X

A apărut Coaliția pentru Națiune, încă o șansă pentru nehotărâți să voteze, să scăpăm de mafia PSD+PNL și să scoatem înafara legii hoarda UDMR

România trebuie să revină națiunii române!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul Dan Chitic, medicul Răzvan Constantinescu, jurnalistul Iulian Capsali și activistul civic Aurelian Popa au anunțat pe Facebook lansarea unui nou partid, Coaliția pentru Națiune.

Dacă cei din AUR nu v-au convins sau ați plecat urechea la șoaptele securistice cum că ar avea în spate taman serviciile secrete, acum nu mai aveți nicio scuză să nu vă implicați în procesul de vot. Persoanele de mai sus au confirmat cu vârf și îndesat lupta pentru valorile creștine, românești și democratice în adevăratul sens. Cu cât vom participa mai mulți la procesul de vot, cu atât va scădea procentul hoardelor de bozgori de la UDMR. E timpul ca românii să preia frâiele acestei țări și de-a fi să ne lichideze, să fim găsiți în luptă!eamul

„Cei mai mulți ne cunoașteți. Cine are încredere în noi, este așteptat să ni se alăture aici: Împreună vom face din Legea Suveranității un proiect care va reda România românilor!

Cu Dumnezeu înainte!“, a scris Iulian Capsali pe Facebook.

La rândul său, Răzvan Constantinescu a postat un mesaj.

„Suntem Coaliția pentru Națiune!

Noi împreună cu voi vom face din Legea Suveranității o lege pentru români și o vom aplica! România trebuie să revină Națiunii Române.

Pe toți cei care ne-ați susținut în acești ani și pe cei care ne-ați făcut, pe fiecare în parte, să nu ne simțim singuri atunci când eram atacați de peste tot, vă așteptăm să vă înscrieți la adresa de mai jos.“, a precizat medicul Răzvan Constantinescu.

„Coaliția pentru Națiune vrea să se revină la ordinea constituțională. Apărarea “statului național, suveran și independent, unitar și indivizibil”, așa cum stipulează primul articol din legea fundamentală a Statului, este datoria fiecăruia dintre noi.

Numai revenirea la Suveranitate poate să redea demnitatea românilor, călcată în picioare de zeci de ani de o clasă politică incompetentă, arivistă și trădătoare. #LegeaSuveranității, pe care am încercat să o promovăm și a fost respinsă în Parlamentul antinațional, este osatura pe care vom clădi viitorul țării.

Familia, Națiunea, Biserica și Educația sunt pilonii de bază fără de care România este în pericol să dispară ca stat, fiind și cele mai lovite de ideologia globalistă în ultimii ani. Refacerea României nu se poate face fără o bază stabilă. Iar o economie în care antreprenorii români să fie puși pe primul plan, o economie bazată pe familii și comunități locale, pe lângă marea industrie ce se poate baza pe bogățiile solului și subsolului țării, este baza organică a prosperității fiecărui român, într-o lume târâtă de mogulii globalizării în mari crize artificiale.

România trebuie să revină națiunii române!

Valorile noastre

  • Întărirea și garantarea drepturilor și libertăților cetățeanului, precum și a suveranității și siguranței statului român.
  • Protejarea și asigurarea unui mediu sănătos care să permită dezvoltarea și traiul normal al cetățeanului.
  • Maximizarea beneficiilor cetățeanului obținute de pe urma bogățiilor naturale ale țării și, în general, a mediului economic, văzute ca mijloace de dezvoltare socioeconomice.
  • Consolidarea sistemului național de apărare, sistem care urmează să fie eficientizat și subordonat exclusiv voinței poporului și având ca unic scop garantarea suveranității, independentei și a unității statului, a integrității teritoriale a țării și a democrației constituționale, cu respectarea dispozițiilor art. 118 din Constituția României“, se arată pe site-ul formațiunii politice.
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. 1. UDMR este un ONG aflat ilegal la conducerea Romaniei.
    ”UDMR nu este un partid politic, ci o organizaţie care reprezintă o comunitate etnică în România. Noi întotdeauna am spus că UDMR trebuie tratată altfel decât un partid politic”, Tamas Sandor, președinte UDMR Covasna și președinte al Consiliului Județean Covasna

    “UDMR nu este un partid politic, ci un ONG al comunităţii maghiare şi are dreptul să-şi arboreze propriul drapel. Nu vom arbora drapelul României pe sediul organizaţiei, totul va rămâne ca şi până acum”, Borboly Csaba, președinte UDMR Ciuc și președinte al Consiliului Județean Harghita

    2. Dupa “deranjul” din decembrie 1989 ,
    România nu este o țară, ci o CORPORAȚIE ȘI NU ARE CONSTITUȚIE ȘI INSTANȚE !
    Tradatorii veniti la putere au dat legea 28/15.03.1991 prin care Romania devine Corporatie Financiara Internationala.
    Republica Populară Română a fost înfiinţată prin Legea nr. 363/30.12.1947. Această Lege a rămas în vigoare şi după 1965 (Socialistă), deoarece forma de organizare nu s-a schimbat. Tradatorii care au decis desfiinţarea PCR şi care clamau construirea unei democraţii, cu alte instituţii de stat, erau obligaţi, legal, să modifice organizarea socio-economică a ţării prin REFERENDUM! Legea nr. 363/1947 nu a fost anulată nici până acum, iar tot ce s-a decis şi organizat după 22.12.1989 este ILEGAL!!!

    Primul pas era un referendum naţional, prin care să fie aprobată modificarea formei de guvernământ a ţării.

    Pasul doi: emiterea unei legi cu 2 articole:
    • anunţarea noului stat cu noua formă de guvernământ;
    • abrogarea Legii 363/1947.
    Nici schimbarea din 1947 nu s-a făcut prin referendum,dar au emis o Lege de schimbare de regim. După 1989, nefiind emisă o asemenea Lege, Constituţiile sunt ILEGALE iar prin ele toate celelalte legi şi toate instituţiile noi: Parchetele, Curţile de Apel, ICCJ (nu CSJ), etc., etc.!!! România nu este un stat legal, e numai de „faţadă” statul de drept!

    1.—- Conform Legii 304/2004 art 38 https://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocument/64951 pretinsele instante NU EXISTĂ CA ȘI PERSOANE JURIDICE în Corporatia România.

    2. ——- Art. 196 clauzele de nulitate Codul Civil Partea din LEGEA 287/2009 acestea ca institutii nu există si nu au personalitate juridică pentru a se identifica.
    3. —— ART. 196 CAUZELE anulării unei persoane juridice SECŢIUNEA a 2-a Nulitatea persoanei juridice

    (1) Nulitatea unei persoane juridice poate fi constatată sau, după caz, declarată de instanţa judecătorească numai atunci când:

    a) lipseşte actul de înfiinţare sau nu a fost încheiat în forma autentică în situaţiile anume prevăzute de lege;

    b) toţi fondatorii sau asociaţii au fost, potrivit legii, incapabili, la data înfiinţării persoanei juridice;

    c) obiectul de activitate este ilicit, contrar ordinii publice ori bunelor moravuri;

    d) lipseşte autorizaţia administrativă necesară pentru înfiinţarea acesteia;

    e) actul de înfiinţare nu prevede denumirea, sediul sau obiectul de activitate;

    f) actul de înfiinţare nu prevede aporturile fondatorilor sau ale asociaţilor ori capitalul social subscris şi vărsat;

    g) s-au încălcat dispoziţiile legale privind patrimoniul iniţial sau capitalul social minim, subscris şi vărsat;

    h) nu s-a respectat numărul minim de fondatori sau asociaţi prevăzut de lege;

    i) au fost nesocotite alte dispoziţii legale imperative prevăzute sub sancţiunea nulităţii actului de înfiinţare a persoanei juridice.

    (2) Nerespectarea dispoziţiilor alin. (1) lit. a), c) -g) se sancţionează cu nulitatea absolută!
    https://lege5.ro/Gratuit/gi2tsmbqhe/codul-civil-din-2009?d=2022-05-16
    Acest domn va explica mai bine Ilegitimitatea Institutiilor COLONIEI Romania : ILEGITIMITATEA INSTITUTIILOR DIN ROMANIA
    Multumesc pentru atentie.

  2. Aceeasi “Mārie” cu altā pālārie!
    Niciidata nu voi merge la nici un fel de vot, pânā nu se schimba din temelii legea votārii.
    Toti care vir sa vina la guvernare promit mereu marea cu sarea , blameaza pe cei dinainte si in cele din urmā, tot sekuristii condusi din afarā(evrei khazaru, SUA, UE, OMS, FMI, Russia, Ukraina cu guvern 100 ecreiesc si nazist, etc) fac cārtile si pulimea se duce la vot….Ha, ha, ha…

    Bāietui noi se îmbogātrsc, isi fac relatii si firme si avere pe spinarea poporului cu alba neagra , hai la vot prostilor. Ma mir ca nu le este rusine sa se dea mari patrioti! Nici un partid din România , nu este bun si nici altul bun nu va iesi in vecii vecilor! La REVOLUTIE si la iesit la proteste in stradā, fara a se cinfusca Revolutia de vechile sau de noile hoarde! Un avocat , un medic, un jurnalist si un sekurist “civic”, toti oameni cu bani grei, vor sa faca “revolutia” la prostii din colonia Romanika, adica pe la spatele stāpânilir dib SUA/ UE/ NATO , unde conduc americanii si evreii, deci si Romanika e condusa de ecrei khazari + de americani…

    Nādejdea celor care au mai rāmas români adevarati este numai HRISTOS!

    NU SE VA DUCE NIMENI (dacā este cu adevārat desteot!) LA VOT!

    Sekuristii vor mieuna cu dracii de pe ei, māsluind iar voturile (de 32 de ani o fac) si va iesi exact CINE ORDONEAZA stāpânii din afara tarii sā iasā!

    Democratie NU EXISTĀ, MAI ALES AZI, IN EPOCA INJECTĀRILOR c.o.v.i.d.ADUCATOARE DE MOARTE SI CIPARE 666 cu microcipuri ce dau codurile MAC citibile prin tehnologia bluetooth, adica oamenii “vaccinati” covid au deja pusā pecetea Fiarei din Apocalipsā!

    Fiecare sa lucreze la Mântuirea personala a sufletului si sa NU SE DUCA LA NICI UN VOT , CU NICI UN FEL DE PARTID POLITIC, COALITIE POLITICA sau alte drācii mincinoase politice, intr- o tarā sclava , care nu oferā NIMIC românilor care au mai rāmas aici sau care s-au întors înapoi din alte tāri!
    DOAMNE AJUTĀ!

    1. Frate drag, ia -o putin mai usor. Oamenii acestia au un fundal bun, de cativa ani societatea incearca sa i arunce la gunoi dar ei au luptat. Sanatate

    2. Cu adevărat un mare inteligent ești bai Nea Ghiță. Din păcate propovăduiește cea mai mare prostie a secolului.
      Atâta timp cât nu ieși la vot, niciodată să nu îți permiți să ridici capul și sa spui că nu îți convine ceva. Pt ca tu nu ai făcut nimic atunci când ai avut puterea votului în mână.
      Dacă lumea asa cum este acum nu iese la vot decât 6mil din 18, este cea mai mare prostie care au reușit sa ne-o date în cap, deoarece lor le convine. Ia gândește-te mătăluță dacă din 6 milioane un 5% înseamnă 300 mii voturi pt a atinge pragul , din 18mil cam cât ar fi de greu sa adune voturile pt a întra.
      Eu îți spun că dacă ar ieșii 19 mil de romani la vot niciodată nu am mai avea USR, AUR, UDMR, și alte partidulwte prin parlament. Și altfel sar schimba jocurile.
      Și apro-pos fondatorii CpN în special Dan Chitic, pune mana și documentează-te, este singura persoana din România care aproape de unul singur a făcut legea suveranității. Cauta pe net și ai sa vezi ce propune acea lege și vei înțelege ca este normal ca actuala clasa politica sa nu fie de acord cu acea lege. Dar CpN va face din acea lege o prioritate.

  3. Fara dorinta iesirii din structurile globalist-demonice UE si NATO, niciunul dintre demersurile de mai sus nu poate fi realizabil! E ca si cum te-ai declara bun-crestin, in timp ce apelezi la serviciul vrajitoarelor!

  4. @ Ghiță a Mariei
    Totuși cei prezenți în fotografie, Dan Chitic, doctorul din Iași, și ceilalți doi au făcut sau au mișcat ceva pentru România când cozile de topor ale Covid-ului “ajutau” la reducerea populației României. Sunt dintre puținii oameni care au spus adevărul pe tot parcursul pandemiei planificate. De aceea aceștia merită o șansă în fața trădătorilor de neam și țară care ne conduc astăzi. Este alternativa care ne lipsea. Nu-i rău că au ieșit la acțiune, poate că așa România începe să se trezească la realitate. Este, poate, începutul intrării în normalitate. Nu defăimați sau dați cu piciorul la o șansă care nu a putut apare până la acest moment. Cernerea va începe deja prin aceste noi “formațiuni” care se vor a fi pro neam și țară. Apoi va urma cernerea cernerii pe care am înțeles că v-o doriți. Este ca urcarea pe o scară, adică nu vei putea sări la ultima treaptă fără a parcurge primele trepte. Alegeți pe cei drepți dintre toți cei ce se înghesuie la vârf spre a fi aleși și apoi vom vedea ce mai avem de întreptat, iar Chitic, medicul Constantinescu și ceilalți doi au dovedit ca nimeni alții că au apărat public adevărul în acești doi ani de pandemie planificată. Deocamdată nu se văd alții care să-i întreacă în activitatea lor civică și morală din acești ultimi doi ani. Acordați o șansă celor care au apărat românii și au făcut-o în mod public în fața celor care au sugrumat România timp de doi ani încoace. Apoi, așa cum am mai spus, vom vedea ce mai e de îndreptat. Totul urmează să se facă prin comparație cu ce a fost până acum. Mai gândiți-vă și dați încrederea voastră celor care au mișcat ceva spre bine în România și nicidecum mincinoșilor care sunt la putere din 1989 încoace. Iar cu UDMR-ul rămâne să se rezolve după aceea. Este o mișcare din care sperăm să iasă ceva bun pentru români.

    1. Și dacă Ghită ăsta e un troll cu misiune; unul din cei mulți care ucid orice speranță a românilor?! Dați-i cu aghiasmă și dispare…

  5. Orice partid în plus, oricît de conservator, înseamnă perpetuarea mitului democrației și alegerilor libere și secrete.
    Democrația este iudeocrație.
    Cu atît mai rău pentru dr. Răzvan Constantinescu că își pune reputația la bătaie pentru a îndemna pe români la vot. Asta înseamnă girarea regimului de ocupație ”democratică”, adică iudeocratică. Democrația este și a fost de import, este o camașă de forță peste poporul român. Este străină nouă și nu aparține tradiției noastre politice. Ne este improprie. Asta o demonstrează toată perioada democratică a României moderne de la 1859 încoace.
    Dictatura comunistă și democrația iudeomasonică sunt 2 fețe ale aceleiași monede, șekelul de argint pe care îl dau goymii (în speța de față românii) pentru construcția templului lui Antihrist.
    Cine nu a înțeles pînă acum care e treaba cu democrația/iudeocrația, ori e prost, ori e agent.
    Ultima zvîcnire a poporului român în plan politic a fost Mișcarea Legionară care a jucat onest după legile democrației interbelice și pentru asta a fost strivită de sistem, de iudeomasonerie în perioada democrației, apoi sub dictatura iudeobolșevică. Ceea ce demonstrează starea a democrației – asta e tirania soft a iudeocrației, este regim de ocupație jidănească.
    3, 5 sau 15 noi partide oricît de ”naționaliste” și conservatoare apărute după ploaie nu vor schimba în nici un caz farsa democrației/iudeocrației, dar cu siguranță va spori agonia poporului român parazitat de statul iudeomasonic România.
    Avem nevoie de o schimbare de paradigmă, de oameni care să nu mai pună botul la fentă și au capacitatea de a raționa, nu de noi partide.

  6. Ierotei i-a identificat pe cei care refuza vaccinarea cu naziștii
    Mitropolitul Ierotheos, într-o predică pe care a ținut-o împotriva celor care refuza vaccinarea în data de 29.10.2021, a spus următoarele:
    „Astăzi vedem în mod constant că mentalitățile naziste predomină. Teoriile naziste pot fi foarte usor asimilate cu ale celor care sunt anti-vaccinisti!
    Și ele sunt corelate pur și simplu pentru că teoria lui Nietzsche și a lui Hitler este de a elimina toate elementele slabe din societate și de a selecta oamenii sănătoși, pentru a obtine așa-numita Rasă Ariană.
    Deci ei sustin ca nu este nevoie de vaccinuri, pentru bolile care or să vină ci de dispariția oamenilor prin selectie naturala pentru a rămâne oameni sănătoși până la urmă.
    Un stat liber, un guvern liber și o democrație nu vor permite aceasta mentalitate (cum este a celor antivaccin n.n.)
    Să fim cetățeni liberi de mentalitățile naziste și fasciste, Amin!”
    După cum s-a subliniat cu altă ocazie, această predică este produsul unui mod de gândire propagandistic:
    Prin aplicarea principiului inversării, Mitropolitul Ierotei în cauză a întors realitatea cu susul în jos și a atribuit calitatile celor care refuza vaccinarea, acelora care guvernează, tocmai acelora care servesc regimul medical al dictaturii sanitare!
    Astfel, dictatura sănătății, care se potrivește doar celor care promovează și susțin vaccinarea obligatorie directă sau indirectă cu vaccinuri experimentale și potențial dăunătoare sănătății, este întoarsă cu susul în jos ca un tertip pentru gardienii batjocoritori ai celui mai prețios dar al omului:
    auto-determinarea sa.”
    Ο Ναυπάκτου ταύτισε τους ανεμβολίαστους με τους ΝΑΖΙ – YouTube
    https://m.youtube.com/watch?v=QyHI0ew74yw&feature=youtu.be
    https://kvathiotis.substack.com/p/–8d5

  7. Trebuie să încercăm. Perseverența va scoate la lumină orice încercare. Altfel vom avea statutul de victimă în loc de luptători. Este o misiune grea, dar nobilă. Succes tuturor care vor să încerce, ușa este încă deschisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button