X

Vaccinarea K0vid și Turbo-Cancerul: „Tumori multiple, în organe multiple”, de Dr. Ute Kruger

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nota autorului: Acest articol este scris în onoarea unei prietene dragi de familie care a trecut cu brio de cancerul ei recent.

Urăsc titlul acestei postări, dar nu a existat un alt titlu pentru această postare. Ne aflăm în punctul în care informațiile vin rapid și furioase și, deși asta ne ajută să ne împingă spre acel punct de cotitură spre care lucrăm cu toții, vine cu atât de multă durere și suferință.

Șef de patologie

Dr. Ute Kruger este cercetător și medic senior la Universitatea Lunds din Suedia. Ea este fosta șefă de patologie, domeniu în care a lucrat în ultimii 25 de ani, cu o specialitate în diagnosticarea cancerului de sân în ultimii 18 ani. Ea a studiat mii de autopsii și mostre de cancer de sân. Ea este extrem de familiarizată cu industria și vârsta pacientului, dimensiunea tumorii și gradul de malignitate sunt toate în domeniul ei de expertiză și au avut un ritm natural de-a lungul carierei sale. Acel ritm natural s-a oprit în 2021, odată ce a început lansarea vaccinului.

Doctors for Covid Ethics a postat un interviu cu ea în care și-a împărtășit preocupările cu privire la caracteristicile neobișnuite care au apărut în mostrele din ultimul an.

  • Vârstă – Vârstele medii ale mostrelor pe care le-a primit a scăzut, cu o creștere a numărului de mostre de la persoane între 30 și 50 de ani.
  • Dimensiune – Era neobișnuit ca Dr. Kruger să găsească o tumoare de 3 cm. În acest nou mediu, ea vede în mod regulat tumori de 4 cm, 8 cm, 10 cm și ocazional 12 cm. Într-o anecdotă șocantă, acum 2 săptămâni a găsit o tumoare de 16 cm care a ocupat un sân întreg.
  • Tumori multiple – Dr. Kruger a început să vadă mai multe cazuri de tumori multiple crescând la același pacient, uneori chiar și în ambii sâni. Ea a avut 3 cazuri în decurs de 3 săptămâni de pacienți care aveau tumori în creștere în mai multe organe. Unul avea tumori la sân, pancreas și plămâni în câteva luni de la vaccinare.
  • Recidivă – A existat o creștere a pacienților care au fost în remisie de la cancerul lor de mulți ani, obținând brusc o recidivă agresivă a cancerului lor la scurt timp după vaccinare.

Dr. Kruger a crezut inițial că aceste cancere turbo, așa cum le numește ea, s-au datorat programărilor întârziate la medic de la blocarea Covid, dar acea perioadă a trecut de mult, iar tumorile continuă să crească agresiv și la pacienții mai tineri. Ea a raportat unele dintre aceste cazuri la FDA și, deși unii superiori care au fost de acord inițial să se întâlnească cu ea, au anulat întâlnirea fără explicații a doua zi și au trimis un agent telefonic să ia raportul ei.

În urmă cu șase luni, Dr. Kruger a apărut la un panel din Germania pentru a-și prezenta teoria conform căreia vaccinarea provoacă tumori agresive și a cerut ajutorul medicilor de la acel summit pentru a colecta date. Din păcate, puțini dintre ei au fost dispuși să colecteze acele date și să le împărtășească cu ea.

Autopsii

O parte din timpul Dr. Kruger este petrecut cu autopsii și ea a atras atenția asupra numeroaselor anomalii.

  1. Un bărbat de 60 de ani avea mai multe boli maligne. A primit 2 doze de vaccin Covid în timpul chimioterapiei și apoi a dezvoltat Sindromul Guillain Barre. Ea a găsit inflamație în măduva spinării, creier și vasele de sânge.
  2. O femeie de 80 de ani a rămas paralizată la o lună după vaccinare. Dr. Kruger a găsit o hemoragie în măduva spinării lângă gât, ceea ce ea nu a mai văzut până acum. La microscop, ea a văzut o inflamație în vas care a cauzat ruptura și a provocat sângerare. Ea a găsit, de asemenea, inflamație în mușchii inimii, care este miocardită.
  3. Dr. Kruger a fost chemat pentru a soluționa o dispută între o familie a unei persoane decedate și medicii care au semnat autopsia. Familia și medicul lor au crezut că moartea a fost rezultatul vaccinului Covid, dar cei care au efectuat autopsia nu au venit cu nicio descoperire care să susțină acest lucru și nu au legat decesul de vaccin. Când Dr. Kruger și-a efectuat propria autopsie, ea a găsit dovezi de miocardită și vasculită – inflamație a vaselor de sânge din plămâni. Autopsia originală fie a ratat acele semnale, fie nu le-a căutat, iar familia avea dreptate. Dr. Kruger și-a împărtășit opinia, susținută de un alt patolog de nivel superior din Germania, că decesul s-a datorat într-adevăr vaccinului Covid.

Dr. Kruger a subliniat 3 probleme majore legate de modul în care se desfășoară în prezent autopsiile în practică:

  1. Informațiile pacientului sunt neglijente. Dr. Kruger a avut personal mai multe cazuri în care clinicienii au scris că pacientul a fost nevaccinat pentru autopsie, când de fapt în fișele lor medicale era documentat că sunt vaccinați pentru Covid.
  2. Autopsia tipică nu desfășoară examene suficient de profunde pentru a diagnostica cauza principală a anumitor probleme medicale. Ei nu efectuează teste histopatologice riguroase ale țesuturilor în care probabil ar apărea deteriorarea vaccinului, dar care este necesar pentru a detecta markeri ai leziunilor induse de vaccin, cum ar fi infiltratele imunologice sau proteinele de vârf în țesuturile miocardice. Dr. Kruger a efectuat examene mai amănunțite și a găsit miocardită și inflamații care au fost omise de autopsia originală.
  3. Există o lipsă de experiență în evaluarea acestor constatări și o lipsă de dorință de a contextualiza corect cazurile. În plus, majoritatea clinicienilor de autopsie nu raportează cazuri la FDA.

În timp ce mărturia Dr. Kruger este, prin natură, anecdotică, în calitate de patolog de nivel superior de mulți ani, preocupările ei ar trebui luate foarte în serios și investigate în continuare. Desigur, asta ar necesita un sistem de reglementare onest, care pare să lipsească grav în zilele noastre.

„Văd cum sunt uciși oamenii”

Dr. Kruger a declarat că ea vede vaccinarea ca un declanșator al tumorilor cu creștere rapidă și al bolilor autoimune. Ea vede o mulțime de inflamații alături de tumori și, desigur, nu este vorba doar de cancer de sân. Mulți alți patologi i-au raportat Dr. Kruger că înregistrează o creștere a numărului de cancere, cancere la mai multe organe și cancere rare.

Ea a încheiat spunând: „Am studiat medicina pentru că am vrut să ajut oamenii. Dar acum simt că mă uit la oameni uciși și nu pot face nimic”.

Primul pas pentru a rezolva orice problemă este să recunoașteți că există o problemă. Avem o problemă uriașă și, pentru a începe să o rezolvăm, trebuie să o recunoaștem. Este timpul să începem să presăm medicii să vorbească. Orice medic care este suficient de conștient pentru a înțelege că ceva nu este în regulă trebuie să înceapă să abordeze problema. O motivație suplimentară poate fi presiunea de a ști că totul este pe cale să explodeze și nu vor să stea de partea greșită a liniei atunci când o face.

*

Notă pentru cititori: dați clic pe butoanele de partajare de mai sus sau de mai jos. Urmărește-ne pe Instagram și Twitter și abonează-te la canalul nostru Telegram. Simțiți-vă liber să repostați și să distribuiți pe scară largă articolele Global Research.

Imaginea prezentată este de pe Flickr

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Dr. Carrie Madej: toți vaccipații sunt controlați de Inteligența Artificială (AI), prin nanoboții introduși prin vaccip în sânge, iar deciziile le sunt modificate, fără să își dea seama, de AI…

    Dr. Madej mai spune ceva interesant: termenul cu planul ca toata omenirea să fie conectată la AI a scazut de la anul 2030 la… anul 2027!

    https://rumble.com/v195jlx-dr.-carrie-madej-connects-the-metaverse-covid-jabs-and-the-depopulation-age.html

    1. @Andru
      E mult mai simplu.
      Cand se nasteau si erau tineri mortaciunile astea de 90-100 ani care-si fac de cap cu lumea existau aparate radio pe lampi.astia aveau 40 ani cand aparea televiunea de masa ca sa zic asa.
      1.arn mesager
      2.proteina spike
      3.modificarea adn produce cancer
      sursa wikipedia
      4.Tribunalul din Florența: Vaccinurile COVID „sunt experimentale și modifică ADN-ul”
      5.„Dumneavoastră nu faceți vaccin, faceți terapie genetică. Sunteți cobai până în 2023 .” – Înregistrarea unei convorbiri cu o asistentă medicală din Aleșd
      Asta cu nanoboti si 5g…bine…intamplator Lucrez In Domeniu…
      Altceva
      1.Gripa tip A(H1N1), numită și gripa porcină, gripa mexicană, sau gripa nord-americană, este o boală provocată de virusul gripei A subtip H1N1 care a izbucnit în Mexic în luna aprilie 2009 și a evoluat ca o pandemie, răspândindu-se în întreaga lume.
      2.Marea Recesiune.Criza economică mondială a început în luna decembrie 2007,moment când pierderea încrederii investitorilor americani în ipotecarea securitizată a condus la o criză de lichidități ce a determinat o injectare substanțială de capital în piețele financiare din partea Rezervei Federale americane, a Băncii Angliei și a Băncii Centrale Europene.Indicele TED spread (ce descrie riscul de creditare perceput în economia generală) a sărit în iulie 2007, a oscilat vreme de un an și apoi a crescut din nou în septembrie 2008, atingând valoarea record de 4,65% în 10 octombrie 2008. Criza s-a agravat în 2008, întrucât bursele de valori din lume s-au prăbușit sau au intrat într-o perioadă de instabilitate acută. Un număr mare de bănci, creditori și companii de asigurare au dat faliment în săptămânile ce au urmat.
      Inca Ceva
      1.ww1
      2.gripa spaniola
      Sinteza.
      De fiecare data cand unii au vrut sa “dea cu lumea de pamant” au folosit molime si razboaie.Acum 700 sau 1000 ani nu existau nanoboti nici 5 g si nici inteligenta artificiala dar razboaie,cruciade,ciuma,holera si altele DA.
      Toate Bune!!!

    2. Și tu știi că nu e adevărat ce spui. Vaccinul funcționează pe alte principii și este un vaccin ieftin. Ce spui tu ar ridica o dăză de vaccin la o avere… Iar vaccinul este o ”apă” chioară cu care s-a spoliat bugetele guvernelor…
      Dacă te sperii singur îți distrugi sănătatea iremediabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button