X

Georgia, SUA: Alocație pentru copilul nenăscut și facilități fiscale pentru părinți după detectarea primelor bătăi de inimă

În statul american Georgia, femeile însărcinate și familiile beneficiază de alocație și reduceri fiscale din momentul detectării primelor bătăi de inimă ale copiilor lor nenăscuți.  Copiii nenăscuți sunt recunoscuți ca rezidenți și numărați la recensământul populației.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Părinții pot beneficia astfel de recuceri de până la 3.000 de dolari pentru fiecare copil nenăscut.

Legea din acest stat prevede că avortul nu poate fi făcut dacă se detectează bătaie de inimă la embrion. Acest moment este detectabil cu actuala aparatură în jurul săptămânii a șasea de sarcină.

Departamentul de administrare fiscală al statului Georgia a anunțat că schimbările sunt introduse în urma deciziei Curții Supreme de Justiție a SUA, care le-a permis statelor să legifereze cum vor în chestiunea avortului. Georgia se numără printre statele mai restrictive în privința avortului.

Un studiu Oxford estimează că activitatea cardiacă a embrionului este prezentă la toate mamiferele încă din a 16-a zi de sarcină. Practic, în acel moment, femeia cel mai adesea nici nu este conștientă că este însărcinată.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button