X

Pretextul fabricat pentru vaccinarea obligatorie a copiilor din Londra

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Toţi copiii cu vârste cuprinse între unu şi nouă ani care locuiesc în Londra vor fi vaccinaţi împotriva poliomielitei, după ce virusul a fost detectat în apele reziduale, transmite BBC.

Virusul, care poate provoca paralizie, a fost găsit de 116 ori în apele reziduale din Londra începând cu luna februarie, informează News.ro. În cadrul campaniei urgente de imunizare, aproape un milion de copii vor primi vaccinul, inclusiv cei care sunt deja la zi cu vaccinurile. Părinţii şi îngrijitorii vor fi contactaţi de medicul de familie în cursul lunii următoare. Poliomielita este considerată o boală a trecutului în Marea Britanie, după ce întreaga Europă a fost declarată liberă de poliomielită în 2003.

Ceea ce se întâmplă acum este uşor complicat, deoarece probele detectate sunt legate de un vaccin antipoliomielitic folosit în alte ţări. Unele părţi ale lumii care încă se confruntă cu focare de poliomielită folosesc vaccinul antipoliomielitic oral – care este sigur, dar foloseşte un virus viu. Acesta oferă o imunitate foarte mare, dar are potenţialul de a se răspândi de la o persoană la alta în zonele în care nu sunt protejate multe persoane. Acest lucru devine o problemă dacă continuă să se răspândească, deoarece forma sigură a virusului utilizat în vaccin poate suferi mutaţii şi evolua până când poate duce din nou la paralizie.

Agenţia britanică de securitate sanitară (UKHSA) spune că majoritatea mostrelor detectate sunt forma sigură a vaccinului împotriva poliomielitei, dar “câteva” au suferit mutaţii suficiente pentru a fi periculoase. Alarma a fost trasă pentru prima dată în iunie, după o serie de teste efectuate la staţia de epurare Beckton, care deserveşte nordul şi estul Londrei. De atunci, analize mai detaliate ale sistemului de canalizare au găsit virusul în mai multe zone. UKHSA afirmă că analiza genetică a probelor sugerează că răspândirea virusului “a depăşit o reţea apropiată de câteva persoane”.

O reuniune a experţilor guvernamentali în vaccinuri – Comitetul comun pentru vaccinare şi imunizare – a recomandat o campanie rapidă de rapel pentru copiii cu vârste cuprinse între un an şi nouă ani. Obiectivul este dublu. În primul rând, reducerea riscului ca un copil să contracteze virusul şi să rămână paralizat şi, de asemenea, creşterea nivelului de imunitate, astfel încât virusul să se răspândească mai greu. Dr. Vanessa Saliba, epidemiolog consultant la UKHSA, a declarat: “Toţi copiii cu vârste cuprinse între unu şi nouă ani din Londra trebuie să primească acum o doză de vaccin antipoliomielitic – fie că este vorba de o doză suplimentară de rapel sau doar pentru a se pune la zi cu vaccinările de rutină”.

Ea a declarat că riscul pentru majoritatea populaţiei care este vaccinată rămâne “scăzut”, dar a spus că este “vital” ca părinţii să se asigure că copiii lor sunt complet vaccinaţi. Între una din 100 şi una din 1.000 de persoane dezvoltă paralizie după ce au contractat poliomielită, majoritatea cazurilor fiind înregistrate la copiii mici. Copiilor li se va oferi vaccinul inactivat – care conţine un virus “mort” şi nu prezintă niciun risc de răspândire. Aceasta este forma de vaccin antipoliomielitic pe care Marea Britanie o foloseşte din 2004.

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

3 comentarii

 1. Voi ați observat prin magazine și chiar și pe strada în aer liber în ultimele saptamani cata lume a început sa poarte iar masca?
  Ce repede se pot dresa oamenii.. Cum vine toamna oamenii știu deja ce trebuie sa facă, fără sa le mai spună la tv… V-as fi recunoscător dacă ați semnala într-un articol asta… E bun ca studiu sociologic

 2. Bolile se rāsoândesc numai si numai prin vaccinare! Toti copiii vaccibati si cipati vor muri din cauza vaccinurilor, care nu sunt vaccinuri , cu injectāri covid aducatoare de moarte si paralizie!
  Sistemul NHS care omoara copiii britanicilor in spitale pentru traficul de organe pentru bogātanii bātrâni si satanisti si fabricarea din sângele copiilor a adenocromului/ drogul elitei sataniste globaliste, tinteste acum copii britanici intre 1 si 9 ani, foarte buni si paralizati in spitale pentru donarea de organe, din cauza paraliziei induse tocmai de vaccin poliomielitic + covid!!!!!

  Nu va vaccinati absolut NICIODATĀ cu nici un fel de vaccin sau ser asa zis vaccin! Nici un vaccin nu este bun, mai ales azi câbd se cipeaza si mor oamenii de la serurile c0vid!!!!

  Aduceti-vā aminte de inaugurarea de la ….Londra a Jocurilor Olimpice 2012: exact ce se întampla azi cu Plandemia cividiana, unde bolile se rāspândesc orin intermediul vaccinurilor, adevarul e minciuna si minciuna e promovatā adevar!!!

  Copiii erau in spitale si mureau alaturi de asistente la JO 2012 Lobdra, la orchestrarea marelui vrajitor warlock antihrist!

  Vedeti video pe http://www.youtube.com

  Doamne ajuta si pazeste!

  Parintii destepti si xare cred in HRISTOS CEL VIU, desigur ca NU isi vaccineaza copiii cu nici un fel de ser/vaccin !

  NU exista nici un fel de virusi, mai ales in aoe reziduale! Ce perfizi si mincinosi sunt!
  Vor arde in iad si britanicii, si toti cei din alte tāri (autoritāti si pārinti prosti/naivi lepādati de HRISTOS), care îsi masacreaza copiii + vor stârni mânia lui DUMNEZEU asupra capetelor lor !

  1. Sunteti a 2 persoana care gandeste asa si ma bucur multa ca mai exista lume pe pamant care gandeste asa sunt total deacord cu dumneavoastra un ce ati zis
   Dar din pacate foarte multi parinti se lasa inselati de criminali de ,,medici,, aurea mare incredere in iei DOAMNE ajuta ca Toti sa vedem adevarul si sa ne punem nadejdea in DUMNEZEU si NU in oameni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button