiabil RT-PCR care a ieșit pozitiv în nara dreaptă și negativ în nara stângă.

Pentru nelămuriți, reamintesc aici o soluție a CJUE, din 2017, obligatorie în dreptul intern, pronunțată în cauza C – 621/15 NW și alții contra Sanofi Pasteur MSD: dacă decesul a survenit în imediata vecinătate temporară a administrării unui vaccin, iar victima nu avea antecedente cauzatoare ale morții inexplicabile, atunci cauza este vaccinul!

Gheorghe Piperea

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

8 comentarii

 1. Ierotei i-a identificat pe cei care refuza vaccinarea cu naziștii

  Mitropolitul Ierotheos, într-o predică pe care a ținut-o împotriva celor care refuza vaccinarea în data de 29.10.2021, a spus următoarele:

  „Astăzi vedem în mod constant că mentalitățile naziste predomină. Teoriile naziste pot fi foarte usor asimilate cu ale celor care sunt anti-vaccinisti!
  Și ele sunt corelate pur și simplu pentru că teoria lui Nietzsche și a lui Hitler este de a elimina toate elementele slabe din societate și de a selecta oamenii sănătoși, pentru a obtine așa-numita Rasă Ariană.
  Deci ei sustin ca nu este nevoie de vaccinuri, pentru bolile care or să vină ci de dispariția oamenilor prin selectie naturala pentru a rămâne oameni sănătoși până la urmă.
  Un stat liber, un guvern liber și o democrație nu vor permite aceasta mentalitate (cum este a celor antivaccin n.n.)
  Să fim cetățeni liberi de mentalitățile naziste și fasciste, Amin!”

  După cum s-a subliniat cu altă ocazie, această predică este produsul unui mod de gândire propagandistic:

  Prin aplicarea principiului inversării, Mitropolitul Ierotei în cauză a întors realitatea cu susul în jos și a atribuit calitatile celor care refuza vaccinarea, acelora care guvernează, tocmai acelora care servesc regimul medical al dictaturii sanitare!
  Astfel, dictatura sănătății, care se potrivește doar celor care promovează și susțin vaccinarea obligatorie directă sau indirectă cu vaccinuri experimentale și potențial dăunătoare sănătății, este întoarsă cu susul în jos ca un tertip pentru gardienii batjocoritori ai celui mai prețios dar al omului:
  auto-determinarea sa.”

  Ο Ναυπάκτου ταύτισε τους ανεμβολίαστους με τους ΝΑΖΙ – YouTube
  https://m.youtube.com/watch?v=QyHI0ew74yw&feature=youtu.be

  https://kvathiotis.substack.com/p/–8d5

 2. Am și eu o întrebare. Pe cine să dai în judecată? Este o directivă OMS care obligă Ministerul Sănătății să aplice ordinul. apoi vaccinul a fost produs de firme a căror urmă este departe, SUA, Rusia, Anglia. Să dai în judecată o clinică sau un minister când totul pleacă de foarte de sus și unde reclamația nu ajunge niciodată, ce rost are și cu ce bani?
  este exact ca în expresia ”Prinde orbul, scoate-i ochii”
  Așa că propunerea personală pe care o pot da sub formă de recomandare este prevenția, informarea și chiar tergiversarea implementării unor măsuri nesigure care ne-ar putea distruge sănătatea, fără a ne acorda un timp de verificare. Soluția instanței este inutilă, fără rezultate notabile. Dar dacă cineva are satisfacția să facă rău cuiva în contextul în care a experimentat pe propria piele un rău deja făcut este o opțiune de automutilare a sufletului în aplauzele publice.

 3. Se întreabă Piperea …”Ce anume mai ai de pierdut?” referitor la cei cărora le-a murit „subit” un membru din familie și nu-si caută dreptatea la tribunal… Cum ce? BANI evident! Ca să-i actionezi pe criminali in judecată ai nevoie de bani pt avocat, care nu e deloc ieftin. Și chiar dacă ai sanse maxime de a câștiga procesul și de a-ți recupera banii, tot îți trebuie ca să începi… Si mulți nu au cu ce să înceapă!
  Si cunosc un astfel de caz! O sotie care și-a pierdut soțul și avea chiar acte doveditoare de la autopsie, dar nu a abut bani de avocat…
  Așadar, dl. Piperea decât sa-si răcească gura degeaba punând intrebarea la care oricum știa răspunsul, ar fi putut face el însuși un pustiu de bine anunțând că sprijină pe propriile speze un proces colectiv probono….

  1. @@@Constantin, de ce nu o ajuți dumneata?sau poate apela la o televiziune pentru a crea un subiect de presă;când dovezile sunt palpabile (actele doveditoare de la autopsie), sunt șanse mari să fie luată în seamă.
   Totuși eu nu prea cred ceea ce relatezi dumneata, dar părerea mea nu contează.

 4. Piperea ne indeammă să nu mai fim lași și să acționăm în Justiție „hoarda” care a cauzat morțile subite, adică pe acei conducători din fruntea mesei care ieșeau din când în când pe posturile TV, pentru cine nu-și aduce aminte: Velea, Arafat, Gheorghiță, Cîțu, Iohannis, Rafila, Ciucă etc. și ne băgau frica în oase că dacă nu ne vaccinăm o să fim expuși morții cauzate de Covid-19. Asta ne îndeamnă dl. avocat Piperea și îi suntem recunoscători pentru acest sfat. Azi toți acești „mercenari”, care au pe conștiință mii de români ce au murit „cu zile”, o duc bine-mersi, adică își zic în sinea lor că:”nici usturoi n-am mâncat, nici gura nu ne miroase”. Dar oare se poate uita curând genocidul lor, mai ales că se aude cum că ne mai pregătesc un alt „val pandemic”? Eu cred doar că românii s-au lăsat prostiți, dar urciorul nu va merge de multe ori la apă, ci se va sparge cât de curând. Așa cred eu, și am voie să nădăjduiesc la dreptatea divină.

 5. @ Fideliu Rubinescu Ostriceanu și Constantin
  Este adevărat că cei mai mulți dintre noi nu avem banii necesari începerii unui astfel de proces, dar îndemnul e pentru toată lumea, adică și pentru cei care au bani. În Italia s-a demarat un astfel de proces, și este bine acest lucru, asta pentru a scoate în evidență adevărul și pentru a le pieri pofta cozilor de topor ale sataniștilor de a mai începe un alt val pandemic. Nu e răzbunare, ci apărare a celor mulți în fața „hienelor” ce coabitează cu noi. Trebuie ca cineva să demonstreze genocidul organizat la nivel mondial și apoi cei ce l-au organizat să plătească conform legii. Desigur că pe aceștia îi cam umflă râsul când ne citesc gândurile exprimate pe aici, dar nu se știe cum și când buturuga mică va răsturna carul slujitorilor lui Lucifer. Să nu uităm că: „E bine și-așa rău!”, adică existând sămânța răului va exista și lupta noastră pentru apărarea adevărului. Nu că ne-am dori că răul să existe, dar dacă tot nu ne dă pace, atunci să-l războim și noi pe el chiar dacă nu avem arginții lui, căci puterea noastră nu în arginți va sta, ci în credința în Cel Care a creat și a îngăduit toate spre slava numelui Său. Deci este bine ca cei care dispun de bani să înceapă un astfel de proces, căci de fapt îl deschid în numele întregului popor care vrea să se apere în fața asasinilor dar nu o poate face din lipsă de bani. Fideliu Rubinescu Ostriceanu are dreptate când zice că nu trebuie să răspunzi cu rău împotriva răului, dar nu se aplică această variantă când vorbim de genocid, ci doar când ai neînțelegeri particulare. Eu cred că trebuia deschis și proces împotriva celor care au slujit regimului genocidar comunist și să fie trași la răspundere toți aceia care i-au omorât pe frații noștri în închisorile comuniste și carliste. Iată că genocidul s-a extins la nivel global deoarece nu s-au luat măsuri proporționale cu faptele comise, ci doar unele mai mult formale. Să nu-l uităm pe Sf. Prooroc Ilie Tesviteanul care a junghiat (parcă) în total 900 de preoți(400 de preoți ai lui Baal, veniți odată cu soția împăratului, plus 500 de prooroci mincinoși ai poporului israelitean), care învățau greșit poporul lui Israel. Însuși Proorocul Ilie i-a junghiat. Așa trebuia să fie după genocidul comunismului, așa și după genocidul plandemic. Adică ne trebuie din nou un Vodă Țepeș care să facă curățenie. Dă, Doamne!
  Deci e de bun augur să înceapă cineva acest proces, iar dl. avocat Piperea ne dă doar impulsul, ceea ce nu-i puțin lucru. Totul e să vrem, căci va scoate Dumnezeu oameni cu fonduri prin care să înceapă lupta pentru stabilirea adevărului. Același lucru se va întâmpla și în domeniul credinței ortodoxe, adică nu va conta că suntem puțini, căci nu noi vom lupta la o adică cu ecumeniștii, ci Cel pe Care noi nu L-am parăsit la și după Sinodul din Creta. Repetăm, trebuie doar să vrem și să ne rugăm lui Dumnezeu ca să triumfe adevărul. Iar dacă vrem să triumfe adevărul va trebui să intrăm și în lupta cu puterile acestea ale întunericului mărturisindu-L la orice moment pe Hristos(Adevărul) drept Dumnezeul nostru. Iar mărturisirea aceasta înseamnă de fapt luarea Crucii, căci vei apăra cu orice preț adevărul, și urmarea lui Hristos, adică MÂNTUIRE. Iată cum ne iubește pe noi Dumnezeu conducându-ne în mod neștiut la mântuire – țelul tuturor creștinilor. Iar dl. Piperea, ca frate al nostru, nu ne îndeamnă rău când ne propune să luptăm.
  Tuturor mântuire!

  1. Este imaginea in oglinda. Toti par sa faca cruce cu mana stanga, dar e din cauza editarii sau filmarii cu mobilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings